Veda Marşı (Demo kayıt sayfa 6 da)

Başlatan AntZ, 12 August 2010, 08:30:56

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Muratcığım bence bir marşta isim zikretmenin bazı mahsurları olabilir. Mesela, o var da şu niye yok? Falanca da orada olmayı hak ediyordu... gibi bir sürü polemik çıkabilir. O yüzden benim kanaatim isimden ziyade geneli kapsaması...

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 14 August 2010, 13:05:20
Muratcığım bence bir marşta isim zikretmenin bazı mahsurları olabilir. Mesela, o var da şu niye yok? Falanca da orada olmayı hak ediyordu... gibi bir sürü polemik çıkabilir. O yüzden benim kanaatim isimden ziyade geneli kapsaması...

Bu açıdan düşünmemiştim abicim haklısınız  ;)

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 14 August 2010, 13:05:20

Ama çok can alıcı olmamış mı Mehmet. İnsanın duyunca kendinden geçesi geliyor.

salihcakir

Alıntı yapılan: Ant55 - 14 August 2010, 12:39:04
Mehmet abi herşey içime sindi de bizim marşımızda Müjdat, Mete, Muzaffer, Nuri Hoca, Şirin Ana, Teoman abi olmazsa eksik olur diye düşünüyorum.

Müjdat, Mete, Muzaffer özlemiş bizi
Gözü yolda bekliyor Teoman abi
Nuri Hoca, Şirin Ana sabırsız haydi
Hazırlanın çocuklar eve dönüyoruz

Buna benzer bir kıta da eklesek nasıl olur?

100% katılıyorum. tamam marş havası olsun ama içinde yürek sızlatan kısım olarak ilk versiyonun 2.kıtası (ki yukarıda yer alan kıtadan bahsediyorum) gibi bir bölüm eklenmeli diye düşünüyorum. Daha manidar olur daha insanın içine işleyen bir şey olur bence. acizane.

mehmet yılmaz

Açıkçası isimleri eklemek benim için çok kolay bir iş. Dördüncü bir kıta daha çıkar ortaya ama dediğim gibi, sorun olabilir... Yine de yazayım ben, olur ya da olmaz karar verilir.

samsunmania

Bence denemekte fayda var Mehmet. Daha sonra üzerinde konuşulur. Sizler de uygun görürseniz.

sadece55

Profesyonel bir yardım alamazmıyız..Samsunspor sevdalısı bir müzisyenden

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 14 August 2010, 13:16:25
Bence denemekte fayda var Mehmet. Daha sonra üzerinde konuşulur. Sizler de uygun görürseniz.

AntZ

Alıntı yapılan: Erdinc - 14 August 2010, 17:58:33
Profesyonel bir yardım alamazmıyız..Samsunspor sevdalısı bir müzisyenden

Orhan babadan fayda yok, hadi sözleri bitirip Sagopa'ya gönderelim, mail bombardımanına tutalım, telefonunu bulup taciz edelim, kapısında yatalım  :)

Şaka bir yana hiç fena fikir değil aslında  :-\

AntZ

Alıntı yapılan: kaan - 15 August 2010, 01:56:10
Daha önceden sitede samsunspora marş yazmış bir müzisyen abimiz vardı sedat adında yanılmıyosam müzik konusunda yardımcı olabilir.

Sanırım onun yazdığı da sözdü, sözlerde sorun yokta beste sorun bizim için, bize marş besteleyebilecek iyi müzisyen lazım  ;)

babasamsunlu

öhö öhö...
yoktumda iki gün yeni geldim Muratcım :):)

babasamsunlu

Mehmet Hocam çok güzel bir hassasiyt göstermiş isim konusunda..haklıdırda bence..
yalnız orda ufak bir fark var bence hocam..Bu isimlerin şiirde geçme sebebleri yaşanılan kazaların sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuş olmaları..Hiç biri doğal yollardan yaşamını yitirmemiş isimler ki hepsi Samsunsporluluk için idol sayılacak isimler..

Bencede o dörtlük seninde daha iyi kelimeleri seçmen ve çok vurucu birde beste ile muhteşem olur..

Benim izmir marşının üzerine söyleme nedenlerimden birincisi marş olursa nasıl olabileceğini göstermekti..İkincisi ise çok kısa bir vakitte bir şeyler bulmak zorunda hissettim kendimi..Ben bu hafta içi bir iki müzisyen arkadaiım ile görüşecem..Ama önce sözler önem arz ediyor hocam..Aslında birlikte otursak beraber sen yazarken bizde sana göre bir şeyler çalmaya çalışsak tam süper olur ama ona nasıl bir zaman ayırabiliriz o biraz soru işareti..

Daha zamanımız var daha vurucu sözler bekliyorum ben Sayın Samsuni el Şairi den :)

Burak

sagopa el atsa manyak olur zaten evi 56lardaymış diye bir rivayet duymuştum

babasamsunlu

15 August 2010, 13:49:07 #163 Son düzenlenme: 15 August 2010, 13:50:59 babasamsunlu
Mehmet hocam Ümit Yaşar OĞUZCAN a ait... rüştü şardağ tarafından bestelenmiş..

Sempatik Bengülü

Gerçekten çok güzel olmuş.Elinize yüreğinize sağlık