Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

Ayberk

Ya bi de adam ne desin? "Bu sene banko şampiyonuz, beni alın takımın başına" mı desin. Böyle kestirmece konuşmuş işte. zaten konum itibariyle 7. olan, bu hafta aynı puana sahip,6. sıradaki takımla maçı olan bir takımla adı geçiyor, hiç birşey bilmese playoff oynarız der. Ayrıca beklenti oluşturup(ki bu beklenti fazlasıyla var bizde.1 sene daha kalamayız bu ligde!) da 3 hafta sonra suyunun ısınmasını istemediği için, böyle bir demeç vermiş olabilir.

berusa55

Ne play off'tan ne de ilk ikiden bahsetsinler! Çıksınlar hedef koymadan çatır çatır oynasınlar aldıkları kadar puanı alsınlar sezon sonu görürüz nerde olduğumuzu. Hedef koyup da olmayınca yaşanan hayal kırıklığı ölümden beter.

kuzey55

bu şehrin beklentisinin farkında olması gerektiğini düşünüyorum.sıradan bir anadolu kulübüne gelmediğinin üst düzey destek alan hedefi süper lig olan takıma geldiğinin farkında olmalı.

Ayberk

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 December 2010, 22:26:55
bu şehrin beklentisinin farkında olması gerektiğini düşünüyorum.sıradan bir anadolu kulübüne gelmediğinin üst düzey destek alan hedefi süper lig olan takıma geldiğinin farkında olmalı.

Sonuna kadar katılıyorum da ben bülent açısından baktım olaya. Biraz ketum davranmış, hepsi bu bence. Ki kendine göre de doğru yapmış denilebilir. Aynı yazıda şehir desteğinin özellikle bu yıl üst düzey olduğunu bildiğini belirtmiş. E bunu da artık sağır sultan duydu gerçi :D

yirmiuc

Alıntı yapılan: minci - 07 December 2010, 22:21:24
Yönetimin eli kolu bağlı. İstediği gibi kararlar alamıyor. Parayı veren düdüğü çalıyor. Yeni hoca gelecekse buna yönetim değil başkaları karar verecek ve ismi de onlar belirleyecek bence. Ancak Bülent Korkmaz çok iyi bir tercih değil bana göre. Çünkü çapı ve ağırlığı bu koskoca camiayı kaldırmaya yetmez diye düşünüyorum. Bize uzun vadeli sonuçları olan çalışmaları yapabilecek vizyon sahibi, altyapıya önem veren, bilgili, saygın ve kültürlü bir hoca lazım. Reha Kapsal ismi bana çok sıcak geliyor. Ancak neye karar verilirse verilsin verilen karar Samsunspor'umuza hayırlı olsun. Öylesine bir değişiklik değil akıllı bir değişiklik olsun.

her kelimesine katılıyorum. bulent korkmaz kulubun beklentileri karsilayabilecek bir hoca degil.

isa55

bence bülent korkmaz yanlış bir seçim olacaktır. samsunspor forması ona bol gelir. yerine saydığım hocalar şu an çalışıyor olabilirler, giray bulak, rıza çalımbay, bülent uygun, ersun yanal (bu kalitedeki hocalar demek istedim) gibi isim yapmış, başarıyı yakalamış veya reha kapsal gibi bu ligi iyi tanıyan kişiler olmalıdır. bu arada son iki haftayı ise her ne şekilde olursa olsun en az 4 puanla geçmeliyiz.

Ollivanders

Giray bulak gelecekse hiç kimse gelmesin biz yonetelim :D

Lusage

Bülent Korkmaz ismi banada hiç sıcak gelmiyor. Ama Kalpar gibi oyuncuları kazanmak adına hiç bir şey yapmayan birisinden iyidir. Anıl ile Jonathan'ı kazansa GS dende Mehmet Batdal'ı bağlasa yeter. Takımın ölüsü zaten play-off yapar...

ahmetsefa55

hıc gerek yok jonathan a bu takımda azız agbetu turgay üçlüsünün yerıne saglaam adamlar alabılırsek cok rahat cıkarız.

yirmiuc

07 December 2010, 22:50:28 #174 Son düzenlenme: 07 December 2010, 22:52:03 yirmiuc
SON DAKİKA

Haluk tan "Yönetim kurulumuzun gündeminde teknik direktör değişikliği yok. Hocamızın yanındayız" dedi.
samsunsporluyuz.net

hayirlisi olsun. bence bulent korkmazin gelmesindense kalparin kalmasi daha iyidir..

radikal-fma

hüseyin kalparda isim yapmış yıllarca süper ligde takım çalıştırmış önemli olan bu değil şampiyonluğa inanan ve futbolcularına inandıracak hoca lazım . Bülent Korkmaz fatih terimin tedrisatından geçmiş birisi kazanma hırsı üst seviyede ben umutluyum inşallah futbolculara kendini sevdirir

ahmetsefa55

Ayberk

kalparın kalacağı mı söylenmiş >:( >:( >:( :(

bu bile bile ladesten başka bir şey değildir! kalparı er geç gönderecekler, bunun için noeli beklemeye lüzum yok ki be yönetim! illa devre arasına kadar 6 puanı daha mı riske atmamız gerek, hem de en kritik rakiplerle oynanan maçlarda??? Ne diyelim Allah akıl fikir versin. vardır bir bildikleri. Hayırlısı olsun

tunchan55

BÜLENT KORKMAZ GİBİ HIRSLI BİR KİŞİLİĞİN GELMESİNİN OLUMLU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. 

kuzey55

bu yönetimin de ne yaptıgını anlamak güç.devre arası hakan bayraktar başta olmak üzere takımdan ayrılcak birçok oyuncu olacak.sevmiyo kimse bu adamı...ne futbolcular ne de taraftar bu ısrarları neden anlamıyorum