Bülent Korkmaz Çarşamba günü Samsunda..

Başlatan maviay55, 06 December 2010, 21:01:19

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Gelen gelir saygı duyulur, gelmeyen gelmez saygı da duyulur..

minci

kalparın kalacağı mı söylenmiş   

bu bile bile ladesten başka bir şey değildir! kalparı er geç gönderecekler, bunun için noeli beklemeye lüzum yok ki be yönetim! illa devre arasına kadar 6 puanı daha mı riske atmamız gerek, hem de en kritik rakiplerle oynanan maçlarda??? Ne diyelim Allah akıl fikir versin. vardır bir bildikleri. Hayırlısı olsun

Yönetimin bir bildiği falan hiçbirşey yok. Onlar sadece kukla. Ağalar bu değişikliği istemiyor. Onlar kendi adamlarının yani Kalpar'ın arkasındalar. Allah kahretsin siyaset bir kulübe girerse işte böyle olur. Arkadaşlar ben ümidimi yitirdim ne yazıkki.

Dartagnan

sen oyna kalpar sen oyna ....(nedense cok hosuma gıdıyoır bu aralar)

celebi

brigand

az önce okuyorum açıklamayı; babam soruyor ne olmuş diye , ben diyorum hocanın arkasındalarmıs, babam kızıyor, sövüyor sonrada diyor; desene 1 yıl daha beklicez... >:( >:( >:(

Dartagnan

yok abı Derin yönetim izin vermemis ...

celebi

ne demeli bilmem ki biri benim yerime saydırsın

Cihan3855

derin yönetim..kalparla ancak balkona cikar

brigand

seckin55

maviay55

günlerdir bi heyecan bi entrika..

sonuc olarak haluk tan beyfendi hocamızın arkasındayız açıklaması..bu mudur yani?

güngörende oynamayan futbolculardan hiçbirine mi ceza yok!!aferin cocuklar böyle devam edin demektir bu açıklama  >:( >:(

madem öyle ne diye milleti kandırıyonuz yerel basında köşe yazarı bilmemkim hoca adayıyla röportaj yapıyor bu nası ikilem!
bu bunağı aciz yönetim gönderemiyecek anlasıldı.. >:( >:( bari neden korkuyonuz bunu açıklayın!

minci

Arkadaşlar yönetim de hocayı göndermek istiyor. Ancak derin yönetim onay vermiyor. Davul tokmak misali.

Sercan

Şu hocaların arkalarında durdukları kadar biraz da Samsunsporumuz'un arkasında dursalardı şimdi daha farklı yerlerde olabilirdik...

supernatural_55

Dun kalparin konusmasindan belliydi zaten herkesin haberi oldu kalpar bilmiyo mu?derin yonetmle konusup da cikms demkki programa.kafa yemeye devam anlasildi...