Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: millwall - 15 November 2010, 01:21:02
şu takıma bir tane sağlam defans bir tanede ortaya murat yıldırım gibi topu aklıyla oynayabilip-kesicilik yapabilecek iki adam (bizdeki musa çağıran gibi gs ye giden) lazım.o zaman bambaşka olur.

tribünler için söylenecek birşey yok.mazın ve ötesi.herkese helal olsun...

Sana da helal olsun kardeşim. Bir ara gözüme takıldın, bir Samsunsporlu gibi gönülden tezahürat yapıyordun.

Hak ettiğimiz halde maç 1-1 bitti, mesele değil. . .  Çünkü ben bu akşam Büyük Samsunspor taraftarlarından birisi olduğum ve o anları stadyumda yaşadığım için çok mutluyum.  Muhteşem bir tribün vardı, gönülden kopan bir aşk vardı.  Emeği geçenlere teşekkürler; halen etkisindeyim!. .  :)

samsunum

Alıntı yapılan: samsuni - 15 November 2010, 01:29:59
Sana da helal olsun kardeşim. Bir ara gözüme takıldın, bir Samsunsporlu gibi gönülden tezahürat yapıyordun.

Hak ettiğimiz halde maç 1-1 bitti, mesele değil. . .  Çünkü ben bu akşam Büyük Samsunspor taraftarlarından birisi olduğum ve o anları stadyumda yaşadığım için çok mutluyum.  Muhteşem bir tribün vardı, gönülden kopan bir aşk vardı.  Emeği geçenlere teşekkürler; halen etkisindeyim!. .  :)

aynen abi süperdi ama maçtan sonra gs formalı bi kaç kişi gördüm moralim bozuldu o anda işte  :( :(

YaşarDoğu

berusa55

cembaba

millwall

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 November 2010, 01:26:13
millwall reyiz td ye de bekleriz ;D

başkan td yle aram ksk maçından beri bozuk  :D yarın bir hesap alırım seko reiste çok baskı yapıyor...

5trawberry

Muhteşemdi..
Söylenecek pek söz yok.
Oyuncuların performansının ötesine geçti, taraftarın fevkaladeliği.
Samsunspor taraftarı adına tek olumsuz hareket, Denizlispor taraftarı ile küfürlü tezahürata girmekti, ama onlar da olacak, arada çıkan 2-3 dengesiz tüm taraftarı küfürlü tezahürata çekecektir zaten her stadyumda olduğu gibi.
Yıllardır maça giderim, böyle bir atmosfere ilk defa denk geliyorum.
BankAsya ve Anadolu takımları da dahil, ''şampiyonluğa'' oynayan ''tırabzonspor'' da dahil var mı lan böyle taraftarınız ?
Ah bi süper lig gelse ah bi süper lig gelse..

**KaR6**

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 November 2010, 01:39:14
dağıtmışsın gene ortalığı :) takipteyiz reyiz :)

bi kazanacaktık ki, o zaman görecektin beni, çok tatlı japon bayrağı hazırlamıştım, el emeği paint nuru, cenk golü kaçırınca sildim sinirden :D

kalptenþimþek

Bu olmayan sesi duyuran televizyon varmış!  :P  Mustafa, sen biliyormuşsun.. :P  nerede satıyorlarsa söyle de alacam iki tane 8) 8)

**KaR6**

Tufan

tüm gün japon bayrağı deyip durdum Mustafa kısmet değilmiş birazda ben dağıtayım tdyi konu kilit yemeden  ;D
Aziz ve Kenan hariç tüm topçularımızın yüreklerine sağlık
şu taraftar potansiyelini ortaya çıkardı cümle alem gördü konuşup dursun ibibikler  :)

YaşarDoğu

**KaR6**

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 15 November 2010, 01:54:08
tüm gün japon bayrağı deyip durdum Mustafa kısmet değilmiş birazda ben dağıtayım tdyi konu kilit yemeden  ;D
Aziz ve Kenan hariç tüm topçularımızın yüreklerine sağlık
şu taraftar potansiyelini ortaya çıkardı cümle alem gördü konuşup dursun ibibikler  :)

öyle bi sıkmışım ki kendimi, td de 3 yıldır yazmadıgım mesajı bi gecede yazdım.. yenecektik ki bak nası japon bayragı tarlasına çeviriyoduk orayı, neyse buna da şükür :)

Serkan

kalptenþimþek