Veda Marşı (Demo kayıt sayfa 6 da)

Başlatan AntZ, 12 August 2010, 08:30:56

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 August 2010, 12:57:49
öhö öhö...
yoktumda iki gün yeni geldim Muratcım :):)

Hoşgeldin abim, hadi lig başlıyor, göreve marş marş  :)

AntZ

16 August 2010, 04:57:06 #166 Son düzenlenme: 16 August 2010, 05:40:05 Ant55
Ok yaydan çıktı, kaybedecek birşeyimiz yok dedim ve Sagopa'ya marşımızın sözlerini gönderdim, beste talebimizi ilettim  :-[

Senelerdir duyuyorum Orhan Gencebay marş yapacaktı diye ama ondan fayda yok, zaten onun tarzı da değil, bir de Yıldırım Bekçi ve Orhan Hakalmaz var sanatçı olarak yardım talep edbileceğimiz ama onlardan da sonuç alınabileceğini sanmıyorum. En ihtimal dahilinde olan Sagopa.  Sagopa'nın birlikte çalıştığı Abluka Alarm gibi, Samsunluların olduğu gruplar da var, hangisinin yaptığı farketmez, içlerinden ilgi gösteren olur umarım.

Denemekte fayda var...

Hadi hayırlısı.  :)

AlıntıMerhaba Sevgili Yunus.

Samsunspor.Biz taraftar sitesi adına yazıyorum.
Sitemiz 2004 yılında merhum Teoman Taş tarafından kuruldu ve Teoman abimizi 2008 yılında elim bir trafik kazasında kaybettik. Onun emanetini şimdi bizler yaşatmaya çalışıyoruz.

Lafı fazla uzatıp sizi sıkmak istemem, futbolla fazla ilgilenmediğinizi bilsem de, iyi bir Samsun'lu olduğunuzu biliyorum. Sitemizde ve grubumuzda da çok seviliyor ve dinleniyorsunuz. Bu nedenle sizden yardım talep etmeye karar verdik.

Büyük başarılardan sonra 5 senedir zor günler geçiren ve alt ligde bulunan Samsunspor'umuz bu sene yeniden ait olduğu lige, evine dönmek için iddialı bir kadro oluşturdu. Taraftarlar olarak bizim bu seneki sloganımız da "Hazırlanın çocuklar evimize dönüyoruz"...

Sloganımızdan yola çıkarak bir de marş yazdık ama sıradan birşey olmasın, Samsunspor'umuza yakışsın istedik.
Marşımızın bestesi konusunda bize yardımcı olursanız bizleri çok mutlu edersiniz. Fırsatınız olursa bütün Samsunspor taraftarları olarak size minnettar kalırız, fırsat bulamazsanız da yapmak isteyipte yapamadığınızı bilir, teşekkür eder, sizi sevmeye ve dinlemeye devam ederiz.

Cevabınız ne olursa olsun mesajımızı dikkate alıp okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Sevgiler...

Marşımızın Sözleri;

Öyle bir hasret ki beş yılı bulan
Artık Çocuklar eve dönüyoruz
Gelmiştir zamanı, durma hazırlan
Artık çocuklar eve dönüyoruz...
(Biz Samsunspor'la övünüyoruz )

O kırmızı beyaz kara sevdasıdır
Süper Lig geçmişin kalp yarasıdır
Ait olduğumuz yer orasıdır

Özledik biz seni, haykırdık her gün
Bitsin yıllar bulan bu acı sürgün
Dönecektik elbet geriye birgün

Burak

benim bi arkadaş abluka alarma klip falan çekiyor onlara da mı iletsek gerçi sago ya ulaşan mesaj onlara zaten gider de

AntZ

16 August 2010, 10:13:44 #168 Son düzenlenme: 16 August 2010, 10:31:56 Ant55
Alıntı yapılan: Burak - 16 August 2010, 08:48:15
benim bi arkadaş abluka alarma klip falan çekiyor onlara da mı iletsek gerçi sago ya ulaşan mesaj onlara zaten gider de

Gitmesine gider de imkan varsa tanıdık bir elden gitmesi daha iyi olur sanki ;)
Arkadaşın da OMÜ Sinema Kulübündendir tahminen...

Burak

16 August 2010, 10:26:45 #169 Son düzenlenme: 16 August 2010, 10:31:46 Ant55
Alıntı yapılan: Ant55 - 16 August 2010, 10:13:44
Gitmesine gider de imkan varsa tanıdık bir elden gitmesi daha iyi olur sanki ;)
Arkadaşın da OMÜ Sinema Kulübündendir tahminen...

aynen sinema klübünden

fatih55ankara

arkadaşlar ilk maçta bu marşı söylicek miyiz?2 günden beri kimse yazmıyor da.

fatih55ankara

Müjdat, Mete, Muzaffer özlemiş bizi
Gözü yolda bekliyor Teoman abi
Nuri Hoca, Şirin Ana sabırsız haydi
Hazırlanın çocuklar eve dönüyoruz

güzel günler göreceğiz melodisiyle kesin söylemeliyiz ilk maçta
lütfen.

Ertuğrul Sağlam

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 August 2010, 13:06:37
Mehmet Hocam çok güzel bir hassasiyt göstermiş isim konusunda..haklıdırda bence..
yalnız orda ufak bir fark var bence hocam..Bu isimlerin şiirde geçme sebebleri yaşanılan kazaların sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuş olmaları..Hiç biri doğal yollardan yaşamını yitirmemiş isimler ki hepsi Samsunsporluluk için idol sayılacak isimler..

Bencede o dörtlük seninde daha iyi kelimeleri seçmen ve çok vurucu birde beste ile muhteşem olur..

Benim izmir marşının üzerine söyleme nedenlerimden birincisi marş olursa nasıl olabileceğini göstermekti..İkincisi ise çok kısa bir vakitte bir şeyler bulmak zorunda hissettim kendimi..Ben bu hafta içi bir iki müzisyen arkadaiım ile görüşecem..Ama önce sözler önem arz ediyor hocam..Aslında birlikte otursak beraber sen yazarken bizde sana göre bir şeyler çalmaya çalışsak tam süper olur ama ona nasıl bir zaman ayırabiliriz o biraz soru işareti..

Daha zamanımız var daha vurucu sözler bekliyorum ben Sayın Samsuni el Şairi den :)
yalansın vurdulukırdılısamsunlu ;D ;D bakalım hangimiz daha önce netice alacağız

bir marş da kalparla orhana mı yapsak ne? ;D ;D :D

babasamsunlu

Yürü git lem Fatih... >:( >:( >:( >:( :D :D

daha marş basacak halimiz mi kaldı kalparın yüzünden..  >:( >:( >:( >:(

arkadaşımı arayamıyorum..Bu takımamı marş yaptırıyorsun bana diyecek diye..

Kodumun Kalparı  >:( >:( >:( >:(

Bütün günahlarımın sebebi sensin Üseyiinnnn

Boyun devrilsin Üseyiiiinn...

beşnumara

Biz geçen sene o kadroyla o karmaşada ligde kaldıysak bu sene bu kadroyla ait olduğumuz yere döneriz

babasamsunlu

bu kadroyla dönersin sen..

aldı başını gidiyor denizli..peşine takılmış erciyes..

bu işler hava işi..iki takım şimdiden havayı yakaladı..denizli bu ligi nağmalup bile bitirebilir..son  iki maçında adamlar darmaduman etti rakiplerini..

neyse başlığı kirletme...gelecek marş...biraz işi var sadece...  ;) ;)

beşnumara

geçen sene konya da öyleydi gördük sonrasını.Erciyes konusunda haklısın o takım kolay kolay yenilmez ama ilk 2ye de giremez orası bize aittir.Döneceğiz o günlere sen rahat ol :) ;)
hem dönersek o günlere atarı gideri bırakacan mı babasamsunlu trabzon maçı da dahil ;D ;D

babasamsunlu

trabzon maçında atar gider yapmayan Samsunsporlunun Samsunsporluluğundan şüphe etmem...Direk hastir çekerim.. >:( >:(

maçıda gider maratonun en şehir tarafından izlerim..Maçıda seyretmem..Sadece kaptırırım...en son kendimi tutuklatana kadar söverim...

Belki biraz rahatlarım o zaman  ;) ;) ;)

beşnumara

Bırakamıyon değil mi atarı gideri.Korkarım yeğenim de sana çekecek ;D ;D
Benm yeğenim bale dansı yapacak.Çok ince bir kişiliği olacak ;D :-*