Kalpar: Biz Değil Berkem Arayacak!

Başlatan FaTiH_HaN, 15 June 2010, 11:30:32

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı
Biz değil Berkem arayacak
15 Haziran 2010 / 11:02
Yabancı oyuncu konusunda kendisini aramayan Samsunspor'a mesaj yollayan Bursaspor Antrenörü Birol Berkem'e Kalpar'dan jet yanıt geldi. "Bu arkadaşımızın içinde biraz olsun Samsunspor sevgisi varsa bizi arayıp bildiği oyuncuları bizlerle paylaşır. Bizim Bi

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bursaspor yardımcı antrenörü Birol Berkem'in 'herkes aradı bir Samsunspor aramadı' açıklamasına cevap verdi. Tecrübeli teknik adam, "Eğer bu arkadaşımızın içinde biraz olsun Samsunspor sevgisi varsa bizi arayıp tanıdığı bildiği oyuncuları bizlerle paylaşır. Bizim Birol Berkem'i takip edecek halimiz yok. Ne zaman gitti nereye gitti. Hangi ülkede gibi. Hak verirseniz bunu bizim değil yurt dışında oyuncu izleyen meslektaşımızın bunu yapması gerekir" diye konuştu.

Birol Berkem ne demişti?
Ben bir aya yakın Brezilya'da kaldım ve oyuncu takip ettim. O zamanlar bizim ligdeki konumumuz net değildi ve Şampiyonlar Ligi falan yoktu ortada. Bu yüzden her bütçeye uygun oyuncular takip ettik ve belirledik. Yani şu anda Samsunspor'da iş yapabilecek, hem kaliteli hem de maliyeti uygun oyuncular biliyorum. Beni Orduspor arıyor, Tavşanlı Linyit arıyor ve oyuncu soruyor ama maalesef Samsunspor'dan kimse aramıyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=42201

berusa55

15 June 2010, 11:48:27 #1 Son düzenlenme: 15 June 2010, 11:50:02 berusa55
Adam seni niye arasın Allah'ım açıklamaya bak az! Susun da rezil olmayalım bari!  >:(

FaTiH_HaN

AlıntıParan yoksa Kalpar ödemeli at Berkem arar seni

:D ;D :D ;D

babasamsunlu

Böyle andaval adamlar kendi başarısızlıklarını ve andavallıklarını karşı tarafı suçlayarak bastırmaya çalışırlar..Şimdi bir düşünelim..Birol hoca alt liglerde ki bir takımda olsada böyle açıklamalar yapsa derizki Samsunspora kapak atmaya çalışıyor hüseyin hocaya belki katılabiliriz..ama adam şuan kat kat üstün konumda bir takımda çalışıyor..Samsunspora neden kapak atmaya çalışsın..Bunu bile düşünemeyecekk yada düşünüp hazmedemeyecek çaptaki adamlara Samsunsporu emanet etmiş olmak,onlardan hayır beklmek insan olanın vicdanını sızlatır be... >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

yani kalpar bugüne kadar transfer için hiç kimseyi aramamış, bundan sonra da aramayacak demek ki! herkes onu arasın...

ayrıca ordu, tavsanlı bile duymuş biliyor, isim istiyor, sen bilmiyorsun öyle mi? birol berkem uzayda yaşamıyor, şu sıralar halen samsun'da...

cezayir55

niye ertugrul zamaninda bizeim paramizla gitti oyuncu izledi pesinden bursaya aldirrtti

sadece55

Alıntı yapılan: cezayir55 - 15 June 2010, 12:48:46
niye ertugrul zamaninda bizeim paramizla gitti oyuncu izledi pesinden bursaya aldirrtti

Ne saçma bir yorumdur bu adam bizden kaç sene önce gitti sen hala bursaspora aldırdı diyosun

Ertuğrul Sağlam

Kalparın şu cümlesini gözardı ediyorsunuz sanırın.

''Bizim Birol Berkem'i takip edecek halimiz yok. Ne zaman gitti nereye gitti. Hangi ülkede gibi. Hak verirseniz bunu bizim değil yurt dışında oyuncu izleyen meslektaşımızın bunu yapması gerekli''

Kalpar bu konuda haklı. Samsunspor'un hocası başka bir kulübün hocasının nereye gidip futbolcu izlediğini takip etmek zorunda değil....

mehmet yılmaz

Ertuğrul Sağlam, Birol Hoca'nın kastettiği kişilerin en sonundadır Hüseyin Kalpar, gereksiz heyecan yapmış!

Kim Aramalı?

Birol Berkem, bana söylemişti; "herkes arıyor ama Samsunspor'daki arkadaşlarımız aramıyor bizi; bir ay kadar Brezilya'daydım, Samsunspor'un işine yarayacak oyuncular var ajandamda" şeklinde konuşmuştu. Maalesef Birol Hoca'ya cevabı üzerine en son alınması gerekenlerden birisi vermiş; Hüseyin Kalpar.

Birol Hoca, Samsunlu ve kastettiği kişiler elbette ki yönetimin ve teknik heyetin Samsunlu bölümü idi, çünkü aralarında resmieyetin ötesinde bir tanışıklık vardı zaten. Bu yüzden bu sitemin muhatabı aradaki yabancı bir isim olan Kalpar değildi! Araması gereken kişiler arayacak ve sonrasında da Hüseyin Hoca'ya bilgi verecekti; işin doğrusu bu idi... Yoksa Bursaspor'un imkânlarıyla oyuncu izleyip de, Samsunspor'u arayarak "benim listemde şunlar var" diye söylenmesini mi bekliyorlardı? Bu mudur şık olan?

Ayrıca Hüseyin Hoca, bugüne kadar hiç kimseyi aramamış mı oyuncu bilgisi almak için ya da bugünden sonra artık kimseyi aramayacak mı? Kendisiyle tekrar görüşmedim ama bildiğim kadarıyla Birol Hoca halen Samsun'da ve hiç de öyle "madem Samsunspor'u bu kadar seviyor..." tuhaflığına prim verecek birisi değil! Elbette ki Samsunspor'u çok seviyor hatta profesyonel olarak falan da değil gönülden seviyor, bence halen kendisine ulaşılırsa -ki gerçekten ulaşılmak isteniyorsa- memnuniyetle paylaşır görüşlerini. Kaldı ki, ortada Samsunspor'un menfaatine uygun bir durum varsa ne Birol Hoca'nın ne de bir başkasının şahsi kapris yapma gibi bir durumu olabilir, olmalı! İzlemiş, not almış, anlatmak istiyor...

Kampta yabancı oyuncu deneme saçmalığından halen bıkılmadı mı yoksa?

mimar55

Alıntı yapılan: erdo55 - 15 June 2010, 13:14:24
Ne saçma bir yorumdur bu adam bizden kaç sene önce gitti sen hala bursaspora aldırdı diyosun

kayseriye aldı arkadaş yanlış söyledi.....

mehmet yılmaz

konunun dışına çıkmış gibi oluyoruz ama yeri geldi, tekrar söyleyelim... ertuğrul sağlam'ın samsunspor'un parasıyla oyuncu izletip, kayseri'ye götürdüğü adnan ölmez dönemi yöneticileri ve yanlı basınının en büyük iftiralarından birisidir. kaldı ki o dönemde ismail uyanık, ayhan bermek ve ertuğrul sağlam hakkında akla gelmedik iftiralar atılmıştı zaten... Ertuğrul sağlam'a bunu sorduğumuzda "o dönemde ne bir izleme komitemiz oldu ne de bir izleme komitesi oluşturacak paramız" demişti ve bunun kesinlikle yalan olduğunu söylemişti.

beşnumara

La kalpar sana ne oluyo.Bizim derdimiz bu zmana kadar hiçbir yönetici bizim evladımız dediğimiz kişileri aramamış.Sen de çıkıyosun birol berkem arayacak.Ne andaval adamsın yaaa.Bizim derdimiz bizi yönetmeye çalışanlarla.sen sadece piyonsun.Ertuğrul sağlam sekiztaşta hocayken de arayıp fikir alışverişinde bulunulmamış.Çıldırtacaksınız adamı yaa sen işini yap üzerine alınması gerekenler alısnın

s_uzunkaya

kalparın demek istediği samsunsporu orduyla lüleburgazla bir tutmayıp bir samsunlu olarak araması gerektiği yönünde olsa gerek. ama ben antrönör yada yönetimden olsam, ben beceriksizmişim veya işimi yapamıyomuşum gibi dışardan birilerinin arayıp tavsiyelerde bulunmasına kızardım ve işine bak kardeşim derdim. ama beceriksiz ve işimi yapamıycak durumdaysamda gurur yapıp aramazdım, çevre takımların komisyounundaki samsunlu arkadaşlardan telefon beklerdim. ama asla "Eğer bu arkadaşımızın içinde biraz olsun Samsunspor sevgisi varsa bizi arayıp tanıdığı bildiği oyuncuları bizlerle paylaşır. Bizim Birol Berkem'i takip edecek halimiz yok. Ne zaman gitti nereye gitti. Hangi ülkede gibi. Hak verirseniz bunu bizim değil yurt dışında oyuncu izleyen meslektaşımızın bunu yapması gerekir" gibi bişey diyemezdim.
  -babaaa, demiş, -hırsızzz tutttummmm... -getir olum, demiş baba. -gelmiyo babaaa, demiş. -bırak olum, demiş, -bırakmıyooooo demiş. tuttuk bi hırsız ne bağlayabiliyoz ne bırakabiliyoz.... sonumuz hayrola

Baskent_Samsunspor

bu adamla sezona başlamak resmen intihardır 1 buçuk milyonluk şehirde bi tane samsunlu adammı yok yaa yazmıcam diyorum dayanamıyorum

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 15 June 2010, 14:59:49
bu adamla sezona başlamak resmen intihardır 1 buçuk milyonluk şehirde bi tane samsunlu adammı yok yaa yazmıcam diyorum dayanamıyorum

doktor lakapli hayrettin gumusda, ercument coskundere, hakki bayrak Samsunlu degilmiydi. Onlar Samsundayken sampiyon oldukta bizim mi haberimiz olmadi.