Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

forza_devil

arkadaşlar ben maçı izleyemedin kısmetse tekrarını izlicem foto video ne varsa siteye ekleyinde bizde hasret giderelim samsunsporumuzla...

kalptenþimþek

az önce baktım t.dergideki yorumlara.. Ben gelemem böyleyse..çok küfrederim..

**KaR6**

ben sağlam sövup atılacam ama yazmıyo ibibikler :)

**KaR6**

edmontdante

15 November 2010, 00:12:23 #304 Son düzenlenme: 15 November 2010, 00:15:17 edmontdante
İnanılmaz mutluyum bu gece.Yüzümde anlamadan oluşan bir gülümseme.Ne anlatılır ki böyle bir maçtan sonra.Şehirde günün ilk saatlerinden bu yana farkedilen şampiyonluk benzeri bir hava.Herkeste bir bilenmişlik,inanmışlık,bir heves.Can sıkıcı hiç bir şey yok.Ta ki stadyum kapılarına gelene kadar.Çalışmayan turnikeler,akıcı davranamayan güvenlik görevlileri,yine sadece yarısı açılan demir kapılar.Tüm takımlar seyirci diye ağlarken,gelen seyircimize parasıyla çektirilen eziyet.Yine bunu umursamayan ve hiç bir şekilde ilgilenmeyen yöneticilerimiz.Biliyorlar ki bu taraftar ne çekerse çeksin oraya gelir,biliyorlar ki bu taraftar diğerlerine benzemez.Olsun biz  "Sevdan Bir Nefes Gibi Çekmezsem Ölürüm" dedik bir kere.

Tribünleri anlatmaya kelimeler yetmiyor.Boğazı çatlayıncaya kadar bağıran bir stadyum dolusu taraftar."Sen öyle yaptın ben böyle yaptım"ı bir kenara bırakmış,tek amacı  bir bütün olarak  yegane  aşklarını  desteklemek olan.Düşündükce bir tuhaf oluyorum.Allah herkesten razı olsun.
Rakibin lider takım.2.yarı tek kale oynuyorsun,direkten dönen topun,kaçan %100 goller,yapılan onlarca hücum var.Ligin liderini sürklase  ediyorsun ama o gol bir türlü gelmiyor.Şanssızlık ve becerisizlik diz boyu.Geldiğinden bu yana ilk kez bu kadar istekli ve etkili gördüğüm bir Abdulaziz var sahada.Çok az becerikli olabilse fazlaya gerek yok maç  5 olurdu.

Hüseyin KALPAR'ın yine garip bir tercihi.Kenan.Ligin en etkili ve hızlı forvet hattına karşı Kenan'ın sahaya sürülmesini anlayamadım açıkçası.Youla ile Kemal'in adam adama oynaması anlaşılabilir.Ama ya Kenan ile Youla tesadüfen atılan serseri toplar neticesinde karşı karşıya kalsalar ne olacaktı.Alternatifi Ersin'in de Kenan'dan bu noktada pek farkı yok tabiki ama Kenan'ın bitmişliği ortada sonuç olarak.

Cenk'in attığı paslar ve top kontrolü uzun zamandır beklediklerimizin bir kısmıydı ve oyuna çok şey kattı.Ama daha başka beklentilerimizde var tabi ki.İnşaalah çok daha iyi olacak ben ümitliyim Cenk'i bugün izledikten sonra.

Takımın geneli çok iyiydi.Bu ligde top oynadığında rakip kim olursa olsun farketmiyor.Ama sen kabul ettiğinde rakibin oyununu o zaman maçı kaybediyorsun.Bugün takım oynadıkca kendine geldi,her olumlu işten sonra bir sonrakini yapma cesareti doğdu.Kötü gününde olduğunu düşündüğüm Turgay'ın yerine hücuma dönük bir orta saha oyuncumuz olsa daha farklı olabilirdi.

Bir kaç şey de Savaş için söylemem lazım.Hep ümitli oldum Savaş için.Bir kısım yetenekleri olduğuna inandım.Hücum presini her zaman takdir ettim.Ama zamanla gördüm ki biraz fazla kendine oynuyor.Daha doğrusu kafasında bu düşünce her zaman var.İşte Mersin maçından sonra kendisiyle ilgli yorumum "Dikkatimi çeken bir diğer konu ise Savaş'ın bazı  saçmalıkları.Mesela 40 metreden şut atma özgüveni, soldan Orhan bindirirken boş kanada oyunu açmak yerine ters tarafa bakıp diğer tarafa top atma fantazisi,Zenke'nin taşıdığı ve ceza sahası önünde Savaş'a verkaç maksatlı attığı pasta daha pas gelmeden tutup vurmaya şartlanması gibi" Bu gece de benzerleri oldu.BU gece ki pozisyonun benzerini geçen sezon Giresun'da yaşatmıştı.En aVANtajlı durumdayken pozisyonunu ne diye bozar bir oyuncu anlamak zor gerçekten.

3 Puan elimizden uçtu gitti.Savaş'ın kaçırdığı,direkten dönen,kalecinin kurtardıkları,Abdulaziz'in adamla buluşturamadıkları.Tek eksik 2.goldü olmadı.Ama yine de mutluyum.

"HEP BÖYLE OYNAYIN CANIMIZI VERELİM"

ahmetsefa55

TRT
SPİKERİNİN SÖYLEDİĞİ SÖZ '' Sayın seyirciler burası inönü değil ,
SAMSUN 19 Mayıs. tv yi yeni açanlar aldanmasın seyirci muhteşem''

facebook samsunsporda böyle bişe var gerçek mi ?

Vural temiz

1.Aziz cok istiyor olmuyor, benim icin cok savasan bir isim
2.Kenan emekli olsun ve futbolu biraksin
3.Agbetu Afrikaya gülle gülle
4.ikinci golü atsaytik hamen ikinci golü yerdik hamen strese giriyoruz
5.takimda 3-4 kaliteli oyuncu var (Hakan, Cenk, Murat, Ahmet, (Anil)
6.Savas kadro disi
7.Kemali unutdum süper oynuyor (lav yok)
8Johnattan nerde
9antranör neyapsin
10 genede ilk 6 gireriz
11 SÜPER LIG

forza_devil

cembaba

Bu maçta iki şey ön plana çıktı. Stad beraber bağırınca mükemmel bir ambians oluşturulduğu. 2. ise kemal ve cenk'in muhteşem oyunu. Cenk' in ve kemal'in yanına bir stoper ve bir forvet. Bize üç puanlar kazandırır. Adamın attığı pası alamıyor. Beceriksiz futbolcu istemiyoruz.

forza_devil

**KaR6**

berusa55

ahmetsefa55

ben emre incemollaoğu nu da cok begendım umarım yanıltmaz ve kendını gelıstırır.yararlanabılecegımız bır genç umut vadedıyo bana gore  ;)