Bir bu eksikti ! tese club

Başlatan Sercan, 12 August 2010, 14:43:08

« önceki - sonraki »

özkan

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 06 October 2010, 16:25:41
samsun da ne yazık ki her yer trabzon olmuş.biz de kendimizle kavgalıyız.taraftar grupları da ahkam kesiyor.çok büyükseniz ey taraftar grupları toplanın tepkinizi her türlü koyun.o zaman ben size helal olsun diyim.

berusa55

Tese club kapandı mı yer mi değiştirdi dükkan boşaltılmış.

Ollivanders

Abi biraz daha asagı indiginde solda tam kosede tese clup acıldı.

jorgensen55

Ollivanders

Yetmedi mi artık bu taraftarın cektikleri. Yeter artık Allahım ne olursun eski gunlere donelim ya  :'( :'( :'(

city ultras

ohhh ohhh ne güzel renkleride yapmislar,iy göze batiyor dükkan ufak olsada.nasil olsa samsunda meydan bos.
yakinda bi gs shop bide bjk shop acilrsa hic sasirmayin.
bi samsunspor shop yok tebrikler samsun böyle devam. >:(

Ekrem

Camda dikkatimi cekti bize her yer trabzon yazıor meydanı boş bırakırsan adamlar konar tabi Bizde bakarız öyle  >:( >:(

nako55

biri gidip burayı kundaklasa hanginiz sahip çıkacaksınız ?

maraton

Alıntı yapılan: nako55 - 12 October 2010, 13:42:52
biri gidip burayı kundaklasa hanginiz sahip çıkacaksınız ?

hiçbirimiz sahip çıkmayacağız tabii.. ne demek kundaklamak kimse burada orayı yakalım yıkalım demiyo,suçu övmek ve azmettirmekte suçtur ve bu site de buna müsamaha gösterilmez.. tabi ki şehrimde hangi takımın olursa olsun store mağazası olması acı iken bunun ts club olması hepimizi üzüyor,yaralıyor.. ama bunun çözümü yakıp yıkmak değil,bu zor günlerde inadına birlik olup camiayı hep birlikte layık olduğu yerlere taşımak.. o zaman bunlara meydan kalmaz zaten.. kurtlar kocayınca demişler,bizim görevimiz kocamış denilen hasta adam denilen samsunsporu elbirliği ile ayağa kaldırmak,o zaman bu sorunlar kendiliğinden hallolur.. yoksa yakmak kırmak çözüm değil bunu bize geçmiş gösteriyor ve bu sitede de  asla tasvip edilmez..

King Of The North

Biz kendimizi bulalım zamanla görün hepsi birer birer kapatmak zorunda kalacaktır, suçu ve suçluyu övmenin suç olduğunu gerçekten de unutmamak lazım, biz şehir olarak bütünleşeceğiz, başarı gelecek sayıca ve etki alanımızı fazlalaştırarak x,y,z vs. taraftarı zamanla yalnızlaşacak ve ortada bulunmaya cesaret dahi edemeyecektir.

Nuri Asan

Biz birbirimizi yedikçe Ts Clüpde açarlar,Malatya Storede.Birbirimizi yer ağzımıçı açıp seyrediriz aynen şu anda olduğu gibi...

celebi

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 13 October 2010, 00:05:08
Biz birbirimizi yedikçe Ts Clüpde açarlar,malatya Storede.Birbirimizi yer ağzımıçı açıp seyrediriz aynen şu anda olduğu gibi...

okan_7

açılış yarın 1 deymiş heralde

kaptan 55

16 October 2010, 11:10:04 #103 Son düzenlenme: 16 October 2010, 11:38:21 kaptan 55
yönetim aman çiçek göndermeyi unutmasın,ayrıca site olarak bizde SAMSUN ekonomisine katkı sağlayacak olan ts clup açılışına çiçek göndermeyi teklifinize sunuyorum?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 16 October 2010, 11:10:04
yönetim aman çiçek göndermeyi unutmasın,ayrıca site olarak bizde SAMSUN ekonomisine katkı sağlacak olan ts clup açılışına çiçek göndermeyi teklifinize sunuyorum?

10-15 tane de forma alacağız, samsun ekonomisine katkı için.  >:( >:( >:( >:(
bakalım hangi yerel gazeteler haber yapacak bunu?