Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

Tufan

facebookta birkaç Denizlili çocuk gördüm profillerine girdim alayı çift takımlı Samsuna akacaz falan muhabbeti yapıyordı resmen çapulcular ya  :D

Cagdas Ünver

oguz_5528

6 as futbolcunu dinlendirsen ne yazar Gs maçında iyi mücadele etsen ne yazar.Samsun'a geliyorsun karadenizin Başkentine,burda sana öyle bir çakarlar ki Denizli 'Çocuklar'da duyar sen merak etme  :D ulan a2 ile çıkalım yine yenecez o kadar güveniyorum 

havzalı55

Tam bir dönüm maçı yenersek şampiyonluğa oynadığımızı tüm herkes görür ama yenilirsek şampiyonluk biraz zor olucak bi maç ve galip gelirsek gerçekten herşey çok değişir bizim için bu sezonun en kritik maçı allah boynumuzu eğdirmesin

alfredo55

bu maç çok önemli arkadaşlar tam bir dönüm maçı eğer alırsak üst sıradaki takımlarla bağımızı koparmayız 3-4hafta zor fikstürümüz var takımımıza güveniyorum karşıyaka maçında stadtaydım o maçta oynadıkları 20 dakikalık topu oynasınlar fener gelse onu bile yenerlerdi herkes inansın bu takıma...

bakalım denizlinin horozumu büyük bizimkimi  :D

forza_devil

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 November 2010, 16:59:26
Aman şiştt sakın kimse uyanmasın, Denizli'ye basalım çocuklar duymasın =)

>l<  >l<  >l<  >l<
SÜPERRRRRR....  :D  :D  :D  :D  :D

YARIN ÇOKDA GÜZEL GİDER BE BU BESTE  :D :D :D

mehmet yılmaz

Yarın çok kalabalık olacak stat. Yarım devrelik MİY maçında bile hafta içi ve mesai bitiminin hemen ardı olmasına rağmen 13.000 kişi vardı. Yarın bayram tatili ve gurbetçilerimizin çoğu Samsun'a döndü. Geçen sezon ki Adana ve Hacettepe maçları gibi olur tribünler... İnşallah galip geliriz, üç puandan çok daha fazla anlamı olur bizim için kazanmamızın.

salihcakir

ben de yoldayım şu an geliyroum, maç günü samsuna inmekte ayrıca bir heyecan katıyor duruma....

bir çok arkadaşımızın belirttiği gibi benim etrafımdaki denizlilerin de tümü tıpkı berkecan gibi takımları lider oldu diye hatırladılar memleketlerinin takımlarını. 2-3 mağlubiyet alırlarsa bu takımdan bir şey olmaz der sadece istanbul takımlarına odaklanırlar yine.

twitter

mehmet yılmaz

Yavaştan çıkıyoruz, döndüğümüze güzel bir günü ve galibiyeti yorumlamak temennisiyle...

Bismillah...

ramcQ_55

pazara gidelim, bir horoz alalım,pazara gidip bir horoz alıp napalım şappur şuppur şappur şuppur yiyelim... :D ;D ;D ;D

ramcQ_55

hey gidi 5 sene önce düşdüğümüz sene denizliye gitmişdik deplasmana 2-1 yenmişdik ikinci golden sonra bu besteyi söylemişdik inşallah bugünde gol ve goller atarız ve bu besteyi söyleriz hepberaber

FaTiH_HaN

oooley oley oleyooo ooooley oley oleyoooooo denizliye koy hey denizliye koy hey denizliye koy SAMSUNUM İNŞALLAH  :)

babasamsunlu

öyle yada böyle son dakkada veya ilk dakkada evire çevire yenecez bunları...

Çok inanıyorum hemde çoookk.. ;) ;) ;) ;)

Tufan

geçen yılki Adana maçına bile bu kadar stres yapmamıştım çünkü çok hesap kitap vardı o dönem.
yenersek çok şeyler değişir bu şehirde yeter daa güldürün yüzümüzü artık.