Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

berusa55

07 December 2010, 23:04:57 #180 Son düzenlenme: 07 December 2010, 23:11:36 berusa55
Geçmiş olsun  >:( :(

AlıntıSamsunspor yönetim kurulunun saat 18:00' de başlayan toplantısı sona erdi.

Yaklaşık üç saat süren toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan "Yönetim kurulumuzun gündeminde teknik direktör değişikliği yok. Hocamızın yanındayız" dedi.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=1242

Başlığı da değiştirelim bari sap gibi kaldı :(

KareAs55

samsunmania

Antep bb hüso babalarına maçı verir, rizeden de hasbel kader 1 puan alırız hoca kahraman olur. Bu ne iştir ya. Ne bekliyorsunuz daha. Bu takımı ben de 7. yapardım.

berusa55

Anlaşılan Galip Öztürk şu an için hocayı bir yere yollamıyor. Devre arası ola hayrola!  :(

Lusage

Yanmışız ağlayanımız yok... Bir tane akıllı adam yok kulüpte. Lan neyse tazminatı verin gitsin arkadaş olmuyor olmuyor olmuyor...

Bu adam istifa etmeyecek orası kesin. Yönetim bildiğin mal orasıda kesin. Sn Öztürklerde de bir gram akıl yokmuş onuda öğrenmiş olduk...

Ollivanders

Yonetim bunların hepsi senin suçun. Kumede kalma mucadelesine hazırlanalım. Allah belanızı versin . Verdigimiz butun emekler burnunuzdan fitil fitil gelir.

Akyol

Eyy yönetim dün arkasındaydın, bugün yanındasın bakalım yarın neresinde olacaksın hocanın...!

GurbetciFanatik

07 December 2010, 23:27:59 #187 Son düzenlenme: 07 December 2010, 23:54:01 samsuni
Vay anasina heyecan bosa gitti.
Sap gibi cevap Hocayla devam ediyoruz, madem devam etceksinizde ne b.o.k.u.m.a gece
gece toplaniyorsunuz ve bizleri bosuna ümitlendiyorsunuz dingikler.

Ulan alsin su 2 macta 6 puan bende devam dicem , bakalim o yürek varmi hocada.

Tamer55

Davul başkasında Tokmak başkasında olursa böyle olur

seckin55

Ollivanders

Yarında bilmem neresinde olur kardesim . Huseyin kalpar artık bir yerine takmaz yonetimi. nasıl olsa yonetim diye birsey yok. Ne çıkmıs peki 3 saatlık gorusmeden? Ceza mı vermişler futbolculara , çözüm yolları neymiş ? Topunuzun Allah belasını versin .

gkhn

Taraftar olarak heyecan istiyoruz tabiki ama ben Bülentle bu işin olmayacağı kanaatindeyim. bence  2 hafta sonra lig arasında karar vermek daha doğru olur gibi geliyor bana...

red_white

bu hafta galip gelsekte dahi istifa seslerini yükseltelim

Ollivanders

Sinirden çatlatacaklar adamı. Sülük gibi kanımızı emdin. ******* karaktersiz , haysiyetsiz.

babasamsunlu

vallahi de billahide bu hafta maç sonucu ne olursa olsun  bu stadda kalpar istifa sesleri duyulmazsa eğer ben maçlara gelmeyecem artık..

yeter daa bu kadar çile çekilirmi yaa..
bu zulüm kime ve neye...