Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

forza_devil

15 November 2010, 00:43:10 #315 Son düzenlenme: 15 November 2010, 00:46:33 forza_devil
Alıntı yapılan: berusa55 - 15 November 2010, 00:36:43
Maratona bakın aman Allah'ım  >l<

uzun zamandan beri maratonu böle görmemiştim havla stattakilerin hepsini agnından öpüyorum  >l<

alperen

Lusage

Hep böyle oynayın hep böyle oynayında zaten neredeyse hep böyle oynuyoruz. Ya son pası veremiyoruz ya da garip bir telaşa kapılıp gol yiyoruz. Yine aynısı oldu  >:(

Ahh Zenke ahh. Tam senlik maçtı......... :(

YaşarDoğu

berusa55

Belki de yıllardır böyle bir tribün yoktu. Evet bu ve benzeri şekilde çok doldurduk stadımızı ama ben bu akşamki gibi bir coşkuyu tezahüratı birlikteliği hatırlamıyorum. Harikaydı harikaydı!

edmontdante

Buna ancak ananı avradını denir ne deyim.Bayan arkadaşlar kusura bakmayın ama harbi öyle

mehmet yılmaz

havzalı55

bugun en beğenmediğim hatta bizim takıma geldiğinden beri beğenmediğim tek isim turgay ne yaptığı belli değil daha doğrusu bu takımın kalitesinde biroyuncu değil bu takımda yeri yok hele bugun tamamen batırdı bi tane top kesemedi bi tane top atamadı düzgün herkez canını dişine takmış oynuyor o çok lakayit oynuyor kendi mevkisinde adam yok diye bu kadar havaya girmiş kaptanlığı da almış bence sahanın en kötüsüydü gecen sezon ilhan ummak ondan daha önce emin şimdide turgay bizim bunlara ihtiyacımız yok bence jonathon inşallah toplar kendinide tam olarak bi takım olabiliriz. Abdülaziz ise cok çalışkan bir oyuncu elinden geleni yapıyor. kalpara ise bazen hak veriyorum iyi yapıyor koşmayan adamı kadroya bile almıyor onun için önemli olan koşmak pres yapmak sadece gol atmak pas atmak çalım atmak değil rakibi bunaltmak bunun içindir ki aziz orhan hoca bilerek iş yapıyor bence anıl samsuna gelmeden önce çok uğraştırmıştı bizi öyle kolay değil Samsunsporda oynamak ya adam gibi ya hiç. Savaş ise formasını kaptırmak istemiyor en büyük olma havasında ama bunun için yaptıkları yanlış özveriyle oynuyor ama bencilliğe gerek yok.

Cenk zaten kalitesini ortaya koydu bu maçta Cenk hakan murat kemal bu 4 lü takımın değişmezlerinden olur. böyle oynasınlar canımızı yesinler.

cembaba

Bazıları bulanık makinem kötüydü k.bakmayın şimdiden :(

davidsavage

facebooktan nie video eklenmiyor siteye orda paylaşılan tribün videosu vardı :(

YaşarDoğu

cgr

Simdi trt stadyum programinda golleri gosterdiler. Cenk Gercekten muhtesem bi pas atmis Murat'a.

millwall

şu takıma bir tane sağlam defans bir tanede ortaya murat yıldırım gibi topu aklıyla oynayabilip-kesicilik yapabilecek iki adam (bizdeki musa çağıran gibi gs ye giden) lazım.o zaman bambaşka olur.

tribünler için söylenecek birşey yok.mazın ve ötesi.herkese helal olsun...

millwall

ayrıca td ye denizli var dediler geldik yazan arkadaş alacağın olsun içtiğim kolayı laptopun ekrana püskürttüm.

o lafı yiyen daha da eskisi gibi devam edemez hayatına.birşeyleri eksik kalır hep :D

**KaR6**