Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

_SoN_

Geçen tv de seyrettim, Tanju Çolak 'a sodular,samsunspor çağırırsa teknik direktör olurmusunuz diye,ben her zaman göreve hazırım,ben samsunun askeriyim demişti,oda olabilirdi bence,oda iyi ateşler takımımızı.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: _SoN_ - 06 December 2010, 23:04:46
Geçen tv de seyrettim, Tanju Çolak 'a sodular,samsunspor çağırırsa teknik direktör olurmusunuz diye,ben her zaman göreve hazırım,ben samsunun askeriyim demişti,oda olabilirdi bence,oda iyi ateşler takımımızı.

ooo o zaman duracaksın senin evladın tanju çolak varken bülent getirilmemeli ama farketmez bu kalpar gitsinde ne olursa olsun ama benim gönlüm tanju çolak tan yana

seskat

_SoN_

İkiside olur,ama önemli olan takımın ateşlenmesi,kendine gelmesi,çok kötü futbol oynuyoruz çook.

ahmetsefa55

ne tanjusu guzel kardeslerım.tanju samsunsporun kara lıstesındedır ve hepte oyle kalacaktır.onu 10 numaralı samsunspor formasıyla hatırlayın.ordan sonrası yalan tanjunun.

ayrıca ben gelecek adına dogru tahmınler yapamayan bırıyım.bulent hoca ercıyeste basarılı olmustur.ama genclerde ve bursada cok kotu sonuclar almıstır.bıze geldıgınde takıma bır hava katacagı kesındır ama bu hava en fazla 2 hafta surer.daha sonra taktık acıdan takıma bırseyler katması gerekır.bunu basarabılırmı bılmıyorum umarım basarılı olur.ancak şunu da belırteyım.sırf hoca gıtsın dıye oynamayan futbolculara da gereklı ceza verılmesı gerekıyo.normal sartlarda boyle bır durumda hocanın arkasında olurum ama kalpar herkesle sorunlu.demekkı sorun kalparda.bır ıkı futbolcuyla sorun yaşasa hocanın arkasında olurdum.ayrıca tavsanlı macındakı pis gülümsemesınıde asla unutmıcam  >:( >:(

supernatural_55

beyler bi sakin olun mail falan yollamayın.adam Samsunspor teknik direktörü olarak orda oturuyo şu anda ki kendi ağzından çıktı bu az önce.bekleyelim sadece bi yönetim mi Fatih Öztürk mü kim konuşcak ne olacak.bu tarz mailler ve ardında gelişecek olaylar yönetimi,dolayısıyla da Samsunsporumuzu zararlı çıkartabilir..

cem

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 06 December 2010, 23:16:24
beyler bi sakin olun mail falan yollamayın.adam Samsunspor teknik direktörü olarak orda oturuyo şu anda ki kendi ağzından çıktı bu az önce.bekleyelim sadece bi yönetim mi Fatih Öztürk mü kim konuşcak ne olacak.bu tarz mailler ve ardında gelişecek olaylar yönetimi,dolayısıyla da Samsunsporumuzu zararlı çıkartabilir..
bence kalparın samsundaki olaylardan haberi yok....

red_white

ne sakini ya çıldırdıkkk ya o gidecek yada gidecek onun yüzü varsa oraya çıkmaya bizimde mail atmaya yüzümüz var...

supernatural_55

Alıntı yapılan: cem - 06 December 2010, 23:17:18
bence kalparın samsundaki olaylardan haberi yok....

kesinlikle aynı fikirdeyim.o yüzden bu yazıyı yazdım.çünkü kendisi dedi az önce Samsunspor teknik direktörü olarak diye.bi de tazminat dava falan olayları olmasın.karşılıklı konuşuldu mu bilmiyoruz,konuşuldu gibi de durmuyo pek..

@red_white

gitsin  hem de s.rip gitsin.benim demek istediğim gideerken elinde kozu olmasın bide buna ömrü boyu yetcek para ödemeyelim;)

red_white

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 06 December 2010, 23:21:02
kesinlikle aynı fikirdeyim.o yüzden bu yazıyı yazdım.çünkü kendisi dedi az önce Samsunspor teknik direktörü olarak diye.bi de tazminat dava falan olayları olmasın.karşılıklı konuşuldu mu bilmiyoruz,konuşuldu gibi de durmuyo pek..

@red_white

gitsin  hem de s.rip gitsin.benim demek istediğim gideerken elinde kozu olmasın bide buna ömrü boyu yetcek para ödemeyelim;)

yani bizlerin bile haberi oluyorsa facebook a kadar düşüyorsa onunda en az bizler kadar vardır bilgisi

supernatural_55

valla kardeşim hiç haberi var gibi duruyo mu sence.haberi olsa oraya çıkablir mi,hadi çıktı bu tarz cümleler kurar mı ben anlamadım yani :o

red_white

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 06 December 2010, 23:26:19
valla kardeşim hiç haberi var gibi duruyo mu sence.haberi olsa oraya çıkablir mi,hadi çıktı bu tarz cümleler kurar mı ben anlamadım yani :o

bu kadar tepkiye hala duruyorsa.. haberi olduğu halde bile orada durur bu adamdan iğrendim ben gurursuz

brigand

bu duyumun kaynağı tam olarak kim veya neresi???

epçeli köylü

Bence aralarda spiker gelen mailleri ona söylemiştir.Haberi olmuştur.

gkhn