Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Trabzon'a Sempatisi Olan Kişi veya Kişiler gitsin Trabzonda Başkanlık Yapsınlar Biz Samsunluyuz ve Samsunsporluyuz böyle Olmaktanda Çok Mutluyuz !!!!

SSBiz Gençlik

Rize belediyesi rize maçına taraftar toplamak için şehirde ses araçlarıyla anons yapıyormuş...

Bu adamlara sakız ettin yaaa ALLAH'tan bulasın...

yilmazselcuk55

Beyler Ne olursa Olsun Tepkimizzz Başkana    lütfen takımın havasını bozacakk hareketlerden kaçınılamm olmazsa olmazımız Samsunsporumuz Gerisii Gelir Giderrr !!!

Sadece Samsunspor

şu başlığı bari değişin ya, o kim oluyorda taraftarı uyarıyor

bluegreen55

Başkan doğru söylemiş ama tersten söylemiş.

Samsunspor şampiyonluğa veya ilk 5'e oynayan süperligin vazgeçilmez takımı iken trabzonlu ve rizeli iş adamlarının Samsun ve ülke piyasasındave siyasette etkin olmaları ile Samsun diplere düşmüştür.

Süper lige çıkma ihtimali başarı sayılmaz...

Aslen trabzonlu veya rizeli olupta samsunspora yardım eden biri varsa o kendini samsunlu hissediyodur zaten başkanın bu yalakalığına gerrek yoktu..

Kaldıki Samsunlu olupta trabzonsporu tutan ve stadta kendisine ve şehrine küfreden insanlar varken bu açıklama mantık sınırlarınıda zorluyor...

Mesela Abdürrahim Albayrak rizeli diye galatasaraylılardan rizeye küfür etmemeleri istenmişmidir acaba. Yada Yıldırım Diyarbakırlı diye fenerlilerden diyarbakıra küfür etmemeleri rica edilmişmidir...

istifa etsin yarar gelmez böyle insandan...

ahmetsefa55

Ahmeti

erkut tutu bırak başkanlığı bu saatten sonra senden olsa olsa tesislere tuvaletci olur onuda becerebilirsen tabi.

kuzey55

Taraftardan Başkan Tutu'ya tepki

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da bazı taraftar grupları, Kulüp Başkanı Erkut Tutu'ya açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu'nun Trabzonspor aleyhinde yapılan tezahüratları işaret ederek, taraftarların daha kibar olmaları gerektiği şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren bazı taraftar grupları, yaptıkları açıklamalarla Başkan Erkut Tutu'ya tepki gösterdi.

Erkut Tutu'nun yaptığı açıklamaları 'talihsiz' olarak niteleyen ve Başkan Tutu'yu kınadıklarını belirten Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu, "Tutu yaptığı açıklamada, 'Samsunsporlu taraftarların Trabzonsporlulara daha kibar davranmasını istiyorum' demiş. Şehrimizde yaşayan Trabzonlu işadamlarından destek aldıklarından söz ediyor. Hiçbir tanesi 'ben Trabzonluyum' demiyor, 'ben Samsunluyum' da demiyor. Sadece 'bize her yer Trabzon' diyorlar. Tabii ki Samsun'da ticaret yapan Trabzonlu işadamlarının Samsun'a hizmet etmesi gerekir" dedi.

Başkan Tutu'nun yaptığı açıklamalarla taraftarları tahrik etmemesi gerektiğini ifade eden Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü, "Erkut Tutu, Samsunspor'un yakaladığı başarıya gölge düşürmek, şehirdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin yapamadığını yapmıştır. Şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz bu önemli günlerde taraftarlar ile toplantı yapıp 'sıkıntınız, derdiniz nedir? Nasıl daha güzel bir tribün yaparız' bile dememiştir. Samsun'da yaşayan herkes nereli olursa olsun bu takıma destek
vermiştir. Samsunspor taraftarına bir kere yardımcı olmayan Erkut Tutu, düşünmelidir. Bizleri tahrik etmemelidir" diye konuştu. (İHA)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28244

ahmetsefa55

bu tepkıde olmamıs.ıstıfaya davet etmelerını beklerdım.

Mustafa Sezgin

TUTU SANA YAZIKLAR OLSUN  SEN SAMSUNLULUN ANLAMINI İDRAK EDECEK KAPASİTEDE  BİRİ DEĞİLSİN BİRKEZ DAHA İSPATLADIN ANT TRBZN ÖLÜMÜNE SAMSUN

Mustafa Sezgin

SAMSUN SPORLUYUZ YOKTUR İNKARIMIZ TUTU GİBİLERE GOL ATAR EN İHTİYARIMIZ  ANLADIN SEN ONU TUTU :P

Ollivanders

Açıklamalar tatmin edici degil.

Ertuğrul Sağlam

Bu rezalete taraftar guruplarımızın verdiği cevap bu ise sadece gülerim buna...  :D :D

cembaba

Bu nedir ya? Böyle tepki mi olur? Bugün içerisinde bir açıklama gelmezse, ağırlığımızı koyalım.

red_white

bence tutunun açıklamasını bekliyorlardır muhtemelen bu saate kadarda o yüzden beklediler .tutunun açıklamasından sonra 2. bir açıklama yapılır diye tahmin ediyorum