Football Manager 2011

Başlatan Lusage, 22 June 2010, 18:32:03

« önceki - sonraki »

**KaR6**

11.3 ile bugun yeni sezona basladım ve bitirdim.. son 10 maçta 3 galibiyet almama rağmen ligi 2. bitirdim.. tüyo isteyen olursa haber versin, 30k bütçe ile nası şampiyon oldum, yaz arkadaşım ;D

Ollivanders

Bende İngilterenin en alt liginden Alfreton ile başladım :D Vura vur gidiyorum :D 20 tane lig açtım :D

**KaR6**

hay maşallah, neyle transfer yaptın ;D

maviay55

beyler bi link verin de şu oyunu indirelim ya,türkçe yamalı varsa on numara olur  :)

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 March 2011, 01:18:54
hay maşallah, neyle transfer yaptın ;D

18 yaş alayı bedava :D Scout diye birşey var kardesim :D

maviay55

5trawberry

Oyunu rahatça oynayabilmek için bilgisayarın standart özelliklerini söyleyebilir misiniz.
İnternette yazıyor değişik ama, sizlere sorayım istedim.

Serkan

şu oyunu banada yollayın..

**KaR6**

abi, ille de Samsunspor'u alcam diyosanız, hile yapmak ZORundasınız.. hadi bank asya da bütçe vermediniz anladık, bari süper ligde bi 200-300 verin yahu.. 0 bütçeyle nası tutayım ben o takımı ligde? sinirim bozuldu gelen giden vuruyo..

FaTiH_HaN

Zar zor süper lige çıktım bütçe 0 tabi ilk sene boştaki adamları transfer ettim ve scout aldım 4-5 tane(oyuncu potansiyel yargılama özelliği en az 15 olsa iyi olur) genç oyuncuları izlemesi için farklı ülkelere gönderdim. baya oyuncu buldular ertesi sezon 6-7 tane gözlemcinin bulduğu yabancı oyunculardan aldım çoğu tuttu ve iyi paraya elden çıkardım şu an sezonluk 5-6 milyon dolar transfer bütçesi veriyor yönetim. bonservise para yetiremediğim zaman transfer edeceğim adama teklif yaparken peşin verilecek ücret kısmına 0 yapıp 50 lig maçından sonra 3-4 Milyon dolar seçeneğini işaretliyorum(aslında oyunun açığı bu) olmayan parayla transfer yapılabiliyor. maddi olarak takımı baya iyi duruma getirdim ama birtek yönetime stad yaptıramıyorum.

Lusage

En önemli olay taktikte yatıyor. Ben Koflok'un çıkardığı Goals Galore 2011 V5'i kullanıyorum. Taktiğin içinde korner buguda var. İsteyen kullanabilir. İstemeyen korner taktiğini değiştirebilir.

Ben sadece 2 transfer ile zirvedeyim. İsteyen bakabilir. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=96369

Transferde serbest oyunculardan kaliteli bir kadro kurmak istiyorsanız kesinlikle Brezilya liginide açmalı ve High Database büyüklüğünde oynamalısınız.

Burak

boş vakit olsa oynarım ama bulaşmıyorum işten sonra 4-5 saatimiz kalıyor onu da oyunla harcamayalım :)

Musti

16 March 2011, 00:09:45 #147 Son düzenlenme: 16 March 2011, 00:14:10 Musti
Ligin bitimine 3 maç kala şampiyonluğu garantiledim.

Billy Mehmet gol kralı oldu :D

Gelecek vaat eden transferler. Kenan dahil  :D Beleş...

Bakalım yeni sezonda neler yapacaz...

Bir de ben bu sürüm de "sugar dady" özelliği eklenir sanıyordum. Malum arkamızda milletvekilleri ve işadamları var. Lusage sorarım sana neden bütçemiz bu kadar kötü. :-\ :o :-[

**KaR6**

süper lige çıktıysan boşta obodo diye bi adam var kardeşim, al mutlaka ortasahaya :) ben de ağladım para yok diye ama sağlam bir iki adam bulup taktiği değiştirdim, ilk 6dayım süper ligde son 7 maç, kupada da yarı finaldeyiz bakalım nolcak..

o kazma billy nası gol kralı oldu yaa :o

emre

uzun zamandır fm oynamıyorum bir ara başladım pek sarmadı hata verdi bıraktım.Ancak bu başlık fm'ye olan bağımı hep ayakta tutuyor.  :D yakın zamanda yine baslarım heralde  :)