2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

beşnumara

Daha yönetim yanına paralı adamları alacak da sonra transfere başlanacak da... çarşamba görüşeceklermiş destek için eee destek verilecek diyelim ortada yönetim mi var? yok.Verilecek destek hemen mi olacak? Bu takıma acil nakit lazım.yoksa en az bir 10 gün daha bekleriz.Beceriksizler lig biter bitmez bu kararı alsalardı şimdiye yönetim oluşturulmuştu para da bulunmuştu.Yapıştınız a......m koltuğa kalkamıyonuz ki.Bedava yöneticilik bedava reklam yapıyosunuz kulübün üzerinden.kongre yapılacak deniliyo ama yine bunlar olacak sadece yanlarına paralı adam alacaklarmış.Bu saatten sonra sizin yanınızda olanın ben taa aklını.... Adam olsanız istanbul kanadını küstürmezdiniz adam olsanız kulübe bir nebze destek veren galip asalı küstürmezdiniz.Ne oldu korsan ürünlerden bu seneki transfer bütçesi çıkmadı mı? Adam olsanız turguttan gelen parayı alanlardan turgut tüfenk'in yanında kimlere para verdiyseniz açıklardınız...

jean

Hakan bayrak ins olur dedikleri gibi 6 Adam alinirsa iki zencide iyi cikarsa beden olmasin diyorum bende sirat koprusune donduk dusecezmi gececezmi birgun cok kotu haber ertesi gun guzel haber ins iyi seyler olur

erkutdem55

Yönetimin protesto olayından rahatsız olup yalancı haber yazdırma ihtimali akılıma geliyor.Bu işte bir gariplik var,bu kadar tesadüf mü olur???Aynı hafta olması biraz manidar geldi bana???

Umarım yanılırım.

Kodalak

yahu hemen yelkenleri suya indiriyoruz,bir iki haber duyulunca (kaynağı belli değil)

Kodalak

hemen başladık şu futbolcu iyi,şunlarda iyi çıkarsa diye,
yıllardır duyuyoruz bunları hala uslanmadık imzaların atıldığını görmeden hiçbirşeye inanmayalım

Kodalak

eğer gerçek bir taraftar isek,profilimiz aynı olmalı yada yükseğe çıkabilmeliyiz,
adamlar bizimle oyun bile oynayabilir,ağzımıza bir parmak bal çalıp bizi oyalayabilirler,hemen yelkenleri suya indirmeyleim,bakalım görelim ne yapcaklar,bence hiçbirşey yapamayacaklar,ama biz yinede gidebildiğimiz heryere gideceğiz,sesimizin son raddesine kadar bağıracağız

kırmızıııııııııııııııııııı,beyazzzzzzzzzzzzzzzzz

kara sevdam SAMSUN

Jnr.Serkan

manisalı tuncay hakikaten fenerin transfer etmek istedği bir futbolcu milliyet gazetesinde falanda yazıyor.akhisarlılarda demiş mükemmel falan diye...Bize geleceğini hiç zannetmiyorum

alperen

belkide gelir az bi isim yapar,sözleşmesi bitincede fenere şuraya buraya gider,bide alacakları için şikayettede bulunur,oktay misali >:(

Akyol

Katılıyorum Mert salağı uzaklarda aramaya gerek yok bence tesislerde dolu >:( >:(

hakan55

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Nuh Mehmet Delikan, yaptığı açıklamada, kardeş takımları Kayserispor'un Merter Yüce, Umut Koçin, Yaser Hacımustafaoğlu, Durmuş Bayram ve Armağan Kuş'u'u bedelsiz olarak kendilerine verdiğini söyledi.

Kayserispor'un, 2010-2011 sezonundaki tüm spor malzemesi ihtiyaçlarını da karşılayacağını ifade eden Delikan, kulüplerine verdikleri destekten dolayı Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'a teşekkür etti.

mimar55

kaç aydır yapılan transfer bombası yalanlarının devamı.....
bence bomba transfer cuma günü samsunlunun yapacağı transfer bakalım kimleri sahada göreceğiz..... ;) ;)

red_white

imza atılmadan sevinmemde inanmamda çok gördük bu haberleri

LisandroLopez

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Kodalak - 05 July 2010, 17:02:16
yahu hemen yelkenleri suya indiriyoruz,bir iki haber duyulunca (kaynağı belli değil)

Jnr.Serkan

Samsun'da hoca konuşuyor
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar taraftarı havaya sokacak açıklamalarda bulundu.

Hak ettikleri yerde olmadıklarını söyleyen Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası, "Sezon öncesi hazırlıklar her zaman çok önemlidir. Tek bir hedefle yola çıktık, o da Süper Lig. Samsunspor gibi, mazisi başarılarla dolu bir takıma Bank Asya'da mücadele etmek yakışmıyor" dedi. Öte yandan Karadeniz ekibinin forvet arayışlarını yerli bir isimle noktalayacağı belirtildi.

Kaynak:fanatik