Bank Asya Birinci Lig 11.Hafta | Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan cembaba, 31 October 2010, 17:01:39

« önceki - sonraki »

brigand

a.q çoban ı ya maç verenin a.q ben onun lanet herif. >:( >:(

gkhn

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 November 2010, 16:40:23
Dk. 89 Zenke'ye direkt kırmızı kart gösterdi Deniz Çoban. Ne olduğunu kimse anlamadı. Zenke yerde yatıyordu, yanında kimse de yoktu.

** hakem katletti bizi

Tekme atmış abi öle yazdı süleyman abi ne kadar doğru sonra anlarız...

brigand

ayağını sallamış ama neye kime sallamış bi haberimiz yok tabi.

celebi

berusa55

3-2 kaybettik. 2-2 ye getirdikten sonra ne oldu bize be kardeşim ne oldu  >:(

berusa55

Maç bitti şu anda ve 3-2 kaybettik. Maalesef İzmir'de hakem Deniz Çoban'ın da katkılarıyla ağır bir darbe aldık. Maçı 3-2 kaybettiğimiz gibi Zenke de doğrudan kırmızı kartla atıldı oyundan. Disipline giderse en az 2-3 mac da o yok!  :(

kalptenþimþek

bu sezon ** hakemler nerede acaba diye düşünüyorduk, bu maça kadar, sessiz sessiz... >:( >:( >:(

brigand

2-0 dan 2-2 yapıyoruz. nasıl tutamıyorsun bu skoru. zaten deplasmana öyle kadro çıkaran zihniyetini ben ya. ortasahada defansa yönelik tek adamın var geri gelen . seni hala hoca diye orda tutuyolar ya.  >:( >:( >:( >:(

YaşarDoğu

48 dakika 2-0 geridesin , 69 yapıyosun KSK yı 2-2 ye getiriyosun Murat ile , çok geçmeden 3ü yiyosun , bu işte bi gariplik var.

Sarı kartın var , yere düşüyosun tekme sallıyosun direk kırmızı ile atılıyosun Zenke , üstelik Denizli maçı öncesi , kesinlikle ceza verilmeli.

berusa55

Tufan

hoca risk alsa suç almasa suç
bu maçta hocanın oyuncu tercihleri gayet olumluydu ama 70 milyonun evladı hakem katletti bizi.

Forvetim

pisipisine gitti maç bu hakeme rağmen 2-2 ye getir sonra gereksiz kontra ye, harbiden olmadı

dilatino

üzüldüm sonucda deplasmanda bir puan her halukarda iyidi... yenemiyorsan yenilmeyeceksin kuralini isletebilsek iyidi...

davidsavage