Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

amisos55

Hiç kimse amahiç kimse kötü günlerde yanımızda olmaz ...kendi amaçları ve çıkarları olmadan sadece bizim gibi taraftar olmadıktan sonra..
Bu iş kuklalarla olmaz dik duracak ,ezilmeyecek,karizması olan onurlu samsunlu ve samsunsporlu bir başkan gerekli...yazık o kadar üzgünüm anlatamam..
Şunu biliyorum ki bu iş,  iş adamı işi değil valilik ve bakanlık işi.onların kulak çekmesi SN TUTU
keşke olsaydı da bu şehrin milletvekilleri Samsunlu olsaydı
Neyin faydası olacak trabzondan gelecek fayda israilden gelsin daha iyi....çok sinirliyim daha yazmak istemiyorum
eyvallah

cembaba

Bence iyi bir açıklama olduğunu düşünüyorum. Uyarı niteliğinde olmuş

berusa55

Sitemizin formatını üslubunu misyonunu biliyorsunuz; daha sert ve ağır söylemler sitemize ve derneğimize yakışmaz. Olması gereken bu. Forumumuzda gerekli tepkileri daha ağır şekilde zaten veriyoruz. Hepsini de bir güzel okuyorlar merak etmeyin.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 February 2011, 22:44:48
Sitemizin formatını üslubunu misyonunu biliyorsunuz; daha sert ve ağır söylemler sitemize ve derneğimize yakışmaz. Olması gereken bu. Forumumuzda gerekli tepkileri daha ağır şekilde zaten veriyoruz. Hepsini de bir güzel okuyorlar merak etmeyin.
iyi de abi bu tepkı olmamıskı.erkut tutunun ne denli samsunsporlu oldugu anlatılmıs  :o

Fecr_55

Resmen "darbe" gibi bir aciklama olmus..

Samsunspor'u tutmak baska takimin adini agzina almayacak kadar büyük bir sereftir, ha bunu kim yerine getirir, yüregiyle bagli ve bagimli olan, o yürek Tutu da var mi? Yilmaz da var mi?..

Yaziyi okudugumda sinirden, kirilmisliktan, incinmekten, acidan, hüzünden tüylerim diken diken oldu..
Sanki karsimda Samsunspor'umun baskani Tutu degil de herhangi bi trabzonlu sahsiyet varmis da, suratima tükürmüs gibi oldu..
Psikolojimiz bile Samsunspor'umuza dayaliyken, senin aklin nerelerde, agzindan cikan laflarin derecesini kim ölcmekte..!

Size inat SAMSUNSPOR'umuzla gülecegiz bu sene..

Serkan

Ben gereken tepkimi üye alımında yüzüne karşı vermiştim,orada olan kişiler bilir yine gördüğümde dahada sert bir şekilde veririm..

berusa55

03 February 2011, 22:48:10 #156 Son düzenlenme: 03 February 2011, 22:51:32 berusa55
Daha ne kadar ağır yazılmalı peki Sefa'cım yaz bir metin sonra da altına samsunspor.biz yaz bakalım. Kaç kere değiştirmek zorunda kalırız sen de biliyorsun daha ağır yazabileceğimiz cümleleri. Bakalım ne açıklaması gelecek ardından göreceğiz ona göre tepkimizi yeniden şekillendiririz.

ahmetsefa55

valla onu yazmak bana düşmez abi bunu bılıyorum ama daha sert yazılabılecegını de bılıyorum.ve dedıgın gıbı beklıyorum.

amisos55

İSTİFA etsin gitsin böyle başkanlık olmaz iki koyun güdemeyceek adamlarbaşkanlık yapıyor..biraksınlar bu işi...
ERKUT TUTU İSTİFA...

berusa55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 February 2011, 22:51:31
valla onu yazmak bana düşmez abi bunu bılıyorum ama daha sert yazılabılecegını de bılıyorum.

Bu kadar oluyormuş demek ki yoksa en ağır en sert yazılabileceğini herkes biliyor Sefa'cım. Derneğimizin ilk bildirisi değil bu malum.

kuzey55

erkut tutunun olmayan samsunsporluluğunu vurgulayan bir açıklama olmuş...

Gökberk55

ahmetsefa kardeşime katılıyorum biz milleti böyle poh pohlamaya devam edersek onlarda böyle açıklama yaparlar işte,yönetici abilerime karşı kırıcı olmak istemiyorum ama böyle bi açıklamayı hiç yapmasanız daha iyiydi bence
,bu adam Samsunsporlu olsa böyle açıklama yapabilirmiydi,kendimizi kandırmayalım

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 February 2011, 22:52:28
Bu kadar oluyormuş demek ki yoksa en ağır en sert yazılabileceğini herkes biliyor Sefa'cım. Derneğimizin ilk bildirisi değil bu malum.
peki abi

Kaya

İş hayatı boyunca küçük düşmüş bir insan SAMSUNSPORumuz küçük düşmüş umurundamıdır ki...

Çok ama çok ağır şeyler söylemek,yazmak istiyorum da adliye koridorlarını sevmiyorum işte... Patlamak üzereyimmmm >:( >:( >:( >:(

Lusage

Zaten piyonsunuz. Gidip ne diye salak saçma açıklama yaparsınız..  Takım gümbür gümbür gidiyor. Taraftar seneler sonra deplasman cehennemde olsa takımı yanlız bırakmayacak konuma gelmiş. Sende gidip yarayı kaşıyorsun. Şah olmaya çalışıyorsun. Otur oturduğun yerde. Boş olan koltuğu doldur başka bir haltada karışma arkadaş. Yapma açıklama falan. Çok mu lazım senin düşüncelerin yada ağzından çıkan sözler. Bu ay kongre var. İnşallah gerekli kişiler mesajı almışlardırda tepetaklak olup defolur gidersin..