Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

55ertan

En azindan bir tane Forma cesiti cocuk bedeniyle satisa ciksa da alsak her sezon.

Ekrem

Yeni forma satışıda baslıcakmı storeyle beraber yoksa kartal macından sonramı olucak yenı formalar

maraton

Yeni forma çeşitleri cocuk bedenleri ile pek yakında yeni store de satışa sunulacak.. Zıbın dahil bebek ve cOcuk ürünleri ile ilgili çalısmada da sona yaklaştık

King1965

helal olsun fıyatlarda ucuk olmassa herkes alır

sersa

Alıntı yapılan: King1965 - 02 September 2012, 14:18:45
helal olsun fıyatlarda ucuk olmassa herkes alır
kardeşim şu msn dilini bıraksanda türkçemizi güzel kullansan olmaz mı ;)

King1965

Alıntı yapılan: sersa - 02 September 2012, 14:19:33
kardeşim şu msn dilini bıraksanda türkçemizi güzel kullansan olmaz mı ;)

msn dılı ? derken msn mi var hala ? k yı q mu yazdık ? helal olsun fıyatlarda ucuk olmassa herkes alır ? herkez mi yazıcaktım TDK mısın ?

5trawberry

sersa

Alıntı yapılan: King1965 - 02 September 2012, 14:23:24

msn dılı ? derken msn mi var hala ? k yı q mu yazdık ? helal olsun fıyatlarda ucuk olmassa herkes alır ? herkez mi yazıcaktım TDK mısın ?
senin türkçe sıkıntılı sanırım kardeşim bide gerginsin galiba. ben gayet normal uyardım seni sadece olmassa değil olmazsa diye yazılıyor bilgine tdk da değilim bu arada ;)

5trawberry

Kardeş kusura bakma da abartma sende.

sersa

02 September 2012, 14:57:12 #534 Son düzenlenme: 02 September 2012, 15:20:12 sersa
Türkçeyi güzel kullanmayı tavsiye etmek mi abartmak kardeşim?

5trawberry

Elbette değil ama, adamın kötü kullanma gibi bir amacı yok. Adama Msn dilini bıraksan diyorsun. Görünürde öyle bir durum yok. Msn dili deyince aklıma q,w,okey, taam gibi iğrenç şeyler geliyor aklıma.

Arkadaş sadece, olmassa yazmış, o da okunurken ağızdan öyle çıktığı için. Bu konuda abartmaya gerek yok.

sersa

Abartanda yok zaten arkadaşın mesajlarında sürekli nie,olmassa gibi kelimeler olduğu için uyardım sadece.

Jnr.Serkan

Ulan ali birde öğretmen olcaksın : )

King1965

ne olmus kı ? al bak ş yazmadım .

King1965

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 02 September 2012, 15:19:07
Ulan ali birde öğretmen olcaksın : )

aga turkce ogrtmenı olmucam kı :D Sosyal bılgıler ogrt olcam :D saten turkce ogretmenı olmaz dıye sosyalı sectım