Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

_SoN_

ne konuşuyor arkadaşlar,bu konu ile alakalı birşey dedimi.

lucarelli

Ben diğer takımlarda başarılı olmuştur demedim zaten. Diğer takımlarla başarısı tartışılır. Sadece Erciyes'te başarısız olmadı.

epçeli köylü

Programda email verseler soracağım ama kovuldumu istifa ettimi?

kuzey55

rize liderliği haketmiş ya sinirden hopluyorum yerimde.orayı hakeden bizdik şerfsiz

55(tuncay)55

kuzey55

seskat

beyler kaynak neresi, uyduruk haber yazmayalım. zaten milletimiz meraklıdır böyle haberlere. gercekten doğru mu, kaynak sağlam mı?

_SoN_

hedefsuperlig@trt.net.tr  devaaaaaam.

soralım bakalım bu taraftar kimde var,kim hakediyormuş

epçeli köylü

Beyefendi Tavşanlı Linyiti çok beğeniyormuş.Git oranın teknikdirektörlüğünü yap lavuk.

epçeli köylü

Maillere yükleniyoruz bakalım sordurabilecekmiyiz?

brigand

bülent korkmaz iyi seçim değil diyorsunuz, ancak şunu gözardı etmemek lazım sezon ortası ve bizim her istediğimiz adam buraya gelcek diye birşey yok. eğer bülent korkmaz seçimi yapıldıysa. büyük ihtimal seçeneklerden en iyisidir. he eğer daha iyi bir seçenek varken değerlendirilmemişse o zaman iyi seçim olmayacaktır. ancak daha öncede belirttiğim gibi bülent korkmaz heyecanlı, genç, hedefleri olan, başarıya aç ve hem oyunculuk hemde hocalık olarak her seviyede tecrübeye sahip. ayrı bir hava getirecektir takıma. her ne olursa olsun bizim için hayırlısı olur inşallah.

cgr

07 Mayıs 2007 Tarihli bir yazıdan alıntıdır...

Kayseri Erciyesspor'un başarılı golcüsü Cenk İşler, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın futbolculuk döneminde kendisine antipatik geldiğini belirtti.

İşler, Lig TV'nin internet sitesinde yayınlanan röportajında, teknik direktör Korkmaz ile futbolculuk döneminde karşılıklı mücadele ettiğini hatırlattı.

Kendisi Adanaspor'da santrafor oynarken Korkmaz'ın Galatasaray'da defans oyuncusu olduğunu, bu nedenle aralarında zaman zaman sert mücadeleler geçtiğini ifade eden İşler, şöyle dedi:
''Ben Adanaspor'da iken çok sert ikili mücadeleye, sonra sözlü diyaloğa girmiş, bayağı atışmıştık. Kendisi bana dışarıdan çok antipatik geliyordu. Ancak, milli takıma seçildikten sonra kendisiyle yakınlaştık ve koyu şekilde muhabbet ettik. Sahada bambaşka, dışarıda bambaşka olduğunu gördüm. O an anladım. Sahanın dışında müthiş bir karakter, sahada da takımı adına her şeyini veren gözü kara olabilecek bir insan olduğunu gördüm. Kendisi takımımızın başına geçerken arkadaşlarım, (Sen oynamışsındır, nasıl biri) diye sordu. Karşılıklı mücadele ettiğim Bülent Hoca'nın bir gün hocam olacağı hiç aklıma gelmezdi.'' Korkmaz'ın gelişiyle Kayseri Erciyesspor'da büyük değişiklikler olduğunu, futbolculara, inanmadan istedikleri çizgiyi yakalayamayacakları fikrini aşıladığını vurgulayan İşler, ''Keşke Bülent hoca ilk yarının ortalarında gelseydi'' dedi.

berusa55

Cenk'le Bülent hoca İstanbul'dan beraber gelirlerse şaşırmayalım  :D

brigand

şu keşkeyi yaşamayalım arkadaş. başaralım bu sefer !!!

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: cgr - 06 December 2010, 23:01:46
07 Mayıs 2007 Tarihli bir yazıdan alıntıdır...

Kayseri Erciyesspor'un başarılı golcüsü Cenk İşler, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın futbolculuk döneminde kendisine antipatik geldiğini belirtti.

İşler, Lig TV'nin internet sitesinde yayınlanan röportajında, teknik direktör Korkmaz ile futbolculuk döneminde karşılıklı mücadele ettiğini hatırlattı.

Kendisi Adanaspor'da santrafor oynarken Korkmaz'ın Galatasaray'da defans oyuncusu olduğunu, bu nedenle aralarında zaman zaman sert mücadeleler geçtiğini ifade eden İşler, şöyle dedi:
''Ben Adanaspor'da iken çok sert ikili mücadeleye, sonra sözlü diyaloğa girmiş, bayağı atışmıştık. Kendisi bana dışarıdan çok antipatik geliyordu. Ancak, milli takıma seçildikten sonra kendisiyle yakınlaştık ve koyu şekilde muhabbet ettik. Sahada bambaşka, dışarıda bambaşka olduğunu gördüm. O an anladım. Sahanın dışında müthiş bir karakter, sahada da takımı adına her şeyini veren gözü kara olabilecek bir insan olduğunu gördüm. Kendisi takımımızın başına geçerken arkadaşlarım, (Sen oynamışsındır, nasıl biri) diye sordu. Karşılıklı mücadele ettiğim Bülent Hoca'nın bir gün hocam olacağı hiç aklıma gelmezdi.'' Korkmaz'ın gelişiyle Kayseri Erciyesspor'da büyük değişiklikler olduğunu, futbolculara, inanmadan istedikleri çizgiyi yakalayamayacakları fikrini aşıladığını vurgulayan İşler, ''Keşke Bülent hoca ilk yarının ortalarında gelseydi'' dedi.