Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

lucarelli

04 January 2011, 18:47:48 #135 Son düzenlenme: 04 January 2011, 18:57:00 lucarelli
Alıntı yapılan: red_white - 04 January 2011, 18:15:50
Yeşilyurt avm de bir dükkan sözü vermişti unuttularmı acaba

O iş süper olur işte. Dükkan zor olur ama belki bir stand ayarlayabilirler. Hiç yoktan iyidir. Benzer şekilde Yeni yapılacak AVM'ler için bir Samsunspor standı ayarlatmalılar.

mehmet yılmaz

Saat 16 civarı... Maraton başkanla birlikte yürüyerek bir yere gidiyorduk. Fatih Sultan Mehmet Caddesine geldiğimizde 5 metre kadar önümüzden bir genç kız geçti. Muhtemelen dersaneden geliyordu; üstünde montu vardı, 18-19 yaşlarında, güzelce bir kız. Fakat esas güzel olanı boynundaki şeydi; çok güzel bir Samsunspor atkısı. Özene bezene sarmış boynuna. Eğer aramızda mesafe olmasa durdurup, "çok teşekkür ederim kardeşim, helal olsun sana" diyecektim. Gerçi maraton başkan, "kafana çantayı yerdin" :) diyor ama çok duygulandım, çok hoşuma gitti.

Malum takımların değil, Samsunspor'un atkısını takmıştı, senin Allah'ına köle hemşerim.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 January 2011, 23:29:52
Saat 16 civarı... Maraton başkanla birlikte yürüyerek bir yere gidiyorduk. Fatih Sultan Mehmet Caddesine geldiğimizde 5 metre kadar önümüzden bir genç kız geçti. Muhtemelen dersaneden geliyordu; üstünde montu vardı, 18-19 yaşlarında, güzelce bir kız. Fakat esas güzel olanı boynundaki şeydi; çok güzel bir Samsunspor atkısı. Özene bezene sarmış boynuna. Eğer aramızda mesafe olmasa durdurup, "çok teşekkür ederim kardeşim, helal olsun sana" diyecektim. Gerçi maraton başkan, "kafana çantayı yerdin" :) diyor ama çok duygulandım, çok hoşuma gitti.

Malum takımların değil, Samsunspor'un atkısını takmıştı, senin Allah'ına köle hemşerim.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Son zamanlarda bende çok sık bu güzel sahnelerle karşılaşıyorum ; bunda hepimizin emeğinin olduğunu düşünüyor ve hepinizi yürekten alkışlıyorum

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

ahmetsefa55

yaa öyle bi anlatıyosunuz kı şuanda gözumde cok değişik bir samsun hayal edıyorum.adım başı atkılı ınsanlar veya sokaklarda bayraklar fln  :) geldıgımde ıstedıgım gıbı bulamassam o zaman sorarım sıze haa canım abilerim,kardeslerım  >:( :P :P :-* :-*

celebi

valla bugün bir d-sohbet ortamında bizim yavuz selimin boynunda SAMSUNSPORUMUN ATKISIVE KAFASINDA BERESİ içeri daldı. sohbeti yapan hoca birden durakladı vaaaaaaaaayyyyyyy çekti SAMSUNSPORLUUUUU dedi. bizimkisi hemen havalara girdi. biz 3 siz 9. dedi hocaya. sonra diğer bir Samsunlu hocayada döndü. sen hangi takımı tutuyorsun dedi. o da mırı kırın cevap veremedi. söyle oğluna memletinin takımını tutusun dedi biz babamla öyle yapıyoruz. Valla sevinçten uçtum resmen

mehmet yılmaz

Helal olsun Yavuz Selim'e...
Babası gibi çift takımlı değilmiş, ( SamİBB ) :) :)

celebi

valla hocam süper bir duygu istanbul gibi bir yerde

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 04 January 2011, 23:38:58
valla hocam süper bir duygu istanbul gibi bir yerde

istanbul belediyeyi de tutmak mı? :) :)

kitap yazacakmışsın, "turuncu,mavi, beyaz bağımlılık" diye; su faturasını ödeyene verecekmiş belediye  :-*

celebi

su değil igdaş faturaların karşılık ;) :)

AntZ

Minik Boz Baykuş; Yavuz Selim  :)

celebi

AntZ

Abi senin ufaklığı foruma üye yaptığında kullanıcı adını Dartagnan-Serpico55 yaparsın artık  :)

Musti

Yavuz Selim çok güzel bir isim. Allah bağışlasın. Mert bir delikanlı yetiştirmişsiniz belli ki. Lafı gediğine koymuş. Helal olsun.

celebi

emre

Alıntı yapılan: celebi - 04 January 2011, 23:42:21
su değil igdaş faturaların karşılık ;) :)

bizim eve birkaç deste gelir heralde o zaman  ;D