Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

YaSeF55

alperen

stada girişler rezalet >:(  yarım saat kuyruk bekledik...  maça gelince,uzun zaman böyle tribün gösterisi olmamıştı,2.yarı hep beraber sesimiz kısılana kadar bağırdık..bence fazlasıyla galibiyeti hakettik ama şansızlık işte :(  Bu arada Kemal gerçekten yüreğiyle oynuyo,nazar değmesin...

alfredo55

ya kardeşler bu nasıl şansızlık kurşun döktürmek lazım herhalde böyle gitmez neler kaçıyor yani aynı karşıyaka maçı gibi 2.yarı efsane top oynadı lig 1.si denizlinin tek atağı yoktu ama top sevmedi bizi işte yapacak tek şey üzülmek ama yıkılmaz bize yakışmaz ben Samsunsporumun böyle istekli hırslı olmasını çok özlemişim buda biraz teselli ediyor...Bide son birşey Cenk golde Murata ne pas verdi yaaaa  :-\

mehmet yılmaz

Kemal Oyun

Kemal, kelimesinin karşılıklarından birisi de "olgunluk" demektir. Denizlispor karşısındaki takımımız "kemal" bir oyun sergiledi gerçekten de ve bir de elbette Kemal Tokak vardı ki sahada, o da her daim olduğu gibi ismiyle müsemma idi. Savunmada kusursuz oynayan Kemal, neredeyse galibiyet golümüze de imza atacaktı.

Oyunun ilk devresinde pek de iyi oynayamadığımız bir dönemde öne geçtik ama sonrasında kademe hatasıyla gelen çabuk bir cevap gördük kalemizde. Bilhassa ikinci devre tamamen bizimdi oyun. Çok gol kaçırdık, rakibi epeyce bunalttık ve korkuttuk. Ancak olmadı maalesef. Maçın hakkı asla 1-1 değildi; verilmeyen net penaltımız, direkten dönen, kalecinin çıkardığı toplar üstü üste eklendiğinde galibiyeti hak ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Dikkat çeken birkaç noktaya da kısaca değinirsek eğer, tribünler tam da beklediğim gibiydi. Bayram öncesi gurbetçilerin de katkısıyla hem nitelik hem de nitelik olarak şahane bir tribünümüz vardı. Şirinler ile maratonun uyumu, onlara diğer bölgelerdeki taraftarların da katılımıyla birlikte alkışı hak eden muhteşem bir tablo çıktı ortaya. Her zaman diyorum, Samsunsporlular olarak Süper Ligi özledik ve acıktık. Maça gelenler son derece bilinçli ve arzulu taraftarlar. Nitekim Denizli taraftarının sesini hiç duymadık desem yeridir.

Cenk İşler, aklıyla oynadı yine. Her hareketi, her pası bir planın uygulanması gibiydi. Gol atamadı belki ama gerçek bir lider gibiydi sahada.

Yönetimin eksik ya da yanlışları elbette var lakin devre arası yapılan ve 1969'un unutulmaz kadrosundan değerli Samsunsporlu futbolcu büyüklerimizi hatırlamaları güzel bir hareketti; hezar tebrik...

Yalnız, lütfen şu anons işine de bir çare bulun! Maç oynanırken adam anonsu hangi statta olur? Yanlış söylenen maç skorları, açık kalan TV'yi saymıyorum bile...

SSBiz Gençlik

MUHTEŞEM TARAFTARA,MUHTEŞEM ÇOŞKUYA üç puan yakışırdı ama maalesef olmadı... Bu ÇOŞKU tüm maçlara yayılır inşallah...

ahmetsefa55

mehmet abi birde şu girişlerdeki rezalete değinseydin..

Turuncu

HoliganSamSunLu

Taraftar Harikaydı Takım Çok güzeldi ama bu güzellikleri baltalayan bir hakem vardı sahada yazıklar olsun allah belasını versin bu kadar şerefsizlik olurmu yaaa yazık emeklere yazık stadı dolduran binlerce taraftara şerefsizler...

supernatural_55

la merak ettim bu tribün dergide ne yazıyo tavuklar

Ekrem

Süper MacTı Taraftar , takım  Süperdi Ama şansızlıklar bırakmadı yakamızı  :)

supernatural_55

zaten yazmasınlar abi o kadar yüzleri de yoktur heralde:))

Turuncu

Benim bi daha bağırasım geldi. Lalalallalaaayylalaaaayayylayylaaa şimşeklerrrrrrrrrrrrrr........

alperen

bu herifler tahmini kaç kişi gelmiştir Samsun'a?

KareAs55

Futbolcularda şunu görüyorum yürekten oynuyorlar devre arası stoper takviyesi ile orta saha yaratıcı bir  oyuncu ile  play-offdan garanti çıkarız  bu kadar iddaalıyım