Bank Asya Birinci Lig 11.Hafta | Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan cembaba, 31 October 2010, 17:01:39

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: edmontdante - 07 November 2010, 17:41:37
Erkut TUTU'nun Karşıyaka Taraftarı tarafından dövüldüğü şu anda Emniyette  oldukları,şikayetci olunduğu duyumu geldi biraz önce.
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 November 2010, 17:46:15
Abi bende duymustum yöneticiler birbirine girdi diye

Alıntısamsun yöneticileri taraftarlık yapmaya çalışıyor şeref tribününde... hop mop diyor bizimkiler... itiş kakış. samsundan birisi yumruk sallıyor boşa gidiyor bizden birisi sanırım başkana vuruyor...
tam protokol tribünü önündeki arkadaşımın anlattığı bu.
tribündegi

Kadir ÇELEBİ

07 November 2010, 18:08:20 #226 Son düzenlenme: 07 November 2010, 18:17:47 SamsunSpor_34
TD alıntı

Hakem rezalet maç yönetti.
Samsunun bir penaltsını vermedi , aptal aptal pozisyonlara faul caldı
Sertliğe müsade etti.
Ama samsunun verilen penaltısıda , bizim penaltıda penaltı değildi.
Birtek zenkeye kırmızı göstermesi doğru karardı.

Takım iyi oynadı bizim , baykal *******.
Kemal hoca erdiyi nasıl oyundan alır anlamıyorum baykal varken.
9 kişi oynadık Kaleci soner , Bayal rezalet.

Samsunlular sağlam gelmiş tebrikler.

Başka bir yorumsa şöyle

Hakem: Taraflı değil ; ama çok kötüydü. İki tarafı da memnun etmedi. Tercih haklarını daha çok bizden yana kullansa da, genel olarak çoğu kararı tepki gördü. Gidip amatör ligde falan maç yönetmeli. Bir iki sopa yer kendine gelir belki  İKi penaltıya da çok uzaktaydım, o yüzden yorum yapamıyorum.

Tamamen objektif olduğunu düşünürsek bile puan veya puanları gaspedilen taraf biziz Hakem birkez daha *******... >:(

ahmetsefa55

ıyıde bu zamana kadar mac basına gol ortalaması 0.66 olan karsıyakadan bır macta 3 gol yıyen takımımızın hıcmı sucu yok

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 07 November 2010, 18:10:01
ıyıde bu zamana kadar mac basına gol ortalaması 0.66 olan karsıyakadan bır macta 3 gol yıyen takımımızın hıcmı sucu yok

Sen ilk golü yiyosun demoralize olmuşsun 2nci yarının hemen başında 2nci golü görüyosun kalende artık  yapıcak tek şey kalıyor oyunu çevirmek bunu 2-2 yaparak başarıyorsun yılmıyor galibiyet golunu arıyosun bu sırada kontradan gol yiyosun bunda bence anormal birşey yok olması gerektiği gibi futbolcularımızı verdiği onurlu mücadeleden dolayı kutlarım helali hoş olsun

serkancengiz

mersin ve karşıyaka maçında kaybedilen puanlar içimi kararttı şampiyonluk ümüdimi kırdı her şekilde playof oynarız diyorum artık. Şampiyonluk bu şekilde hayelden öte değil

Ollivanders

Hasta olanlara ilaç olmaya devam. Reçeteyi kendi ellerimizle yazıp veriyoruz ilacı. Ne diyeyim helal olsun . İlk 11 e aptal azzile baslayan huseyin kıtkafaya selamlar olsun. Senelerdir ne yaptı da bu adama guveniyorsun anlayamıyorum .Yeter  artık ideal kadroyu cıkar sahaya.

Ollivanders

TD Den karsıyakalı bir arkadasın yorumu ;

aslında kötü oynamadık.iyiydik diyebiliriz fakat 0-0ken samsunun penaltısı verilse,ilk golümüzde penaltıyla uzaktan yakından alakasız.hatta ben tiagoya sarı kart bekliyorken penaltı çalındı....

ALLAH BELANI VERSİN Deniz Çoban. Dudugu bir daha ufleyemezsin inş.

SAMSUNLU ORUMA 55

07 November 2010, 19:24:00 #232 Son düzenlenme: 07 November 2010, 19:32:08 SAMSUNLU ORUMA 55
şeref tribününde olmaması gereken bir görüntü karşıyakalı yöneticilerin  ibneliğinden olmuş bu kötü olay başkanımız erkut tutuya geçmiş olsun diyorum inşallah bundan sonra böyle olaylar olmaz karşıyakaya yenildik üzgünüz

ahmetsefa55

kskya yenılmek deıl de ordunun rızenın sevındıgını gormek benı daha cok uzuyo  :( :(

KareAs55

3-0 yenilsek bu kadar koymazdı ama 2-0 dan 2-2 yapıp yenilmek çok koydu be  :(

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 07 November 2010, 19:42:21
3-0 yenilsek bu kadar koymazdı ama 2-0 dan 2-2 yapıp yenilmek çok koydu be  :(

aynen öyle be kardeşim

engin55

Karşıyaka ile Samsunspor karakolluk oldu..

Bank Asya 1. Lig'de karşılaşan Karşıyaka ve Samsunspor takımlarının yöneticileri, "darp" iddiasıyla karakolluk oldu..

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka'nın 3-2 üstünlüğüyle biten karşılaşmanın 74. dakikasında protokol tribünde yaşanan gerginlik sırasında, yumruklandığını öne süren Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, polise başvurarak şikayetçi olduğunu bildirdi.

Tutu ile kendini yumrukladığını iddia ettiği Karşıyaka Kulübü İkinci Başkanı Selahattin Sakıpağa ve kardeşi Sebahattin Sakıpağa, Alsancak Polis Merkezi'ne gitti.

Rapor için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Tutu ile Selahattin Sakıpağa ve Sebahattin Sakıpağa'nın, karakolda ifadelerinin alınacağı öğrenildi.

Ajansspor

Ekrem

edmontdante

2-0 dan maçı 2-2 ye getirdikten sonra zaten ancak SAMSUNSPOR kaybeder.
Hava yakalmış,rakibin moralini bozmuşken bu maçı almalıydık öyle yada böyle.
Ne zaman kırılma maçlarını kazandık ki!!
Mert maçı özetlemiş sağolsun.Düşündüğüm gibi her şey.Etkisiz bir orta saha,sürekli saçmalayan bir Abdulaziz,hala ne olduğunu anlayamadığım Agbetu ve Zenke ve tabiki muhteşem defansımız.
Geçen hafta da dediğim gibi benim açımdan bu sene hedef ilk 6.Daha doğrusu süper ligi garanti görürken ilerleyen haftalar beni ilk 6 ya kadar düşürdü.

ahmetsefa55

valla puan kaybettıgımız takımlara (akhısar tavsanlı kartal mersın ksk) ve oynıcamız takımlara ( denızlı ordu rıze antep bld ercıyes ) bakacak olursak hıc de ıyı gunler beklemıyo bızı