Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

brigand

Bu işe bir el atması lazım yönetim. Potansiyeli değerlendiremiyorlar. İlk açıldığında site beklenen den fazla gelir elde edilmişti. Belki çok büyük rakamlar olmaz ama kulübün kasasına para bırakacak kadar potansiyele sahibiz.

burakbas

##kdc##

Geçen seneki uzun atkılar dışında lisans ibaresi gösteren bi logolu ürün yok, Sattıkları formalar oyuncuların giydiği formalarla yan yana koyunca gülmeyi bırak sövmemek için kendimizi zor tutarız. Buna rağmen de fiyatlarındaki abartıdan ödün vermiyoruz ama.
Böle bi sistemin içinde sitenin bu halde olması hiç de beklenmedik bi durum değil bence abi..

Musti

Gişeden bilet aldıktan sonra gittim atkı almak için neredeyse hiç bir şey yoktu. Sadece takım olarak bere eldiven falan kalmıştı.

özkan

Aslında zor bi iş değil,sadece klüp yönetiminin bir kişiden ibaret olmasından kaynaklı bi sıkıntı.

fındık

Mecidiyedeki storeyi kaldırdılar bu sabah itibariyle.

Levent ÖCAL

Samsunsporstore.com dan alışveriş yapmayı düşünenler yapmasın şimdilik, fiyatlar güncel değil özellikle kışlık ürünlerde ve pamuklu ürünlerde %20 ile %40 arası indirimler başladı. indirimli satışlar şuan için store da.

BigBadMama5552

AlıntıSamsunsporstore.com dan alışveriş yapmayı düşünenler yapmasın şimdilik, fiyatlar güncel değil özellikle kışlık ürünlerde ve pamuklu ürünlerde %20 ile %40 arası indirimler başladı. indirimli satışlar şuan için store da.

Zaten internetten sipariş vermek şu sıralar mümkün değil galiba, dün akşam iki farklı kredi kartı denediğimiz halde sürekli hata verdi. Fiyatları internetten de güncelliyorlar herhalde.

buonanotte

İnternetten alışeriş yaptım pişman oldum.1.5 ay bekledim ürünün gelmesini bunun üstüne istediğim üründe gelmedi en iyisi samsuna gidince ordan almak.

Ajan

sporstore.com'dan errea tarafından çıkartılan ürünleri sipariş edebilirsiniz.

Serkan

Alıntı yapılan: Ajan - 02 May 2012, 20:33:12
sporstore.com'dan errea tarafından çıkartılan ürünleri sipariş edebilirsiniz.

gayet hızlı ve güvenli

berusa55

31 August 2012, 22:27:55 #522 Son düzenlenme: 31 August 2012, 22:32:54 berusa55
Logo başlığı kilitlenip onun yerine artık store konusuna burdan devam edebiliriz sanırım tabelanın şekli ve ismi netleştiğine göre...

Bu başlığın ismini de Samsunspor Store olarak düzenleyebiliriz...

King1965

30 TL ' lik şimşek forma tüm storelerde . Çubuklu forma ve şimşek forma 30 tl den gidiyor.. Epey satıs olmustur her halde. bugun 2 tane aldım

ultrasamsun55

01 September 2012, 00:45:41 #524 Son düzenlenme: 01 September 2012, 13:01:36 ultrasamsun55
şehri samsun formalarından indirimli  satış olcakmı