Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Yıllardır yokuz Türkiye kupası gruplarında, artık yer alalım, Samsunspor'a yakışan budur.

Dartagnan

davidsavage

furkan5534

furkan5534

Dartagnan

2.devre gol atamayız gibime geliyor.Mustafanın dediigine gore defansta cok acık verıyormusuz.Umidi kestim gibi bir şey .

Fecr_55

Devre arasina 1-0 yenik girdik..Umarim gereken önlemler bu arada alinir..!

furkan5534

Forma bulamayan oyuncular oyunda yawwwwww oynasanıza saldırsanızaa kendınızı ıspatlasanızaaaa >:( >:( >:(

furkan5534

2. Yarı Bambaşka SAMSUNSPOR İstiyoruz!!!!  Yapmayın Allah Rızası İçin Ya..

salihcakir

abiler savunma çok kötü imiş. anıl harika imiş. cenk oldukça istekliymiş. emre her topu indiriyormus. pivot santrafora emreymiş. antep ise çok inanmış çok organizeymiş.

furkan5534

serkancengiz

furkan5534

abiii nedennn hep hayal yaaa wallla öle böle değil cidden sıyırıcamm nıe hıc amaclarımıza hedeflerımıze ulasamıcaz kafayı yedımm l4nnnnnnn  >:( >:( >:(  yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

furkan5534

sizin gibi adamlar için dengemiz alt-üst oldu 2 gün sevinip 3 gün ağlar olduk.Sizin için mi ben ilk iş günüme gitmedim.Sizin için mi oda mın duvarına Samsunspor Samsunspor Her yerini Samsunspor Atkı Forma Bayrakla Süsledim... Takımı dusundugum kadar kendı hayatımı dusunseydım bır cok ısı basarırdım..Çok sey mi istedik beeee Çok Mu !!!!!!!

davidsavage

bu maçı kaybetcezz gibi görünüyor ama cenkle anılı kazansakda hiç yoktan iyidir.