Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

furkan5534

ayıptır ya ayıptır ya ahmet sahın nıye yok bılader kupaya cıkıcaksak ahmet gıbı adam neden yok b00k mu var kılıcarslanı sokuosun tmm kalecı ıyı de ahmet kdr formda olabılır mı 7 macta 3 gol yemıs adam >:( >:(

furkan5534

gitti ya maç elden gitti son 20 dk ya Allahm yardım et nolur Yarabbim :'( :'(

Dartagnan

mactakı arkadasları aradım jonathan cok kotuymus alparslanda o sekil. kalecinin ne yaptıgı belli degi dengesiz dediler.Anıl cok ıyımıs. bu macı donduremeyız dedıler ...

Serkan

sizin yapbozlarınızın kurbanı olmamalı bu takım..

Bu hocayı odasına çağırıp,Hocam sen ne yapıyorsun,ne yapmak istiyorsun diyecek bir yönetici yokmu..!

55__Gurbet__55

son 7dk haydi gecmis olsun bu gidisle biz bu gruplara biraz zor gireriz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 27 October 2010, 15:33:28
sizin yapbozlarınızın kurbanı olmamalı bu takım..

Bu hocayı odasına çağırıp,Hocam sen ne yapıyorsun,ne yapmak istiyorsun diyecek bir yönetici yokmu..!
kardesım buyuk ıhtımal kupayı bosver lıge konstantre olalım demıslerdır hocaya o da sımdı cıkar mactan sonra hedefımız lıg der sonra denızlı ordu ercıyes maclarını kaybeder bırakır olan yıne bıze olur  :( :(

furkan5534

Kalparrrrrrrrrrr;
Her maçtan sonra 1 puan iyidir diyen kalparrrr,
bu mac bıttıkden sonra hedef superlıg dıyecek olan kalparr,
senin yalanlarından hareketlerınden bktıkkkkkk
....

KareAs55

Bu kadar takıma yüklenicek birşey yok , geri beşli sene başından beri hepsi bir arada pek fazla maç oynamadılar onlarla çıkmak büyük hata... ,Grupları kalmayı kaybettik ama umarım anıl ile cenk'i kazanmışızdır  ;)   

berusa55

Geçmiş ve hayırlısı olsun diyelim bundan sonrası için. Diyarbakır maçı öncesi güzel bir galibiyet almışken deplasmanda çıkan şu kupadaki maçı mağubiyetle bitirmek keyiflerimizi kaçırdı ama şu var ki süper lig hedefimizde konsantremizi bozmadan devam etmeliyiz. Henüz zirveye yakınken ligdeki galibiyetlerimize devam etmeliyiz. Yoksa bir galibiyet iki beraberlik iki mağlubiyetle bu iş olmaz.

kale5501

BU ANIL BU KADAR İYİDE BU KALPAR DENİLEN HOCA NİYE OYNATMIYOR ANLAMIYORUM BU ADAMI İZLEYECEK KUPA MAÇIDA KALMADI

berusa55

Kupa ekstra olacaktı bize ama dediğim gibi süper lig ana hedefimiz. İnşallah Allah bu mücadelemizde utandırmaz bizleri!

mehmet yılmaz

Kupa hedefimiz değildi diyenlere şaşıyorum
Tamam, kupayı almayı hedeflemiyoruz ama gruplara kalmanın neresi kötü olabilir ki?

Çok moralim bozuldu şu yenilgiye...  :( :( >:(

Kalpar'ın zihniyetine hiç güvenmiyorum ama inşallah Cenk ve Anıl'ı kazanmışızdır.

berusa55

Eskiden 3-5 atarak elediğimiz takımlar şimdi bizi rahat geçiyor kupalarda! Kurtar Allah'ım bizi su azaptan... Bunun kurtuluşu da bir an önce süper lige çıkmak  >:(