Kalpar: Biz Değil Berkem Arayacak!

Başlatan FaTiH_HaN, 15 June 2010, 11:30:32

« önceki - sonraki »

Kaya

Normalde ikili ilişkisi olmayan,bırakın telefonla konuşmayı biriyle yüzyüze bile anlaşamayacak bi tipten bahsediyoruz.Ve değerli yönetimimiz bu insan ilişkileri sıfır adamla yola devam diyor.Bana bir tane bu adamı seven futbolcu söylesinler takımdaki tüm futbolcularla ilişkisi sıfır hatta sıfırın altında.HEEe bi orhan var o zaten topçu değil öz oğlu...

veis

hadi dedik ya hüseyin kalpar suçlu o tarz açıklama yapmamalıydı ama karşı tarafrda sütden çıkmış ak kaşık degil.be arkadaş hadi hüseyin hocanın bugün var yarın yok oldugunu biliyorsun samsunsporu seviyorsun sonrada kalkıp bizi aramadılar diyorsun.ama iş turgut gibi parlayan bir yıldız olunca fiat almak için arıyorsun bu ne şimdi dogrumu.

adige73

Alıntı yapılan: veis - 16 June 2010, 07:19:18
hadi dedik ya hüseyin kalpar suçlu o tarz açıklama yapmamalıydı ama karşı tarafrda sütden çıkmış ak kaşık degil.be arkadaş hadi hüseyin hocanın bugün var yarın yok oldugunu biliyorsun samsunsporu seviyorsun sonrada kalkıp bizi aramadılar diyorsun.ama iş turgut gibi parlayan bir yıldız olunca fiat almak için arıyorsun bu ne şimdi dogrumu.

demek ki adam işini yapıyor işine yarayacak bir adam oldu mu o arıyor yoksa bizim yöneticiler veya kalpar berkemi arayıp biz de size yarayacak bir futbolcu var bunu alın mı dediler

mehmet yılmaz

turgut için arayan birol berkem değil veis, erkut tutu. satmak istiyoruz, alır mısınız diye aramışlar lig bitmeden önce.

celebi

birol berkemin hiç mi suçu yok bu işte

mehmet yılmaz

16 June 2010, 09:32:06 #35 Son düzenlenme: 16 June 2010, 17:45:15 samsuni
Evet, var... Bütün samimiyetiyle Samsunspor'a faydalı olmak istemiş. Aptalllık işte... Sen Bursa'da şampiyonluk yaşamışsın, para sorunun da yok. Ertuğrul Hocanın ekibindesin, işine baksana şapşal herif. Sana ne, Samsun'dan, Samsunspor'dan... Kırk yılın başı aklına eserse ,"vah, vah... Samsunspor ne olacak böyle? Yeri Süper Lig" dersin olur biter...

Niçin bu konuda bu kadar müdahil olduğumu da yazayım, çünkü o açıklamları bana yapmıştı ve ben samimiyetini orada gördüm...

kaptan 55

Millet nerdeyse kadrosunu şekillendirdi,biz daha nelerin peşindeyiz.

Anlaşıldı;bu senede hüsrana komşuyuz..

babasamsunlu

Yanlış anlamayın ama elin anteplisini öz samsunlu bir adama karşı savunuyorsunuz ya..size pes diyorum....Bunu başkaları yapsa neysede Samsunsporluluğunu iyi bildiklerimizin yapması beni artık iyice karamsarlığa sürüklüyor... :( :( :(

mehmet yılmaz

AlıntıKalpar geçmişine baksın
16 Haziran 2010 / 14:53
Şampiyon Bursaspor Antrenörü Birol Berkem, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a yanıt verdi. Berkem, " Benim Samsunspor sevgimden şüphesi olan, bunu tartışmak isteyen herkes önce geçmişe baksın" diye konuştu
AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un Samsunlu antrenörü Birol Berkem'den Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a sert yanıt. "Benim Samsunspor sevgimi sorgulamak Kalpar'a mı düştü. Daha açık söylüyorum. Bunu ölçmek Kalpar'ın haddi değil. Kalpar haddini aşan açıklamalarda bulunmuş" dedi. Bugün Türk Futbolu'nun en değerli teknik direktörü olan Ertuğrul Sağlam'ı yıllar önce Samsunspor'a öneren ismin kendisi olduğunu belirten Berkem, "Benim Samsunspor sevgimden şüphesi olan, bunu tartışmak isteyen herkes önce geçmişe baksın" dedi. .

KALPAR GÖREV ALANINI KARIŞTIRMIŞ
Hüseyin Kalpar'ın görev alanını karıştırmakla suçlayan Berkem, "Bu işi sorgulamak Hüseyin Kalpar'ın görevi değil. Kalpar, ancak, hangi mevkilere oyuncu alınması gerektiğini yönetime bildirir. Onun görevi bu olmalı. Herhalde Hüseyin Hoca görev alanını karıştırdı. Ben nereden bileceğim kimin neye ihtiyacı var. Kalpar yönetime söyler. Yönetimde bana ricada bulunur" diye konuştu. Berkem, "Ben o gün yönetim kuruluna sitemde bulunmuştum. Samsunspor'dan kimsenin aramadığını söyledim. Talep gelirse bizde gereğini yaparız" diye konuştu.

denge

AlıntıAsal topa tutttu
[ 16.06.2010 ]

Eski TFF İcra Kurulu Üyesi işadamı Galip Asal,Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın, Bursaspor Antrenörü Birol Berkem'e cevaben, 'Biz değil Berkem arayacak' sözlerine tepki göstererek, "Birol Berkem gibi bir Samsun sevdalısı için  profesyonelik yaşamı olanların böyle konuşmaya hakkı yoktur. Birileri hocaya haddini bildirmelidir" dedi. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ile Bursaspor Antrenörü Birol Berkem arasında yaşanan söz düellosuna, Ankara'da yaşayan ve futbol dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Samsunlu işadamı Galip Asal sert tepki gösterdi. Teknik Direktör Kalpar'ın açıklamalarına anlam veremediğini belirten Asal, "Bursaspor'da görev yapan Samsunspor sevdalısı Birol Berkem, 'Transfer için benden herkes yardım istedi ama Samsunspor'dan bir tek kişi aramadı' demişti. Hüseyin Kalpar, 'İçinde Samsunspor sevgisi varsa o beni arayacak' diye yanıt verdi. Bir profesyonel olarak hocanın özünden Samsunsporlu biri için bunları söylemesi ne kadar doğru? Profesyonel yaşamı olanların böyle konuşmaya hakkı yoktur. Hocanın bu üslubu kabul edilebilir gibi değil. Birileri hocaya haddini bildirmelidir" diye konuştu.

Berkem iyi bir Samsunludur

Geçmiş yıllarda Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyeliği yapan Galip Asal, sert eleştirilerine şöyle devam etti: "Birol Berkem, Samsunlu, Samsunsporlu. Karşılık beklemeden yardım edeceğini söylüyor. Masumane bir şekilde kulübü yönetenlere mesaj gönderiyor. Buna karşın bir profesyonel olan Hüseyin Kalpar haddi olmayan bir üslupla yanıt veriyor. Hoca böyle konuşamaz. Birileri Kalpar'a haddini bildirmeli" Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yanı sıra Samsunspor yönetimine de mesaj gönderen Asal, "Samsunspor, kendisi için dertlenen, yardım etmek isteyen, kulübe katkı koymaya çalışan insanlara bu şekilde mi yaklaşıyor? Yazık hem de çok" dedi.

30 OYUNCU ALDILAR, 20'Sİ OYNAMADI
Samsunspor'un transfer politikasını yerden yere vuran Asal, "İkinci Başkan Erkut Tutu ve Hüseyin Kalpar ne yapıyor? Kulübün transfer politikası var mı? Sezon başından bu yana transferde ne kadar başarılı oldukları ortada. Toplam 30 oyuncu transfer ettiler, 20'si hiç oynamadı. 1 dakika süre alamadan Samsunspor'a gelip giden oyuncunun hesabını bu camiaya gönül verenler tutamaz oldu. Önce bu transfer yanlışlarının hesabını versinler. Ha izlemeden öneriyle oyuncu alıyorlarsa Fuat Köktaş'a sorsunlar, sayısal transfer yapılıyor diye isimsiz oyuncuları Samsunspor'a alırken kimlerin fikrine danışmış, nasıl bir politika izlemiş hoca bunun neresindeymiş" şeklinde konuştu. Haber Gazetesi

babasamsunlu

yani Galip Asala ne kadar teşekkür etsem azdır..Hala bu şehirde Samsunun öz evlatlarına sahip çıkan birilerinin oldğunu göstermiş..Kalpar haddini aşmıştır sözü bence herşeyi çok güzel özetlemiş..
Aldıkları 30 oyuncunun 20 sinin oynamdan gittiğini nasıl açıklayacaklar veya nasıl savunacaklar bende merakla bekliyorum...

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

celebi

pes vallla pes doğrusu bizlere. birol berkemi ben tanımam etmem hüseyin kalparıda medyadan eskilerden ama ben veya veis olsun hüseyin kalparı savunuyor gibi kaldık yada öye anlaşıldık ama öyle bir durum yok. neyse

berusa55

17 June 2010, 14:16:00 #41 Son düzenlenme: 17 June 2010, 14:30:32 berusa55
Alıntı

Asal topa tutttu
[ 16.06.2010 ]

Eski TFF İcra Kurulu Üyesi işadamı Galip Asal,Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın, Bursaspor Antrenörü Birol Berkem'e cevaben, 'Biz değil Berkem arayacak' sözlerine tepki göstererek, "Birol Berkem gibi bir Samsun sevdalısı için  profesyonelik yaşamı olanların böyle konuşmaya hakkı yoktur. Birileri hocaya haddini bildirmelidir" dedi. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ile Bursaspor Antrenörü Birol Berkem arasında yaşanan söz düellosuna, Ankara'da yaşayan ve futbol dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Samsunlu işadamı Galip Asal sert tepki gösterdi. Teknik Direktör Kalpar'ın açıklamalarına anlam veremediğini belirten Asal, "Bursaspor'da görev yapan Samsunspor sevdalısı Birol Berkem, 'Transfer için benden herkes yardım istedi ama Samsunspor'dan bir tek kişi aramadı' demişti. Hüseyin Kalpar, 'İçinde Samsunspor sevgisi varsa o beni arayacak' diye yanıt verdi. Bir profesyonel olarak hocanın özünden Samsunsporlu biri için bunları söylemesi ne kadar doğru? Profesyonel yaşamı olanların böyle konuşmaya hakkı yoktur. Hocanın bu üslubu kabul edilebilir gibi değil. Birileri hocaya haddini bildirmelidir" diye konuştu.

Berkem iyi bir Samsunludur

Geçmiş yıllarda Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyeliği yapan Galip Asal, sert eleştirilerine şöyle devam etti: "Birol Berkem, Samsunlu, Samsunsporlu. Karşılık beklemeden yardım edeceğini söylüyor. Masumane bir şekilde kulübü yönetenlere mesaj gönderiyor. Buna karşın bir profesyonel olan Hüseyin Kalpar haddi olmayan bir üslupla yanıt veriyor. Hoca böyle konuşamaz. Birileri Kalpar'a haddini bildirmeli" Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yanı sıra Samsunspor yönetimine de mesaj gönderen Asal, "Samsunspor, kendisi için dertlenen, yardım etmek isteyen, kulübe katkı koymaya çalışan insanlara bu şekilde mi yaklaşıyor? Yazık hem de çok" dedi.

30 OYUNCU ALDILAR, 20'Sİ OYNAMADI
Samsunspor'un transfer politikasını yerden yere vuran Asal, "İkinci Başkan Erkut Tutu ve Hüseyin Kalpar ne yapıyor? Kulübün transfer politikası var mı? Sezon başından bu yana transferde ne kadar başarılı oldukları ortada. Toplam 30 oyuncu transfer ettiler, 20'si hiç oynamadı. 1 dakika süre alamadan Samsunspor'a gelip giden oyuncunun hesabını bu camiaya gönül verenler tutamaz oldu. Önce bu transfer yanlışlarının hesabını versinler. Ha izlemeden öneriyle oyuncu alıyorlarsa Fuat Köktaş'a sorsunlar, sayısal transfer yapılıyor diye isimsiz oyuncuları Samsunspor'a alırken kimlerin fikrine danışmış, nasıl bir politika izlemiş hoca bunun neresindeymiş" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=68651

Helal olsun sayın Asal'a. Hislerimize tercüman olan güzel bir açıklama yapmış. >l<

Tufan

Alıntı"Birol Berkem gibi bir Samsun sevdalısı için  profesyonelik yaşamı olanların böyle konuşmaya hakkı yoktur. Birileri hocaya haddini bildirmelidir"

bu yönetim hem destek yok diye ağlıyor hemde destek veren işadamlarınıda karşısına alıyor. bu sert açıklamalardan anladığım kadarıyla seneye Galip Asal ürün tedarikçimiz olmayacaktır.

helal olsun yönetim saçmalamaya devam........

epçeli köylü

Bu işler nasıl işler anlamış değilim.

celebi

arkadaşlar sorması ayıp kim bu galip asal