Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Denizlinin kadrosu iyi bir kadro bank asya ortalamasının üstünde.
Topu ayaklarına aldıkları zaman anlıyosun.
Bizim oyuncular ise istekli...

Kaliteli oyuncu eksiğimiz var,aziz'in yerinde kaliteli bir oyuncumuz olsa,iki golümüz vardı şimdi mesela..

Cenk birşeyler yapmak istiyor ama konsantrasyon sorunu var  ve gergin görünüyor  ama arkadaşın dediği gibi iyi toplar indiriyor güzel paslar atıyor,anlıyosun adam futbol oynamayı biliyor...

Son 20 dakkaya giriyoruz,3 sonuca açık bir maç...
Yenmeyi çok isterim ama gördükki bu sezon sonuna kadar kovalıcaz bu işi..

Sitenin de bize kaldığı,gol olduğunda birtek benim yazdığımda iyi oldu..

Bu ne la dedim!  ;)

Kadir ÇELEBİ

Bravo hoca çok doğru savaş agbetu değişikliği..

cem 55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 14 November 2010, 21:31:28
Bravo hoca çok doğru savaş agbetu değişikliği..
valla kadir bence bu attıgın msjı tekrar düşün derim çünkü bu agbetu bırak bank asyayı lig b topcusu bile degil vasat altı çok boş bi oyuncu altyapıda bundan çok vardır yazık böyle yabancıya verilen paraya son dakikada yaptıgı evlere şenlik

Kadir ÇELEBİ

Ne denir ki yazık oldu ilerisi için umut veren futbol mücalede takdire değer..

KotuCocuk55

Cenk çıldırdı..Benim bu kazmalarla ne işim var diyor adam her pozisyonda...
Güzel maç oldu..
Kazanabilirdikte kaybedebilirdikte berabere bitti..

Güzel posizyonlarımız var direkten dönen topumuz var genel olarak ortada bir maçtı..
Seyircimiz çok iyiydi...

Bu sezonun sonu ne olur bilinmez ama sezon sonuna kadar bu işi kovalıcaz..
Eğer denizli şampiyonluk için oynuyorsa,çok açık görüyoruzki bizde oynarız..

europe_55

Maalesef kazanamadik, ama takimimiz genel olarak iyi bir oyun ortaya koydu.

Özellikle taraftarimiz müthisti.
Bence de sampiyonluga oynariz ve oynamaliyiz...

isyan

Bu mu Lig'i alip götürecek Denizlispor takimi ? Süper Lig'e inancim artti vallah

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cem 55 - 14 November 2010, 21:54:30
valla kadir bence bu attıgın msjı tekrar düşün derim çünkü bu agbetu bırak bank asyayı lig b topcusu bile degil vasat altı çok boş bi oyuncu altyapıda bundan çok vardır yazık böyle yabancıya verilen paraya son dakikada yaptıgı evlere şenlik

Ben kötünün iyisi olarak değerlendirdim savaş devam etseydi eminim hiçbir verimi olmayacaktı futbolcular arasında bir bağ yok neden buraya atmıyosunda diğer tarafa atıyosun diyişlerine maç içinde defalarca şahit olduk ve kemal ah be kardeşim kafanı az indirsen aşağı yeticekti offf kaybedilen iki puanı çok aramayız umarım..

GurbetciFanatik

Resmen elimizden kacirdik diyebiliriz  son 15 dakikadaki 3 net pozisyonu görünce.
Hele ilk yaridaki savasin pozisyonu daglara taslara
Saglik olsun yinede ümitliyim gelecek adina.

furkan5534

cümle alem gördük ki cidden harika bi maç oldu.heyecanlı tempolu..
Savaş'ın kaçırdıgını alaçamspor'un en amatör topcusukacırmaz.abdulaziz'in pespese kaçırdıgı 2 pozısyonda oyle.. Ama o cocugu cok sevıyorum gercekten hak edıo formayı cok ısteklı cok arzulu içten oynuyor! Sans yanımızda yok sanss.Ah bır gırse gol'e bogardık horozları.. Insallah ercıyes macını rht gecerız 6 puanlık mac ..
Taraftarımız Gerçekten MUHTEŞEMDİ.. 2. Yarı Stadyum 1 Oldu.HEP BÖYLE OLMALIYIZ!!!  :-[

Harun55

Harika bir maç oldu evet çok üstün oynadik zaten istatistiklerden belli oluyor.

Ama sadece GICIK OLDUGUM tek bir yani var böyle maçlarin..

Arkadas TARAFTAR STADA GELMISSS desteginii sonsuz sürdürmüs peki taraftara 1 puanmi verdin samsunsporum diyorum hep..

Bence bu maçi ve diger 19 mayis stadinda oynanan maçlari yenmemiz gereken maçlar..

Çünki herzaman demisimdir kim olursa olsun kendi sahanda taraftar icin 3 puani hediye etmek zorundasin arkadas!
Deplasmanda naparsan yap.

Karli yine Denizlispor çikti..

Sadece üzülüyorum yaa.
Neyse bidahaki maçlarda basarilar güzel samsunsporumuza. :) :)

havzalı55

bunlarsa ligi alıp götürecek biz şimdiden şampiyonuz ;) 

ahmetsefa55

maç öncesi cefakar samsunspor taraftarına çektirilen işkenceden dolayı  başta yönetim ve emniyet olmak üzere hepsinin anasını avradını s....... o.. çocukları

**KaR6**

AlıntıKazanan Olmalıydık

Hafta içi yaptığım değerlendirmenin birebir sahaya uygulanışı gördüm dün maçı izlerken. Sadece 'güçsüz' Anıl'ın yerine bir kez daha Aziz'i tercih etmişti Kalpar. Rakip, lider olmasına karşın 1 puan almayı yeterli görmüştü, öyle de oldu. Cenk'in akıl dolu pasında Murat ile gelişen atak, Aziz'in de çabasıyla ve yine Murat'ın vuruşuyla gole dönüştü bizim adımıza. Öne geçtikten sonra ise tek baskı gördüğümüz  anlarda yani golden sonraki 5 dakika içerisinde günün sürprizi Kenan ofsaytı bozunca golü kalemizde gördük ve beraberlikle yetinmek zorunda kaldık.
**
   Cenk'in artık bu takımda oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Bu kariyerde ve yaştaki bir oyuncuya saha içinde yapılan resmen terbiyesizlik. Eski gücünde ve performansında olmayabilir ancak pas akışında sürekli 2.plana atılması dışarıdan bizi bile rahatsız ediyorsa O'na neler hissettiriyordur kim bilir! Savaş'a bencil dediğimiz zaman üzülenler oluyor ama şu maça bakınca az bile söylediğimi rahatlıkla ifade edebilirim. Savaş, taç çizgisinden bile kaleye vurabilecek hale gelmiş. Cenk'i çok seven taraftarın kendisine sempatiyle bakmayacağını düşüneceğine, takım için nasıl faydalı olurumu düşünse çok daha yararlı olacak. İlk yarıda takım arkadaşı bomboş durumdayken golü attırmayı düşünse, şimdi galibiyeti konuşuyor olurduk belki de. Hakan ve Murat orta sahanın göze çarpan isimleriydi. Topu iyi kullandıkları zamanlarda etkili olduk hücumda. Abdülaziz, bir türlü son hareketi yapamamanın sıkıntısını çekmeye ve çektirmeye devam ediyor. Pas zamanlamasını iyi ayarlayabilse birçok pozisyonda çok daha etkili olabilirdik. Denizli oyun planı olarak Youla'ya uzun top atarak gol arama yolunu seçmişti, ancak son haftaların en göze çarpan adamı Kemal yine yıldızlaşıp Youla'ya adım attırmayınca etkili olamadılar. Her şeye rağmen  3 puanı kazanacak fırsatları yakaladık. Özellikle son dakikalarda Kemal'in direkten dönen ve Cenk'in altıpas içerisinden vuruşunda kalecinin ellerinde eriyen top akıllarda kaldı.
**
   Bu maçı kazansak, ilk 2 için önemli bir avanta elde edecektik. Şansımız hala devam ediyor ama ihtiyacımız olan havayı yakalayamamak açısından kötü oldu. Bunun telafisi ancak haftaya Erciyes deplasmanından alınacak 3 puandır. Takımda genel görünüm iyi ancak eksik olan bir şeyler var ve bu eksiklik bize puanlar kaybettiriyor. Tedavisi ise ancak ilk yarı sonunda transfer döneminde yapılabilir sanırım.

berusa55

İyi oyun, harika seyirci, mükemmel atmosfer ve malesef kaçan iki puan daha. Sesim hala kısık  :(