Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

Serkan

Ollivanders

ahmetsefa55

bu kadar konustuk şunlara basalım aksini düşünmek bile istemiyorum

Turuncu

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Turuncu - 12 November 2010, 00:53:31
Her otobüse 1 kişi binerler 10 kişi gelirler.
şöforlerle 20 eder ya o kadar da deıl kardesım  :)

cembaba

Alıntı yapılan: Serpico55 - 12 November 2010, 00:48:04
Yavaş :D 10 otobus ile ordu bile gelemedi...

Biz geçen sene 8. iken 13 Otobüs ile Bolu'daydık... ;) Adamlar şampiyonluğa oynuyor. 1 Otobüs ile deplasman yapıyorlar.

berusa55

AlıntıHoroz'u kanatlardan vuracağız
11 Kasım 2010 / 22:04

Samsunspor, Pazar günü evinde konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Antremanda Teknik Direktör Kalpar, futbolcularına uzun süre yan top çalıştırdı.

Enes Şahin/ Haberexen.com

Ekibimiz, Nuri Asan Tesisleri'ndeki akşam antremanına düz koşu ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından futbolcular 3 gruba ayrılarak 5'e 2 pas çalışması yaptı.Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, hava toplarında etkili olan futbolcuları takımdan ayırıp Ahmet Şahin'in koruduğu kaleye yan top çalışması yaptırdı. Sağdan Adem, Agbetu soldan ise Alparslan ve Sezer takım arkadaşlarına orta açtı.

Sık sık oyuncularını uyaran Hüseyin Kalpar, sağdan ve soldan gelen ortalarla Denizlispor defansını çökertmeyi planlıyor. Yan top çalışmasının ardından tam sahada çift kale maç yapıldı. Sakatlığı düzelen Hakan Bayraktar takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı devam eden diğer oyuncu Can Özgür ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Taraftar takımını yalnız bırakmadı

Antreman devam ederken takımını desteklemeye gelen Şehzade Taraftar Grubu futbolculara tezavhürat yaparak destek verdi. Antreman sonunda futbolculara baklava ikram eden taraftar grubu, futbolculara Denizlispor mücadelesi öncesinde moral verdi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=26455

Haberexen en sonunda kendi şehrinde bir Samsunspor muhabiri edinmeyi başarabildi galiba! Baksanıza habere bile ekibimiz! diye başlamış. Az görmedik "bank asya birinci lig ekiplerinden Samsunspor" diye başlayan ve ordan burdan aldıkarı haberleri.

YaşarDoğu

Çok değil yakında İlkadım Basket te haberexen e sponsor olursa  yüzde yüz dönme yaşanabilir.

Fuat Köktaş zamanında Samsunspor denilirken , SBK nın sponsor olması ile yaşanan süreci unutmadık...

CeLiL_55

Alıntı yapılan: iak5529 - 08 November 2010, 22:19:54
   Ali İpek ve üç kağıtlarını unutmadık..Onun yüzünden nefret ediyorum denizli takımından..Elimde çanta var çanta var açıklarım diye diye tehdit etti federasyonu bizi düşürdü taıkımını kurtardı.Tabi bizdeki reklam düşkünü beceriksiz Adnan Ölmez de oldukça yardımcı oldu kendisine..Hesap keseriz merak etmeyin...
haluk ulusoy ve ali ipek 25 senelik dost denizli kurtulmıcaktıda kim kurtulucaktı... HESAP ZAMANI.

King Of The North

Düştüğümüz yıl Denizli deplasmanındaydım maç başladıktan sonra ancak girebilmiştik, 5 yıl önce 16 TL'den bilet sattılar bize, neymiş Denizli yönetimi Samsunsporu severmiş de, o yüzden 16 TL'den itelediler. Denizlispor golü bulunca tüm stad Samsun kümeye diye bağırdı unutmadık o günleri, neyseki yenmiştik 1-2 ama gene de düşmekten kurtulamadık. O günü unutmak mümkün değil, bize karşı tavırları, karşılamaları hiç de hoş değildi.

brigand

Samsunspor    - Denizlispor   2.55   3.00   2.10   
İddaa denizliyi favori göstermiş, ben ortada bir oran bekliyordum. Beklediğimizden daha zor olacak. Ama KAZANACAĞIZ!!

cembaba

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 November 2010, 10:50:24
Düştüğümüz yıl Denizli deplasmanındaydım maç başladıktan sonra ancak girebilmiştik, 5 yıl önce 16 TL'den bilet sattılar bize, neymiş Denizli yönetimi Samsunsporu severmiş de, o yüzden 16 TL'den itelediler. Denizlispor golü bulunca tüm stad Samsun kümeye diye bağırdı unutmadık o günleri, neyseki yenmiştik 1-2 ama gene de düşmekten kurtulamadık. O günü unutmak mümkün değil, bize karşı tavırları, karşılamaları hiç de hoş değildi.

Denizli Kümeye !!!

Serkan

havzalı55

ahmetsefa55

rüya gördum allah hayırlara cıkarsın ; mac oncesı stadın etrafı tıklım tıklım ve kuyruk olusmus her kapıda bızde maratona gecmek ıcın stadı dolanmaya calısıyoruz o arada polısler etrafı sarıyo bı posetın ıcındekı bomba patlamıs ama kımsenın umursadıgı yok mıllet kuyrukta maca gırmek ıcın telaş içinde ..   :o :o :o  ne anlama gelırkı bu  :)