Kalpar: Biz Değil Berkem Arayacak!

Başlatan FaTiH_HaN, 15 June 2010, 11:30:32

« önceki - sonraki »

gurbetçi55

neden kalparın lafı haksız gösteriyosunuz arkdaşlar varsa SAMSUNSPORLULUK arasın tabi biz lüleburgazmıyızda onun kıçında dolaşcaz

babasamsunlu

Kalpara koyim size bieşy olmasın  8) 8) 8) 8) 8)

GurbetciFanatik

Ne Kalpar ne de Berkem,
hani nerde menajer ISA madem transferle o ilgileniyo o arastirsin o zaman.

Serkan

akan abi halı sahada daha çok adam izlemiştir bunlardan ;)

Sioux

Alıntı yapılan: gurbetçi55 - 15 June 2010, 15:17:27
neden kalparın lafı haksız gösteriyosunuz arkdaşlar varsa SAMSUNSPORLULUK arasın tabi biz lüleburgazmıyızda onun kıçında dolaşcaz

birol ve ertuğrul hoca hakkında doğru konuş birader, kıçlı mıçlı konuşma.

kalpar efendi, komisyon alabilmek için hangi menajerleri arıyor da birol berkemi arayıp da fikir danışmayacakmış? ayrıca birol hoca o lafı eskiden beri tanıdığı samsunlulara söylemiş, üçüncüye ne yemek düşer hüso iyi bilir.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: gurbetçi55 - 15 June 2010, 15:17:27

Alıntı yapılan: samsuni - 15 June 2010, 14:09:10
Ertuğrul Sağlam, Birol Hoca'nın kastettiği kişilerin en sonundadır Hüseyin Kalpar, gereksiz heyecan yapmış!

Kim Aramalı?

Birol Berkem, bana söylemişti; "herkes arıyor ama Samsunspor'daki arkadaşlarımız aramıyor bizi; bir ay kadar Brezilya'daydım, Samsunspor'un işine yarayacak oyuncular var ajandamda" şeklinde konuşmuştu. Maalesef Birol Hoca'ya cevabı üzerine en son alınması gerekenlerden birisi vermiş; Hüseyin Kalpar.

Birol Hoca, Samsunlu ve kastettiği kişiler elbette ki yönetimin ve teknik heyetin Samsunlu bölümü idi, çünkü aralarında resmieyetin ötesinde bir tanışıklık vardı zaten. Bu yüzden bu sitemin muhatabı aradaki yabancı bir isim olan Kalpar değildi! Araması gereken kişiler arayacak ve sonrasında da Hüseyin Hoca'ya bilgi verecekti; işin doğrusu bu idi... Yoksa Bursaspor'un imkânlarıyla oyuncu izleyip de, Samsunspor'u arayarak "benim listemde şunlar var" diye söylenmesini mi bekliyorlardı? Bu mudur şık olan?

Ayrıca Hüseyin Hoca, bugüne kadar hiç kimseyi aramamış mı oyuncu bilgisi almak için ya da bugünden sonra artık kimseyi aramayacak mı? Kendisiyle tekrar görüşmedim ama bildiğim kadarıyla Birol Hoca halen Samsun'da ve hiç de öyle "madem Samsunspor'u bu kadar seviyor..." tuhaflığına prim verecek birisi değil! Elbette ki Samsunspor'u çok seviyor hatta profesyonel olarak falan da değil gönülden seviyor, bence halen kendisine ulaşılırsa -ki gerçekten ulaşılmak isteniyorsa- memnuniyetle paylaşır görüşlerini. Kaldı ki, ortada Samsunspor'un menfaatine uygun bir durum varsa ne Birol Hoca'nın ne de bir başkasının şahsi kapris yapma gibi bir durumu olabilir, olmalı! İzlemiş, not almış, anlatmak istiyor...

Kampta yabancı oyuncu deneme saçmalığından halen bıkılmadı mı yoksa?

baha55

Alıntı yapılan: erdo55 - 15 June 2010, 13:14:24
Ne saçma bir yorumdur bu adam bizden kaç sene önce gitti sen hala bursaspora aldırdı diyosun

sacma yorum değil dogru söylemiş, ertugruyl bizim paramızla oyuncu aradı ve elinde  dosyalarla evraklarla  gitti samsunspordan ...bizim için izledigini  topcuları kayseriye götürdü...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: baha55 - 15 June 2010, 18:34:54
sacma yorum değil dogru söylemiş, ertugruyl bizim paramızla oyuncu aradı ve elinde  dosyalarla evraklarla  gitti samsunspordan ...bizim için izledigini  topcuları kayseriye götürdü...

ya kardeşim, bir sayfa önce bu konuyla ilgili birşeyler yazdım, dönüp dolaşıp Adnan Ölmez ve TS kökenli avanesinin yalanını taşımayın buraya, ne dosyası ne evrakı Allah aşkına?

çarşambalı-55

Çağrı atıp kapasa olmaz mı hocam 8) Hazır ağzına koyacaklar futbolcuyu kalpar hoca Öyle armut piş ağzıma düşle olmuyor bu işler Bu transfer politikasıyla samsun piş bankasyadan düş olmayalım sezon sonunda

erkutdem55

Bence parasını da Bursa versin,bizde oynasın.Berkem hoca eşeklik etmiş.

çarşambalı-55

Brezilya da futbolcu izlemeyle yabancı oyuncu mu transfer edilir miş Kalpar hoca ne arasın Birol Berkem i  Sezon öncesi kampta gidersin antalya Orada üç otobüs nijeryalı iki otobüs ganalı adamlar kamp kamp dolaşıyorlar Ordan seçersin iyilerinden ezik olmayan çürük çarık olmayanlardan bikaç tane Ondan sonra kampta denicem dersin 15 gün yedirir içirir malzemeleri taşıttırır Daha sonra beğenmedim der yollarsın Karpuz değil ki canım bu nerden anlıcan iyi mi kötü mü :o

samsunmania

Takım şu haldeyken bile sidik yarışı devam ediyor. Kim kimi ararsa arasın kardeşim.Faydası takımımıza değil mi? Hayret bir şey.

Sercan

La versinler numarayı ben arıcam ya.Şurada birkaç kontörüm var o da helal olsun :) :)
Şaka bir yana adamlar neyin davasındalar anlamak güç...

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 15 June 2010, 23:38:57
Takım şu haldeyken bile sidik yarışı devam ediyor. Kim kimi ararsa arasın kardeşim.Faydası takımımıza değil mi? Hayret bir şey.

haluk abi son noktayı koymuş olsun be arkadşlar

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 15 June 2010, 23:52:51
haluk abi son noktayı koymuş olsun be arkadşlar

Çelebi kardeşim benim. Senin için geliyor.
NOKTA. ;) :D ;D