Bank Asya 1. Lig 12. hafta / SAMSUNSPOR'UMUZ- Denizlispor: 1-1

Başlatan celebi, 07 November 2010, 18:06:42

« önceki - sonraki »

samsunmania

Denizli'yi 99-2000 sezonunda 6-2 yendiğimiz maçta oradaydım. Yine geliyorum. Anladınız siz onu. 8) 8)'

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 12 November 2010, 21:31:49
Denizli'yi 99-2000 sezonunda 6-2 yendiğimiz maçta oradaydım. Yine geliyorum. Anladınız siz onu. 8) 8)'

oradaki ilk maçta bizi 4-1 yenmişlerdi. kötü bir günümüzdeydik ama ikinci maçın haftasında herkes rövanş iddiasını gündeme getirmişti. çok hırslıydı bizim takım ve 6 gol adeta kaçınılmaz olmuştu. eğer iyi konsantre olur isek kazanmamamız için bir sebep yok.

berusa55

12 November 2010, 21:40:57 #182 Son düzenlenme: 12 November 2010, 22:09:58 berusa55
Serkan Aykut'un 100'ler kulübüne girdiği maçtı. Sanırım 2 gol atmıştı ve 101 gole ulaşmıştı o maçla. Şehir tarafı kale arkasındaydım. Hey gidi günler  :(

beşnumara

samsunmania

mehmet yılmaz

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=30573

Ercan, Serkan Aykut(2), İlhan Mansız (2), Eprieanu atmış bizim gollleri. O maçta yedek olan Levent Kartop dolaşıp yine döndü Denizli'ye. Yusuf Şimşek'le Veysel Cihsn onların goller. Hakem Selçuk Dereli.
Offf... Özledik Süper Ligi.

Kadir ÇELEBİ

Offff Konuyu saptırmıcam biz bu denizliyi yeneriz yenmeliyiz..

kalptenþimþek

Biri 6 mı dedi?? Ne güzel Film izleyecektim şimdi ya.. .:.:. 8)

beşnumara

ahmetsefa55

valla şehir tam anlamıyla havaya gırmıs durumda önune gelen macın ne zaman oldugunu soruyo hayatında maca gelmeyen arkadaslarım maca geleceklerını soyluyolar ınsallah alnımızın akıyla çıkarız bu mactan allahım sen yüzümüze bak yarabbim amin.

kalptenþimþek

12 November 2010, 23:22:43 #190 Son düzenlenme: 12 November 2010, 23:24:46 kalptenþimþek
Serkan bu maçla 100' ler kulübüne girmiş..

ahmetsefa55

bu arada ömer üründül de hakem selçuk derelı hakkında da gelecege dair çok dogru tespıtlerde bulunmus  8) 8)

mehmet yılmaz

Tunç Kayacı'nın TRT'deki maç yorumu, beraberlik ağır basıyor ama Denizli deplasman takımı, o yüzden kazanırsa sürpriz olmaz, Ama Samsunspor da yabana atılacak bir takım değil...

Klasik Tunç Kayacı, her tarafa eşit dağıtıyor.. :)

berusa55

"Samsunspor da yabana atılacak bir takım değil!"

Hadi yaaa! Bak sen! Senin yaptığın yoruma kayacı mısın nesin...

Ollivanders

sen dedin ya şimdi iyi takım olduk dimi? hay Allahım ya...