Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı / Gaziantep BB. - Samsunspor'umuz: 2-0

Başlatan maviay55, 05 October 2010, 16:30:38

« önceki - sonraki »

Sercan

Maç çok güzel bir hava ve zeminde oynandı.Tribünlerde 25 kadar Samsunspor'lu taraftar vardı.Tezahuratlarla durmadan destekledik takımımızı ama biz destekledikçe Gbb atak yaptı.Şunu söylemeliyim gerçekten çok hızlı hücum yapıyorlar.Defansa yerleşmeden 2 pasla kale sahamıza girmiş oluyorlar.    
       Dün Gbb bizden daha çok haketti maçı.Hatta daha farklı da olabilirdi.Çünkü sahaya çıkan kadro bırakın yanyana oynamayı,sanki hiç birbirlerinin tanımıyormuş gibi oynadılar.Jonathan'ı sağ bek başlattı hoca adeta kevgire döndü o taraf,2. yarı göbekte daha iyiydi ama yine de Kemal ve Ersin ikilisini zorlayamaz.Hocaya neden oynatmadığı için çok yüklendiğimiz sol bek Alparslan ise tam bir fiyasko,hoca oynatmamak konusunda %100 haklı.Ne ileri çıkabiliyor ne de geri dönebiliyor. Saçma sapan ortalar yaptı dün.Kılıçarslan'a gelince sadece şunu söyleyebilirim bu maç için,sanki yıllardır ilk defa maça çıkıyormuş gibi oynadı iyiki Ahmet Şahin'i göndermemişler.Orta sahada ise Murat Yıldırım'ın formundaki düşüş hızla devam ediyor,çok top kaybediyor,kaybettiği zaman da alışılmışın dışında kazanmaya uğraşmıyor.Emre'ye gelince kumaşı çok iyi,rakibib yıpratıyor ve iyi top indiriyor inaşallah diğer gençler gibi bunu da sağa sola kaptırmayız.Ve son olarak orta sahada hem top kapan,hem çok rahat adam geçebilen,hem de muhteşem paslar atabilen bir Anıl vardı sahada.Gerçekten çok yetenekli ve neden bu zamana kadar oynatılmadı anlamak çok güç.Dün maçı izleyen Samsunspor'lu taraftarlar Anıl'a gereken ilgiyi gösterdi inşallah bundan sonra çok daha iyi işler çıkarır.

King Of The North

sercan kardeşim kalın ve italik yazmışsın gözüm yoruldu okumaktan :(

jean

Gruplara kalsak iyidi yine olmadi butun konsantreyi lige vermeliyiz artik

berusa55

Alıntı9 yeni isim oynadı
28 Ekim 2010 / 12:53
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına yepyeni bir kadroyla çıktı
Bugüne kadar bir takım nedenlerden dolayı forma şansı bulamayan oyuncuların ağırlıkta olduğu kupa kadrosunda şu isimler yer aldı; Kılıçaslan, Alparslan, Jonathan, Hakan Koçaslan, Kenan, Anıl, Mustafa Gürel, Cenk İşler ve Emre

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=48233

Kadroda tamamen rotasyon yapmış süper hocamız! Kupayı da ne kadar ciddiye aldığını görmüş olduk!

Halk gazetesi bile "Kalpar Turu İstemedi" diye haber yapmış...

Sercan

samsunum

Fecr_55

evet bende onu yazacaktim simdi..
sahane bir grupmus, daha da sinirlendim bu yenilgiye simdi..

B GRUBU
Trabzonspor
Beşiktaş
Manisaspor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Konya Torku Şekerspor

sercan5592

ah    ula.n   ah  ne grupmuş  :( :(

YaşarDoğu

Biizmkilerin ufku dar , adamlar niye bu kadar çekinirler anlamıs değilim.Düştüğümüzden beri hep aynı terane , bizim asıl işimiz Lİg Lİg Lig. İyide ligtede bi numaranıızı göremedik 5 yıldır embesil kafalılar.

Mustee13

Alıntı4 grupta yer alan 20 takım ülkemizin bölgesini temsil ederken, bu takımlar arasında Spor Toto Süper Lig dışından kulübün olması Ziraat Türkiye Kupası'na verilen önemi gösteriyor. 2008'den bu yana TFF Yönetiminin yaptığı çok önemli atılımlarla marka değeri gittikçe yükselen Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon dağıtılacak ödül miktarı da 17.1 milyon dolardan 18 milyon 460 bin dolara çıkarıldı. Birinci turda mücadele eden 36 takımımıza ve 2. kademe müsabakalarında oynayan 36 takımımıza 20'şer bin dolar, play off turu oynayan 32 takıma da 35 bin dolarlık ödeme yaptık.

Ayrıca gruplara kalma başarısı gösteren 20 takımımız şimdiden katılım parası olarak 140 bin dolar almaya hak kazandı. Gruplarda oynanacak maçlarda galibiyete 100 bin dolar, beraberliğe ise 50 bin dolar prim vereceğiz. Buna göre kupaya 1.eleme grubundan katılıp tüm maçlarını kazanacak şampiyon olacak takımın alacağı ödül miktarı 3 milyon 915 bin dolara yükseldi. Bu artışta bizimle birlikte olan Ziraat Bankası'na ve yayıncı kuruluş TRT'ye teşekkürlerimi iletiyorum. Sponsorlarla birlikte yürüyen futbol daha güzel oluyor.

Eğer gruplara kalsaydık yaklaşık 500bin lira gelirimiz olcaktı. Maç gelirleri hariç.

YaşarDoğu

Yerel Medyadan bi asimile beyincik köşesinde yazmış , gruplara kalsan ne olur , kupayı alsan ne olur.

Angut beyin , gruplara kalınca bak neler oluyor hödük.

Serkan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 29 October 2010, 14:47:20
Yerel Medyadan bi asimile beyincik köşesinde yazmış , gruplara kalsan ne olur , kupayı alsan ne olur.

Angut beyin , gruplara kalınca bak neler oluyor hödük.

Aslında ben o adama suç bulmam; böyle bir hödüğe gazetede yer veren angut'a suç bulurum..

YaşarDoğu

Tencere kapak muhabbeti zaten Serkan, ama yinede bu adam köşe yazarı  :-X

Mustee13

Şimdi buldum ve okudum yazıyı ben de.  >:( Gerçekten saçmalamış. Dar beyin, ufku kısıtlı insan müsvettesi  >:(

YaşarDoğu

Allah akıl , fikir ve Samsunsporluluk şuuru ihsan eylesin , yapacak bişi yok. :-X