kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

cembaba

hüseyin hoca ısrar ederse sercan'da. Bence sercan'ın ismini bı pankart yapsak ters cevirip asalım en güzel tepki.. Ve ya "Kimse Samsunspor'dan büyük değil" gibi birşey. Tepki koymanın zamanı geliyor bence yavaş yavaş...

Kaya

**KaR6**

iyi hadi sildim ama anlamadım, neyini begenmedin :)

YaşarDoğu

Sercan a tepki , stadda amanın... Ne olur ne olmaz..

ramcQ_55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 21 September 2010, 00:27:17
Sercan a tepki , stadda amanın... Ne olur ne olmaz..

ozaman bırak hocayı yönetim bile gider  :D

YaşarDoğu

Hiçbişi olmaz , aynı mantalitedeki adamın biri gider biri gelir.

Bknz ; Jilet gitti , Tutu geldi.

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 September 2010, 00:25:46
iyi hadi sildim ama anlamadım, neyini begenmedin :)

Biraderim alıntı yaparken hep beğen butonuna basıyorum yaa  :-X :D

**KaR6**

la ben sildim senin alıntıda duruyo hala, ne acaip adamsın arkadas ;D

mahmut55

sayin hüseyin kalpar sariyerden niye kovuldu? bi aradirilsin sampiyon yapacakdi yapamadi...neden? paralari kimle yedi`? hayatinda bi dansöz kadin vardi paralaro onla car cur etdi..komisyonucudr kendisi..bu adam cikaramaz bizi

veis

kiminle para yemesi veya hayatında dansöz olması bizi ilgilendirmiyor.samsunsporda oldugu sürece sansasyonel bir tavrı olmadı kimsede görmedi.sarıyerdeki macerası da kendisini ilgilendirir.türkiye liglerinin kurt hocalarındandır ama bizde oyunu okuyamıyor.maçı çeviremez hale geldi.her hafta kadroda degişiklige gidiyor.iyi olan takımı bozuyor.en önemliside kadroda okadar oyuncu varken sercanı oynatarak büyük yanlışlara imza atıyor.samsunsporumuzun net bir oyun sistemi yok ve en uzun kamp yapan takımız bu daha da üzücü.boluya kartepeye piknige gidilmedi.sezon öncesi kamp da mükemmel geçti ama takımın oyun şablonu gözükmüyor.uyarı amaçlı yedek soyundurlması ve hırslandırılması adına agbetu zenke gibi oyunculara sabır gösteriyor.hakan akmanın  zenkeden 10 gömlek üstün oldugunu görür olmak çok üzücü.cenki yedek bırakıyorsan digerlerinide bırakacaksın.veya alıp karşına konuşacaksın.çok sakin bir yapısı var ve bu kadro zenginliginde bile takıma top oynatamıyor.derdimiz asalım keselim kovalım degil ama azcıkda hüseyin hocanın bu kadro bu topu nasıl oynuyor demesi lazım.ve topçularla konuşup hırslandırması lazım.bu sezon herkes süperlige inanmış ama teknik kadro ve oyuncular bunu şaka zannediyor herhalde.

babasamsunlu

Ule ramço allahına gurban..
bu sitedeki bağnaz kafalı,hiç bir şeyden anlamayan,herşeyi sadece kendi egosunu  tatmin etmek için eleştiren,oturduğu yerden ahkam kesen,Samsunsporluluğun S sinden haberi olmayan bir çoğu çift takımlı adamların İnanılmaz dereecede cahilce Hüseyin Hocayı eleştirmelerine muhteşem bir şekilde karşı durmuşsun...Seni tebrik ediyorum..

Bunlar ne anlar futboldan.Sadece burda boş vakit geçiren Samsunspor gibi bir dertleri olmayan papazlar topluluğu..

Bende kardeşime katılıyorum.Adama hazırlık dönemi yetmedi.Sistemi oturtması için bi 10 hafta daha deneme yapması lazım..O arada böyle yenilmeden geçerse zaten kesin ilk altıya yakın yerlerde olacaktır takım..Anca eleştirin.Ercüment hocanın adamımısınız nesiniz.

Zaten Kalpar gitse kim gelecek..Türkiyede antrönör mü var..Bak Mersin bulamaınca sapıkla anlaştı..Mazallah bi sapıkda bize gelirse ne yaparız..Kar6 isimli papaz efendi..Anca konuşuyorsun..Tek bildiğin konuşmak.Bıdı bıdı bıdı..Hele Edmondante..Futbolcu eskisi..Futbolcu olamayacağını anlayınca Avukat olmuş..peehhh.... :P :P :P

ÖZGÜRLÜĞÜMÜ KISAMAZSINIZ..BEN KONUŞURUM her türlü.HANİ SİZ ÖZGÜRDÜNÜZ...BURASI İŞİNE GELİNCE KONUŞANLARIN İŞİNE GELMEYİNCE SUSANLARIN PLATFORMU DEĞİLMİ ALİ İHSAN HOCAM...ÖZGÜRLÜĞÜM SAMSUNSPORLULUĞUMUN BİLE ÖNÜMDEDİR BENİM.. HEY ALLAHIM YAAA  >:( >:(

epçeli köylü

Babaya katılıyorum.Bencede teknikdirektöre süre verilmesi gerekir.Çok üstüne gidiliyor.ağzına sağlık baba. >l<

Burak

ben şahsım adında hüseyin hoca'nın iyi olduğunu düşünenlerdenim (şu an itibariyle) fakat sitede genel kanı olarak yetersiz olduğu düşünülmekte. Madem öyle alternatif isimler ortaya koymak faydalı olmazmı? bizim siteyi öyle veya böyle takip ettiklerini düşünüyorum ben transferde nereye eksik desek adam geldi. Kupa yapmışlar üzerinde hazırlanın arkadaşlar evimize dönüyoruz yazıyor vs.vs. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa boşta olan hocalardan en çok hangisi bize faydalı olabilir?

adige73

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 21 September 2010, 09:18:38
Babaya katılıyorum.Bencede teknikdirektöre süre verilmesi gerekir.Çok üstüne gidiliyor.ağzına sağlık baba. >l<

bence sen babayı yanlış anladın yazısında biraz kinaye var gibi geldi bana

Serkan

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2010, 09:26:35
ben şahsım adında hüseyin hoca'nın iyi olduğunu düşünenlerdenim (şu an itibariyle) fakat sitede genel kanı olarak yetersiz olduğu düşünülmekte. Madem öyle alternatif isimler ortaya koymak faydalı olmazmı? bizim siteyi öyle veya böyle takip ettiklerini düşünüyorum ben transferde nereye eksik desek adam geldi. Kupa yapmışlar üzerinde hazırlanın arkadaşlar evimize dönüyoruz yazıyor vs.vs. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa boşta olan hocalardan en çok hangisi bize faydalı olabilir?

Türkiye'nin en başarılı oyunu okumada tek isim olan teknik direktörü Samsunda yaşıyor ve şuan boşta niçin takım VATAN55 'e teslim edilmiyor...