Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

06 December 2010, 22:02:16 #15 Son düzenlenme: 06 December 2010, 22:04:36 ramcQ_55
bülent korkmaz ii futbolcudur yanlız ii hoca deildir calışdırdığı takımlar da başarısızlığı gös ardı edilemez
bülent korkmaz  bursayı calışdırdı az daha küme düşürecekdi kovuldu genclerbiliği desen öle kayseri erciyesi küme düşüren bülent korkmaz gecmişine ii bakmak lazım süper lige cıkacaz diye macera aramaya gerek yok bu benim görüşüm

kuzey55

yönetim kurulu henüz toplanmadı.kaldı ki hüseyin kalpar henüz istanbuldan dönmedi.istifa etmesi gerek yada karsılıklı anlasılması gerek hocayla.yada tazminatını finanse etmek gerekli.görünen tek şey şimdilik bülent hoca ile anlaşıldıgı veya kalparın gittiği kesin değil ancak önümüzdeki günlerde bu konuda önemli gelişmeler olacağı kuvvetle ihtimal...

maviay55

henüz Resmi Bir Açıklama Olmamakla Beraber Hüseyin kalpar ile Yollar Ayrıldı..Bülent Korkmaz ile Anlaşıldığı Belirtiliyor... Tabiki Resmi Bir Açıklamana Gelene Kadar Bekliyeceğiz...

lucarelli

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 06 December 2010, 22:02:16
bülent korkmaz ii futbolcudur yanlız ii hoca deildir calışdırdığı takımlar da başarısızlığı gös ardı edilemez
bülent korkmaz  bursayı calışdırdı az daha küme düşürecekdi kovuldu genclerbiliği desen öle kayseri erciyesi küme düşüren bülent korkmaz gecmişine ii bakmak lazım süper lige cıkacaz diye macera aramaya gerek yok bu benim görüşüm

Bülent Korkmaz'ın başarısı/başarısızlığı tartışılabilir. Bursa ve Gençlerbirliğindeki başarısı soru işareti ama Erciyes'te başarısız değildi çünkü Bülent Korkmaz Erciyes'e geldiğinde takım zaten açık ara sonuncu ve düşmüştü. Bülent Korkmaz takımı son haftalarda iyi oynatarak zannedersem sonuncu olmamıştı. Bir de yarı finalde Galatasaray'ı elemişti. Bizim için doğru mu? Hüseyin Kalpar vb kaşar hocalardan iyidir.

Ajan

Bülent Korkmaz ve Samsunspor ismi kulağıma hiç hoş  gelmesede yakıştıramazsamda kalpar gibi kaşarlanmış hocalardan iyidir

red_white

ramcQ_55

tmm erciyesle final oynamış olabilir ama bazı yerlerde genctir gelsin kendini göstersin yorumları var artık SAMSUNSPOR'umu deneme tahtasından cıkarsınlar genctir denesin belki başarılı olur mantığı yıllardır var ve erturuldan başkada başarılı olan bi allahın kulunu göremedim SAMSUNSPOR'umda ve ülkede hem biz kaybederiz hemde yazık SAMSUNSPOR'uma

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 06 December 2010, 22:02:16
bülent korkmaz  bursayı calışdırdı az daha küme düşürecekdi kovuldu genclerbiliği desen öle kayseri erciyesi küme düşüren bülent korkmaz gecmişine ii bakmak lazım süper lige cıkacaz diye macera aramaya gerek yok bu benim görüşüm

kalpar dan ii olacagı kesin hiç degilse takıma can katar renk getirir takım ruhsuz gibiydi zaten takımı havaya soksun taktik vermesede olur biz bu kadroyla süper lige çıkarız ohh be bu gece bi rahat uyku çekeriz

_SoN_

arkadaşlar resmi açıklama yapıldımı,kaynak neresi?

cem

Alıntı yapılan: _SoN_ - 06 December 2010, 22:44:59
arkadaşlar resmi açıklama yapıldımı,kaynak neresi?
reami açıklama gelmedi daha bekliyoruz bugün yarın...

epçeli köylü

Bu herif trt 3 de canlı yayında konuşuyor...

55(tuncay)55

brigand

şuan gerçekleşmiş olsa bile o siteden anında duyuru yapamazlar. sanmıyorum kulübün bu kadar hızlı olabileceğini. muhtemelen yarını beklicez. ama olsun su son iki maça ayrı bir hava ayrı bir heyecanla girelim. ama şuan, son 2 günde olanlarla birlikte , moralim sıfırlanmıs durumda...

kuzey55

epçeli köylü

Bank asya 1. lig maçlarının yorumunu yapıyor.