Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

başkentli samsunsporlular bu maça yerini alacak derbi olması nedeniyle  maça geleceğiz ankaraya döneceğiz..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 12 November 2010, 16:12:21
başkentli samsunsporlular bu maça yerini alacak derbi olması nedeniyle  maça geleceğiz ankaraya döneceğiz..
ne derbısı anlamadım ben ?

berusa55

Derbi maç olmadığı aşikar. Bizim tek derbimiz var o da malum! Önemli maç demek istemiş arkadaş  ;)

kabacevizli55

Burak

Denizli'nin içinden belki 50 kere geçtim abartısız bi kere de merak edipte muğla'dan gelip gezmedim. Şehir namına merkezde görünen hiçbir numarası yok. Bir tek şehirde hatırladığım horoz heykeli o kadar. Oradaki fabrikanın yarısı Samsun'da olsa merkez nüfusumuz 1 milyon'u geçerdi yol boyunca fabrika var sürekli

dilatino

daha önceki yorumumda yeneriz demisdim ama denizliyi galatasaray karsisinda izledim. 6 eksikle oynaidklari halde bence süper ligdeki kadrolarindan cok daha iyi kadroya sahipler. benim bu macdaki en büyük güvencem yalan yok kalparin oynattigi saglam oyun sekli, yani defansda ve geride saglam dururak oynamatmasi takimi bu macda önce beraberligin agir bastigini düsünüyorum.. egerki saldirirsak kesin yeniliriz benim tahminim bu... gönlümden gecen skor 2-0 samsunun almasi ama ne olursa olsun bir kural vardir yenemiyorsan yenilmeyeceksin... insallah yeneriz

kabacevizli55

geliş gidiş yol masrafı bilet her şey bedava adamlar hala  3 5 otobüs lafı yapıyolar ya hemşerim ne  adamlar var

berusa55

5 otobüs gelsinler biz taraftar değiliz! Açsınlar baksınlar Bolu deplasmanına deplasman nasıl yapılıyormuş. Saymayı biliyorlarsa saysınlar ordaki araçları dallamalar...

Burak

şu ana kadar hayatımda stadda canlı olarak en rahat izlediğim maçlardan birisi belkide birincisi Samsunspor- Denizli maçlarından birisiydi . 4 - 0 yenmiştik  Denizli'nin febeyle kupa maçı vardı 3 gün sonra bize karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmıştı ama yine de timuçin ve ersen martin o zamanın iyi futbolcularıydı. Maçı fazla takmadıkları her hallerinden belliydi Denizli'li futbolcuların. Hiç zorlamadan 4 tane paşa paşa yiyip gittiler. Sonrada fenere elendiler. Şimdi ise tam tersi gese'ye kupa maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktılar bize de as kadroyla çıkacaklar sanırım . İnşallah tarih tekerrür eder ( elinin boş kalması anlamında çünkü fenerle berabere kalarak penaltılar da elendiler ) bizde yenerek onları uğurlarız

beşnumara

Alıntı yapılan: Burak - 12 November 2010, 19:27:21
şu ana kadar hayatımda stadda canlı olarak en rahat izlediğim maçlardan birisi belkide birincisi Samsunspor- Denizli maçlarından birisiydi . 4 - 0 yenmiştik  Denizli'nin febeyle kupa maçı vardı 3 gün sonra bize karşı yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmıştı ama yine de timuçin ve ersen martin o zamanın iyi futbolcularıydı. Maçı fazla takmadıkları her hallerinden belliydi Denizli'li futbolcuların. Hiç zorlamadan 4 tane paşa paşa yiyip gittiler. Sonrada fenere elendiler. Şimdi ise tam tersi gese'ye kupa maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktılar bize de as kadroyla çıkacaklar sanırım . İnşallah tarih tekerrür eder ( elinin boş kalması anlamında çünkü fenerle berabere kalarak penaltılar da elendiler ) bizde yenerek onları uğurlarız
O maçtan sonra denizli hocası giray bulak sitem etmişti.Samsunsporun 4 atağı yok maç 4-0 bitti demişti  ;D ama ersen martin çıkana kadar sıkıntı çekmiştik o çıktıktan sonra da top kontrolü tamamen bizim elimizdeydi.
Yine ertuğrul sağlam zamanında da bunları 2-1 yenmiştik o maç öncesi ne hissediyorsam bu maç öncesi de aynı duyguları yaşıyorum.O maçtan önce de çok rahattım galibiyet alacağımıza bu maç öncesi de...

Burak

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 November 2010, 19:42:24
O maçtan sonra denizli hocası giray bulak sitem etmişti.Samsunsporun 4 atağı yok maç 4-0 bitti demişti  ;D ama ersen martin çıkana kadar sıkıntı çekmiştik o çıktıktan sonra da top kontrolü tamamen bizim elimizdeydi.
Yine ertuğrul sağlam zamanında da bunları 2-1 yenmiştik o maç öncesi ne hissediyorsam bu maç öncesi de aynı duyguları yaşıyorum.O maçtan önce de çok rahattım galibiyet alacağımıza bu maç öncesi de...

hiç sorma yaa kale arkasında izlediğim ender maçlardan birisidir. Şehir tarafındaki kale arkasındaydım.Bir insan her hava topunu nasıl indirebilir. Bizim savunmadan biri de çıkıp müdahale edemez mi toplara her topu indirmişti. Baya kıvrandırmıştı bizi tribünde

BALIKCI HABIL

beşnumara

Ben de şehir tarafı kale arkasındaydım :)
yanılmıyorsam 2-1 lik denizli maçında ertuğrul sağlamın frikiği üst direkte patlamıştı

cembaba

Biz geçen sene 8. sıradayken böyle deplasman yapmışız. Hey gidi günler...

mehmet yılmaz

Yanılıyorsam düzeltin ama ben Denizli'den Samsun'a ugüne kadar hiç bir organizasyon olduğunu görmedim. İnşallah gelirler, gelmezlerse ayıp çünkü.

Not. Aslında Samsun'a geldikleri bir maçı hatırlıyorum. 1986-87 falandı herhalde, Trabzon'un cezası nedeniyle maç Samsun'da oynanıyordu. Dobi Hasan TS'de idi. O maça Denizlililer de gelmişti. Bizimle birlikte şehir kale arkasındaydılar. Lakaplarının horoz olduğunu o zaman öğrenmiştim. 0-0 bitmişti maç...