kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

TeRMeLee

Bence bu konu kilitlensin sorunun cevabını herkes biliyor.

ChucKeR

Alıntı yapılan: nomak55 - 18 October 2010, 18:42:56
Yaw bu saplamaya daha ne kadar tahammül edilecek bilmiyorum bizim Orhan hoca olsa şu iki sezon önce gelipte 5 maç üst üste kazandığımız o bile bu işi idare eder hemde oldukça iyi idare eder benim korkum bunu gönderirler yerine isa 'yı veya Tanju yu getirirler işte o zaman mıçtık demektir.

iyi diyosun da kalpar da geçen sene 5 maç üstüste kazandı adamı göklere çıkardınız ya da çıkarıldı diyim sonra ben yapmadım ben demedim diye cewap gelio ama bu forum dahil herkes hocadan çok memnundu.
ne yapmalı o zaman 5. maçı kazanınca hocayı direk yollayalım böylece takım hiç düşüşe geçmesin . turgay sezona stoper başlasın hoca değişssin ön liberoo olsun bi daha değişşsin sol açık olsun. kimin eli kimin şeyinde öyle dewam edelim ne biz oynananı anlayalım ne de oynayan topçu anlasın sonra da lige çıkalım die nara atalım.
bekara karı boşamak kolay demiş diyen...

emre

18 October 2010, 21:30:08 #617 Son düzenlenme: 18 October 2010, 21:41:25 emre55
kim savunmuş kim savunmamış çokta önemli değil.Bu mantıkla bir t.d. 5 maç doğruyu yaptı diye,geri kalan maçlarda bütün yaptığı hatalar gözardı mı edilecek? Elbette doğruyu yaptıysa takdir edilecek,beceremiyorsa çekip gidecek...

O adamın hiç kimse yaptıklarını savunamaz!! Öğrencisi dersinden haftasonundan feragat ediyor,evlisi eşinden çoluğundan çocuğundan feragat ediyor.Dünyanın masrafı yapılıyor maddi olarak.Tavşanlı'yı böyle berbat bir oyunla pozisyona bile giremeden yenememenin hiçbir bahanesi olamaz.Ben tavşanlıya deplasmana gittiğime bile utanıyorum ama kalpar gayet memnun bu durumdan. Elbette armamız herşeye değer.Biz yine peşindeyiz takımın ama bırakta o kadarcık hakkımız olsun takımın üstünde..

babasamsunlu

Mesele  galibiyet veya mağlubiyet değil bencede..Mesel Samsunsporumuzu aciz duruma düşüren zihniyet..Oynarsın çatır çatır..Dİreğe çarpar adamın bir yerine çarpar girmez.Şansız bir gol yersin yenilirsin.Ama bu durum kimseyi üzmez...
çünkü tatmin olursun takımın iyi niyetinden.Oynadığı oyundan..
Ama sen böyle bir rakibe karşı korkup bir puanı kurtarmaya çalışırsan eğer,dün seni övenlerde haklı olarak eleştirirler..

Geçmiş geçti artık..Fatih Terim değilmiydi bu Ülke milli takımını şerefli mağlubiyetlerden alıp,avrupa şampiyonasına götüren..
İkinci gelişinde neredeyse ana avrat sövülmedik yanı kalmamıştı.Kovulmaktan beter ettiler adamı ki eleştirilerin tamamı haklıydı..

ChucKeR

Alıntı yapılan: emre55 - 18 October 2010, 21:30:08
.Biz yine peşindeyiz takımın ama bırakta o kadarcık hakkımız olsun takımın üstünde..

işte ben bu takıma zarar verdiğini düşünüyorum. 6 maçta 3 gol yemiş bir takım warken ortada işi bu hale getirmek...
gol atamıyoruz ama bunun nedenini de anlamak lazım. turgut we oktay 2-3 yıldır bu takımın ofans hattının yuzde 80iydi. 2si birden gitti ve gelen gideni arattı.
giresun hocayı kowdu ne düşünüyorsunuz şimdi daha iyi bi giresun mu olacak ?

Ollivanders

18 October 2010, 22:32:07 #620 Son düzenlenme: 18 October 2010, 22:42:47 Serpico55
Alıntı yapılan: ChucKeR - 18 October 2010, 22:11:47
işte ben bu takıma zarar verdiğini düşünüyorum. 6 maçta 3 gol yemiş bir takım warken ortada işi bu hale getirmek...
gol atamıyoruz ama bunun nedenini de anlamak lazım. turgut we oktay 2-3 yıldır bu takımın ofans hattının yuzde 80iydi. 2si birden gitti ve gelen gideni arattı.
giresun hocayı kowdu ne düşünüyorsunuz şimdi daha iyi bi giresun mu olacak ?

Gecen sene  bu bunagı savunanlar neden savunuyorlardı? O basıbos ortamda yonetimden aldıgı destekle pislikleri temizledigi icin. Milletin gozunu ne boyamıs bu 5 maclık galibiyet ? Sonrasında alınan 4 maclık maglubiyet ve zorla ligde kalmaya ne diyeceksin buda mı basarı ? Yeter artık .
macta gol yemeyince puanlar mı veriyorlar ? Gol atamıyor nedeni hoca ! Kutahya daki maci izleyip gorseydin.  Hedefi kucuk insanları bize savunma. 90 dakika bagıran taraftara futbolcularını yollamayan adamı bana savunma.Gol pozisyonuna girmeyipte yalan konusan birini bana bize savunma .

Elin bunagı yanlısları sıralayacak , takımını 1400 km yol katedip takımını yanlız bırakmayacak , 90 dakika bagıracak ama elestirme fırsatımız olmayacak, sus bakalım ne anlarsın futboldan muamelesi gorecek. Mac sonu taraftara yapılan ayıbı her kim hazmediyorsa o Samsunsporlu değildir.

Kaya

18 October 2010, 22:40:56 #621 Son düzenlenme: 18 October 2010, 22:48:18 iak5529
  Denizli 8 gol yemiş vay anasınııı demek ki biz denizliden çok iyi takımız..hatta erciyes,ordu,rize 7 şer gol yemişler biz süperiz yaaaa daha 3 gol yedik >l< Şu an en az gol yiyen takımlar sıralamasında lideriz bu bizi hedefe kesin ulaştırır teşekkürler galpar ve teknik ekip..Haaa şunu da belirteyim turgut ve oktay ın gönderilmesi de en az gol yiyenler liginin lideri olma amaçlı idi..Hatta Cenk İşler in kadroda olmamasıda çok doğrudur ne gerek var hucum yaparız gol atarız,tehlike olur biz en az gol yiyenler ligi lideriyiz... ::)

Kimse kusura bakmasın arkadaşşş bundan sonra kalparın doğrularını ayıklamaya ya da görmeye ne zamanımız ne de ihtiyacımız var.Mikroskobu elinize alıp ama şu yaptığı da iyi değil mi diye araştırmayın yeterrrr.... >:(

Ollivanders

Yukarda yazdım ama dayanamayıp şimdi tekrar yazıyorum

Mac sonu taraftara yapılan ayıbı her kim hazmediyorsa o Samsunsporlu değildir.

beşnumara

İyi de kardeşim size kim dedi deplasmana gidin diye.Adamları deplasmanda bari rahat bırakın da rahat rahat oynasınlar daa :) :-* Ben yoktum maçta alınmıyorum üstüme.Geçen sene ankarada hacettepe maçında :-*olanlardan sonra turgutu savunanlara da aynı şeyi söylüyorduk.Maça gelmeyenler o hareketi görmeyenler konuşmasın demiştik ama ... :( :(
Şaka tabii ki.Bu adamı göndermek bu kadar mı zor yaa >:(

babasamsunlu

lem fatih sen demedin mi bu maç 5 mi olur 4 mü olur diye..

Şanslı kelin bi bildiği vardır dedi millet koptu gitti deplasmana..

senin de şansın yalanmış yalanmıışşş :D :D :D

beşnumara

Kim demiş ben mi demişim bunlar birtakım uydurmalar spekülasyon bunlar :) Ben kalparı gönderdiniz zannetmiştim.Bana samsundan haberleri yanlış ilettiniz.Zannettim ki kalpar gitti ben de takım coşar o zman dedim.Hem ben mi vardım tribünde.Sana yıllar sonra trabzonla gruplarda savaşma pardon karşılaşma şansı tanıyacağım. :)Göreceğim o zman seni.Sezon başındaki deplasman sözünü tutacan mı  ;D

babasamsunlu

konumuzu saptırtmayalım lütfen..
konumuz Kalpar bizi süper lige çıkarabilirmi çıkaramaz mı..
hele bi çıkalım ondan sonra diğer değerlendirmeleri yaparız :)

ayrıca sen maç sçiyorsun arkadaş..takımın galip gelebileceği maçalrı tahmin edip,o maçlara deplase oluyorsun sonrada uğurlukel55 diye millete lanse ettiriyorsun kendi...

Yürü git kumda oyna sen..Kandıramazsın bizi  :P :P :P :P ;D ;D

beşnumara

Tamam benm gideceğim maçı sen seç ben o maça gidecem ama bir şartla.Biliyorsun o şartımı :) :-*

babasamsunlu

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 October 2010, 23:08:48
denizli deplasmanı  8) 8)

Kabul zaten şartım da o maçta istediğim gibi olur değil mi ;) Bak buraya yazdım maçı sen seçtin tamam mı