Kalpar: Biz Değil Berkem Arayacak!

Başlatan FaTiH_HaN, 15 June 2010, 11:30:32

« önceki - sonraki »

Tufan

abi erreanın Türkiye distribütörü ayrıca Atakumdaki Asal petrolün sahibi ve birkaç galerisi var kısacası Samsunlu bir işadamı.

celebi

samsunspor yöneticisi yada üyesi birisi mi

babasamsunlu

Çelebi gerçekten mi tanımıyorsun Yada bilmiyorsun kim olduğunu ?

celebi

valla tanıyorum esasında da sadece samsunspor eski bir yöneticisi yada bir üyesi midir onu bilmiyorum. şayet ikiside değilse kim ki galip asal yangına körükle gidiyor. yada bu haberi yapan kişi haber yaqptığını zannediyor onu çıkartamadım. eğer üye yada eski bir yönetici değilse akan kardeşim galip asalın benden senden ondan bundan hiç farkı yok parası hariç ve samsunspora maddi destek yaptıysa o hariç. o da taraftar bende sende o da bu da. kalkıp yanlışların içine kendisi neden bu şekilde bir haber yapıyor onu anlayamadım.

babasamsunlu

samsunspora maddi destek yaptıysa o hariç.

İnan Samsunspora oldukça faydası olmuştur hem maddi hem manevi...Kaldı ki bu durum öyle bir durum ki bir taraftar olark bizlerinde tepki vermesi gereken bir durum..Kalpar kendisiyle alakalı olmamasına rağmen çok dengesiz bi açıklama yapmış..Herkes kendi yerini bilmeli..Bizde tepki koymalıyız ki Orhan gibileri adam bize mahkum edemesin..Kral oldu ALLAHIN ÇAPULCUSU BURADA..

Tribün_ali

Samsunsporda bir ruhsuzluk almış başını gidiyor ismail uyanık olsa böle olurmuydu hiç

celebi

17 June 2010, 16:13:25 #51 Son düzenlenme: 17 June 2010, 16:17:28 celebi
eyvallahta her önüne gelen bu şekilde açıklama mı yapacak. ben şahsen galip asalın bu açıklamsından da haberi yapanlardan da rahatsızlık duydum. ha eski bir yönetici yada samsunspor kongre üyesidir eyvallah o zaman tamam derim.

babasamsunlu

Ya şöyle bir şey bence..Takımda herşey yolunda olur,transferler yapılmış olur,bütün olumsuzlukları düzeltirlerde böyle birileri çıkıp açıklamalar yapsa sonuna kadar haklısın bende rahatsızlık duyarım..takımın nerde kamp yapacağını bile belirlememişler..kimlerin sözleşmesinin yenileneceğini hangi topçuların alınıp alınmayacağını kendileri bile bilmiyor.. bir izleme komitesi varmı mesela bu yönetimin..Bu kadar belirsizliğin ve huzursuzluğun içinde yapılan açıklama daha ne kadar bir huzursuzluk yaratabilirki..Asıl Kalparın açıklamaları tam bir deli saçması..

Deve gibiyiz,her yerimiz eğri işte be Murat..  :(

celebi

deveye sormuşlar diyorsun nerem doğrukii demiş deve. haklısın be kardeşim. :(

usare

Galip ASAL bir Samsunspor sevdalısı olarak içine sinmeyen, kabullenemediği bişey hakkında açıklama yapmış. Samsunspor'a maddi katkısını (abilerimiz daha iyi bilirler ama) ben şöyle biliyorum; iki yıldır Türkiye distribütörü olduğu firmalardan, bütün malzemeleri altyapılarda dahil bedavaya verdi. Geçen sene Legea, bu senede Errea.. Geçen sene ve bu sene için sanırım 400 bin lira kadar malzeme verdi Samsunspor'umuza. Çok iyi bi meblağ. Yöneticilerde dahil kim bu kadar yardım yapıyo klübe, Galip ÖZTÜRk dışında. Bence konuşmaya hakkı var, konuşmaya hakkımız var. Biz ses çıkarmıyoruz ama söylediklerini tasvip etmeyen var mı. Biz de günlerdir tartışmıyor muyuz bu konuyla alakalı başlıkta. Galiip ASAL kendine yapılana rağmen hala Samsunspor'umuzu düşünüp bu şekilde açıklamalar yapıyorsa "helal olsun" demekten başka bişey düşmez bize. Çünkü bu çakma yöneticiler errea ile anlaşmaları olduğu halde "çakma forma" yaptırıp satabilecek kadar vefasız..

merkez

Galip Asal çok iyi bir Samsunlu,Samsunsporludur...Sevgili Çelebi'nin hassasiyetine katılıyorum elbette ama, Galip Asal bile dayanamamış ki veryansın etmiş.
Kimdir Kalpar ?
Kalpar ücretiyle çalışan biri olarak Para alıp konuşabiliyorsa bence Galip Asalın  para veren olarak konuşması gayet doğaldır.
Hem de bir Samsunsporlu olarak....
Kalpar kendi başarısızlıklarını ve yönetimin basiretsizliğini örtmek için yanlış yerden girdi...Yanlış yaptı !!!
Takımın belkemiği iki topçusunu gönder,diğer önemli topçularınla görüşme bile,millet transferi kapatma noktasına gelmiş daha bir topçuyu bile ayarlayamamışsın.Tesislerin önünde adam yalvarıyor beni alın diye s.ne takmıyorsun,Sonra en ucuzunu,en kolayını,en basitini yapıyorsun Samsunun çocuğuna laf atıyorsun...
Yazık...Düştüğümüz hale bakın yazık...

edmontdante

Şahsen ben Birol BERKEM'le aynı durumda olsam bildiğim düşük maliyetli ve takımın işine yarayacak  kaliteli oyuncular olsa hiç düşünmeden arar söylerim.Kimsenin beni aramasını beklemem.G.Afrika'da oyuncu izleyip bu oyuncular hakkında takıma bilgi veren SaliH kardeşimin geçen sezon yaptığı gibi.Ama futbol camiasında enteresan enteresan kaprisler,menfaat ilişkileri vs vs şeyler sürekli döner kimse kimseyi sevmez .Garip bir durum

YaşarDoğu

Salih Çakır olayında bile herşey sona gelmişken , bazı Samsunsporlu yöneticiler yan çizmişti.Bunlara ne ekmek nede su vereceksin.Sonra şehir bütünleşmesi , neyle , hangi yüzle , hangi sıfatla....

Ama yok yok , hep destek tam destek , niye adamlar Samsunsporlu bizde Akhisarlıyız zaten , niye konuşuyorsak....