Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

Harun55

Alıntı yapılan: veis - 14 July 2011, 17:35:41
güzel duruyor ama :)

Ne güzeli aga super yaaa.. :)
15.07.2011 hani formalar geliyodu bakalim yarin formalar satiliga çikarilcakmi.. :))

europe_55

Formalar Store'dan mi yoksa Errea magazasinda mi satilacak?

heryerdesamsunlu

şehir içine daha büyüğü yapılırsa hem satışlar artar hem bilinirliği artar.yinede fena değil enazından başlangıç için

brigand

Ekrem

Mecidiyedeki güzel olmuş iyi düşünebilmişler  :)

KareAs55

Orası kombine satış yeri galiba.  :)

Ayberk

Evet orası kombine satış noktası. Ama keşke kombine sezonu bitince de kulübe orada kalsa, Samsun'un en işlek yerlerinden birinde lisanlı ürün satışı yapılsa böylelikle

hacettepeli

lisanslı ürün almak isteyen kirazlığa da gider  ;)

kabacevizli55

beyler storeden şampiyonluk T-shirt ü aldınız mı hiç ?

celebi

kabacevizli55

bende bugün birinin üzerinde gördüm  banada çok klasik geldi .
sağolun bilgi için

Ayberk

Alıntı yapılan: dakota55 - 17 July 2011, 23:07:33
lisanslı ürün almak isteyen kirazlığa da gider  ;)

Gider de kardeşim, göz önünde bir yerde olsa daha iyi değil mi?

hacettepeli

tabiki iyi olur da göz önünde olan yerin dükkan kirası fazla olur, çok satış yapması gerekiyor ki ancak kar elde etsin. errea markası altında gerçek Samsunsporlular dışında kimseye satış yapamaz. errea'yı kötülemekten çok insanımızın markaya önem vermesi gibi adetleri olduğu için bunu söylüyorum. ayrıca yönetimin takımın markasını satabilme konusunda giyim aksesuar gibi konularda çok kapsamlı gelir getirici çalışma yapması gerekiyor. çok seçenekli, albenisi olan kaliteli ürünler piyasaya sürülmeli. saat olsun, bileklik olsun, havlu bornoz takımı, nevresim, tişörtler, polar ve aklıma gelmeyen bir çok şey...

Serkan

Ne olurdu yazın plaj havlusu yapsaydınız göğsümüzü kabarta kabarta kullansaydık...

Ayberk

Alıntı yapılan: dakota55 - 18 July 2011, 11:41:56
tabiki iyi olur da göz önünde olan yerin dükkan kirası fazla olur, çok satış yapması gerekiyor ki ancak kar elde etsin. errea markası altında gerçek Samsunsporlular dışında kimseye satış yapamaz. errea'yı kötülemekten çok insanımızın markaya önem vermesi gibi adetleri olduğu için bunu söylüyorum. ayrıca yönetimin takımın markasını satabilme konusunda giyim aksesuar gibi konularda çok kapsamlı gelir getirici çalışma yapması gerekiyor. çok seçenekli, albenisi olan kaliteli ürünler piyasaya sürülmeli. saat olsun, bileklik olsun, havlu bornoz takımı, nevresim, tişörtler, polar ve aklıma gelmeyen bir çok şey...

Kirayı da sen ben kulüp değil, "şehrin önde gelenleri(!)" halledecek! O standı oraya koyduruyorsan, bilmem ne derneğine parklarda bilmem ne evi, bilmemne satış reyonu açtırabiliyorsan Samsunspor Kulübü Halk Yararına Derneği'ne de küçük bir kulübeyi(mecidiyedeki gibi) verebilmenin önünde yasal bir engel yoktur bana göre ;)