kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

**KaR6**

aşşagı yukarı aynı durumda oldugumuz gs rijkaard gibi adamı yollamış, biz kalpar'dan vazgeçemiyoruz..

demek ki neymiş kalpar > rijkaard..

brigand

kurt hoca büyük duayen tabikide büyük olcak rijkaardan , kendisine cristiano ronaldo'nun da lakabı olan mr.ego lakabını takıyorum. ama yakında bu takış olayım dahada devam edecek gibi gözüküyor. gudubet yüzlü herif bi git lan. birşey olsada biranda kaybolsa

Ahmeti

gs'den kalpara teklif varmış  ;D ;D ;D
Bizi bu durumdan bir tek sen kurtarırsın diyorlarmış ;D ;D ;D ;D

**KaR6**

kalpara kızmamak lazım aslında, adama sezon bası yak bizi yak bizi bagırdık sürekli, yaşlılıktan başını anlamamış galiba, duydugunu yapıyo :)

Ollivanders

Ollivanders

KALPAR NE YAPMAK İSTİYOR?
20 Ekim 2010 / 14:15
Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın Tavşanlı Linyit maçında taraftarın takımı selamlamasına izin vermeyerek oyuncularını soyunma odasına gönderdi. Şimdi herkes Kalpar'ın neden böyle bir tutum içerisine girdiğini merak ediyor
TARAFTARA SAYGISIZLIK YAPILDI
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın son TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının bitişinde yaptığı bir hareket taraftarların büyük tepkisine neden oldu. Yüzlerce kilometre uzaklıktaki Kütahya deplasmanına giderek takımlarına böylesine önemli bir maçta yalnız bırakmayan Samsunsporlu taraftarlar, karşılaşmanın 1-1 sona ermesine rağmen maç sonunda futbolcuları tribünlere çağırdı.

KALPAR'A TEPKİ DEVAM EDİYOR
Takımı selamlamak isteyen taraftarın çağrısına oyuncularını soyunma odasına göndererek karşılık veren Hüseyin Kalpar, büyük tepki çekti. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, "Büyük özveri gösterip evimizden kilometrelerce uzaklıktaki deplasmana gidip takımımızı destekliyoruz. Kalpar'ın bizlere yaptığı bu saygısızlık bizleri derinden üzmüştür. Taraftarlar olarak bunun hesabını soracağız" dediler.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=47820

-------------------------------

Kalpar hata istemiyor
20 Ekim 2010 / 14:10
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, dün akşam idman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 45 dakikalık bir görüşme yaptı. Oyuncularına Tavşanlı maçındaki hatalarını söyleyen Kalpar, bir daha bunun tekrarlanmamasını istedi
SERT UYARI
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, dün idman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 45 dakikalık bir toplantı yaptı. Bu toplantı her maç sonrası yapılan olağan toplantılardan çok farklıydı. TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasındaki kötü performanslarından dolayı oyuncularını eleştiren Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın futbolcularına tek tek maç içinde yaptıkları hatalarını söyledi.

BİR DAHA İSTEMİYORUM
Bundan sonraki periyotta takımından bu hataların bir daha tekrarlanmamasını isteyen tecrübeli teknik adam, Giresunspor maçının önemine değindi. Play-off yolunda en önemli rakiplerinden olan Giresunspor ile oynayacakları müsabakanın mutlak kazanılması gerektiğinin altını çizen Kalpar, "Sizlere güveniyorum. İstediğimiz taktirde kazanamayacağımız hiç bir maç olamaz" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=47815

Bu dedigine sen inanıyor musun Hüseyin Kalpar ? Oncelikle senin inanman lazım!

------------------

Sakin olunmalı
20 Ekim 2010 / 14:14
Sportif Direktör İsa Turan ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek, "Daha önümüzde oynayacağımız ve kazanacağımız puanlar var" diye konuştu
Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, hedeflerinden kopma gibi bir durumlarının söz konusu olmadığını söyledi. Ligin uzun bir maraton olduğunu dile getiren Turan, "Daha önümüzde oynayacağımız çok maç ve toplayacağımız bir o kadar da puan var. TKİ Tavşanlı Linyit maçında takımımız kazanmak için herşeyi yaptı. Ancak yaşadığımız şanssızlıklar bizim galibiyetimizi engelledi. İnşallah hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçını kazanır ve yolumuza devam ederiz. Kadromuz bunu başarabilecek güçte ve kalitede" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=47819

Hedefte kopma yok evet. Biz 9 puan lider 20 puan. Dogru hedefleri kucuk olan kucuk insanlardansınız siz. O yuzden kume dusmemeyi son anda garantileyen takımda sizin dusuncenize gore basarılıdır.

-------------------------

Başkan Erkut Tutu ve Başkan Vekili Ömer Çoruh, önceki gün Ankara'da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi. Üçlü zirvede takımın son durumu masaya yatırılırken tecrübeli teknik adamın, yönetiminden işlerin düzelmesi noktasında süre istediği öğ
BAŞKENT'TE GÖRÜŞTÜLER
Samsunspor'da Başkan Erkut Tutu ve Başkan Vekili Ömer Çoruh, önceki gün Ankara'da Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi. Üçlü zirvede takımın son durumu masaya yatırıldı. Görüşmede özellikle son TKİ Tavşanlı Linyitspor maçındaki isteksiz futbolun sebepleri araştırıldı. Bu maçla ilgili Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'dan rapor alan Başkan Erkut Tutu, gidişatın bir an önce düzelmesi konusunda tecrübeli çalıştırıcıya uyarılarda bulundu.

ÖZTÜRK'TE ZİYARET EDİLDİ
Başkent'teki üçlü zirvede Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın futbolcular Cenk İşler ve Kenan Yelek ile yaşadığı sorunlarda tartışıldı. Kalpar ile görüştükten sonra PTT Genel Müdürlüğü ile AKP Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'ü makamında ziyaret eden Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Başkan Vekili Ömer Çoruh, dün akşam saatlerinde Samsun'a döndü. Tutu ve Çoruh'un iki gündür Ankara'da bulunmalarından dolayı yönetim toplantısıda gerçeklememişti.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=47821

Verilecek zamanımız mı kaldı bu bunak duayene ?

erkutdem55

A.k. mutlaka kazanmamız  gereken maç der ikinci yarı ofansif oyuncuları çıkarır,savunmaya takımı gömer,sonra da deplasmanda 1 puan iyidir der.Maç önceleri ve sonraları aynı,sadece rakip takımın adı değişiyor.

Kaya

KALPAR,yönetime hitaben demiş ki:Bana Giresun ve Antep Belediye maçlarına kadar süre verin!!

Peki asıl düşünce ne?
-Bu hafta kovulacağıma 2 hafta daha bir şekilde kalırım nasıl olsa ücretim haftalık yatıyor ohhh 2 hafta sonra kovarlarsa kovarlar kovmazlarsa bi 2 haftalık daha idare edecek bir şey bulurum,nasıl olsa SAMSUNSPOR şeyimde değil ayrıca mantelitemi beyinlere kazıdım nasıl olsa kazandığım zaman ben kazanırım kaybedersem tek sorumlu ben değlim futbolculardır...

maviay55

Alıntı"Görevlerimizi yerine getirmeye çalışacağız"

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kendileri açısından geçmiş haftaların çok iyi olmadığını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ''Geride bıraktığımız haftaların bizim açımızdan verimli geçmesi gerekirken çok da istediğimiz tarzda geçmediğini söyleyebilirim'' dedi.

Karadeniz ekibi, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sağanak altında sürdürdü.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, kondisyon çalışması sonrası yarı sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi bir açıklama yapan teknik direktör Hüseyin Kalpar, geçen hafta deplasmanda oynadıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçından alınan 1-1'lik skoru değerlendirdi.

Ligde haftaların hızlı bir şekilde geçtiğini belirten Kalpar, ''Haftalar bir bir geçiyor. Geride bıraktığımız haftaların bizim açımızdan verimli geçmesi gerekirken çok da istediğimiz tarzda geçmediğini söyleyebilirim. Tavşanlı Linyitspor maçı bizim istediğimiz gibi olmadı. Oradan 3 puanla döneriz diye değerlendiriyorduk ama olmadı. Burada kaybımız 2 puan oldu'' dedi.

Bu hafta da deplasmanda Giresunspor karşısına çıkacaklarını ifade eden Kalpar, şunları kaydetti:

''Bu maç da yine bizim açımızdan önemli. Hedefe oynuyoruz. Hedefi yakalamak için maçları kazanmamız lazım. Maçları kazanmak için de çok iyi mücadele etmemiz, gerekirse çok koşmamız, kısacası saha içinde iyi şeylerin daha fazla yapılması gerekiyor. Bunu ne kadar çok yaparsak, kazanan takım hüviyetinde oluruz. Tabii en önce yapacağımız maç bizim için en önemli maçtır. Bu hafta oynayacağımız Giresunspor maçı bizim açımızdan çok çok önemli, çok çok değerli. Buradan alınacak sonuç bizim kar hanemize yazılacaktır. Koşmadan, mücadele etmeden kazanmanın zor olduğunu biliyoruz. Bu ligde herkes herkesi yenebilir, herkes herkesten puan alabilir, nitekim de öyle oluyor. Lig maratonu çok uzun. Bu maratonda yarışı önde bitirmek en önemlisi, en değerlisi. Bunun için bizlere düşün görevler vardır. Bu görevi de layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız.''

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı antrenmanla Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
kaynak:sporx

Ollivanders

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, Basın Sözcüsü Haluk Tan ve Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yaşanan gelişmeleri anlattı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Samsunspor'un ligdeki yeri hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Bu zamana kadar ki karşılaşmalardan 9 puan topladık. Bizim de arzu ettiğimiz puan değil. Daha iyi puanlar olmalıydı. Çok kötü bir puanda da değiliz. Samsunspor hedefe kilitlenmiş bir takım içerisindedir. Bu hedefi tutturmak için maçlar kazanmak gerekir. Tavşanlı Linyit maçının bizim açımızdan çok iyi geçtiğini söyleyemem. Alınan 1 puan var, 3 puan neden olmadı şeklindeki sorular doğrudur" diye konuştu. Samsunspor'un hedefinden uzaklaşmadığını söyleyen Hüseyin Kalpar, "6 maçın sonunda her şeyi olumsuz değerlendirmek çok doğru görmüyorum. Şunda 9 puanla 7. sıradayız. Bizim üzerimizde 1 maç fazlasıyla Bolu var, 2 maç fazlasıyla Gaziantep, Çaykur, Ordu, Kayseri ve Denizli var. Benim anlayışıma göre 8 takım ilk 6'ya oynayabilir. Bu 8 takımın içerisinde de Samsunspor çok rahat ilk 6'yı yakalayabilir. Samsunspor hedefinden uzaklaşmış değildir. Önümüzdeki Giresun maçına iyi hazırlanıp oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"KENAN ÖZÜR DİLEMEK İSTEMİYOR"
Tecrübeli futbolcu Kenan ile aralarında bir sorun olup olmadığı şeklindeki soruyu yanıtlayan teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Kadroda olmadığı için masaya yumruğu vuruyor, ağzından küfür çıkıyor, sonra da diyor ki, 'hoca beni ısınmaya kaldırmasın' diyebiliyor. 36 yaşına gelmiş bir futbolcu bu yürekliliği nasıl yapabilir. Her şeyini Samsun'a borçlu, bırak bana karşı, Samsunspor'a karşı bunu yapamaz. Ben de buna net bir şekilde tavır alırım. Çektim konuştum, 'Sen hata yaptın neden yaptın?' diyorum, 'Ben sinirlendim yaptım' diyor. 'Bu hatadan dolayı arkadaşlarından ve benden özür dilemek istemiyor musun?' dedim. Hayır istemiyor. Böyle bir durumda Samsunspor'a zarar verecek bir kafa yapısını ben nasıl kabul ederim? Bu hiç normal değil. Küfür edemez, maç yemeğinde masaya yumruk vuramaz. 'Hoca beni ısınmaya kaldırmasın' diyemez. Ben yönetime raporumu verdim" şeklinde konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20101021/kalpar_hedefimizden_uzaklasmadik.html

babasamsunlu

Kenan konusunda haklı olduğu aşikar..

Benim bir teknik direkdörden beklediğim bu tip bişeydir..Yani olan olayları kamuoyuna açıklayabilmesidir..   ;) ;)

Ancak,halen daha takımın bir şey kaybetmiş olmadığını, "Şunda 9 puanla 7. sıradayız. Bizim üzerimizde 1 maç fazlasıyla Bolu var, 2 maç fazlasıyla Gaziantep, Çaykur, Ordu, Kayseri ve Denizli var. Benim anlayışıma göre 8 takım ilk 6'ya oynayabilir. Bu 8 takımın içerisinde de Samsunspor çok rahat ilk 6'yı yakalayabilir."  gibi saçma sapan cümlelerle açıklaması bu adamın hakkında olumlu düşünmemi engelliyor..

Sen oldukça kötü takımlara karşı kaybettiğin puanları bu şekilde savunmaya kalkarsan aadma gülerler..

Aynen benim şimdi yapacağım gibi  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ollivanders

Kafaya oynayabilecek bir kadro ama yapabilecegi konusunda şüpheleri bulunan bir bunak duayen. yanlışlar dogruları goturunce elde var 0 yani orta sıralar bizi bekliyor >:( >:(

hacettepeli

kalpar tartışılabilir ama bu kadar kötü takımların olduğu ligde Samsunspor'un bir üst kümeye çıkamaması büyük bir başarısızlıktır bence .:.:.

erkutdem55

Kalpar bizi çıkaramaz ama Kalpara rağmen bu takım Süper lige çıkabilir.

berusa55

Kalpar değil; yüreğiyle oynayacak, Samsunspor ambleminin değerini bilecek topçular bizi süper lige çıkarır...