2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

55.hakan

protestodan korktukları için transferler yapılıyor bilgileri sızdırılabilir.görmeden inanmamak lazım

beşnumara

her ne olursa olsun o protestonun yapılması lazım diye düşünüyorum.Sadece samsun siyasilerini değil samsun halkını da uyandırmak için yapılacaktır

fatih55ankara

Alıntı yapılan: beşnumara - 05 July 2010, 13:35:20
her ne olursa olsun o protestonun yapılması lazım diye düşünüyorum.Sadece samsun siyasilerini değil samsun halkını da uyandırmak için yapılacaktır

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 05 July 2010, 13:18:09

imzalar atılana kadar inanmasamda bu yazıları grmek bile insanı sevindiriyor

bu haberleri okudukça ağzım kulaklarımda çocuklar gibi seviniom :)

germencisse

Hakan Bayraktar da tamam
05 Temmuz 2010 / 14:34

Samsunspor'un bir süredir görüşme halinde olduğu tecrübeli futbolcu Hakan Bayraktar ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldı.
Önceki akşam Antrenör İsa Turan'ın telefonla görüştüğü son ayrıntıları görüşmek üzere Samsun'a davet ettiği Hakan Bayraktar'dan olumlu cevap alan Kırmızı-Beyazlı ekibin bu transferi bu hafta içinde netliğe kavuşturması bekleniyor. Öte yandan diğer isimlerlede temaslarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekibin bir kaç güne kadar en az 6 oyuncuyla resmi mukavele imzalaması bekleniyor.

germencisse

İLK BOMBA TUNCAY

05 Temmuz 2010 / 14:20

Samsunspor, Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Tuncay Süren'in işini bitirmek üzere. Bonservisi Manisaspor'da olan Tuncay için Antrenör İsa Turan, bugün Hakan Kutlu ile özel bir görüşme yapacak. Turan, transferi bitirmek için

YENİ TUNCAY ŞANLI

Samsunspor, Fenerbahçe'nin de peşinde koştuğu Tuncay Süren'le anlaşmak üzere. Manisaspor'un oyuncusu olan ve Akhisar Belediyespor'da başarılı bir sezon geçiren 23 yaşındaki Tuncay Süren, adaşı Tuncay Şanlı gibi sol açık mevkiinde oynuyor. Samsunspor Antrenörü İsa Turan, Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ile bu oyuncu için bugün telefonda özel bir görüşme yapacak.

YILDIZI PARLIYOR

Tuncay Şanlı'nın yolunda ilerleyen Tuncay Süren'in de Samsunspor'a gelmeye sıcak baktığı alınan bilgiler arasında. Samsunspor Antrenörü İsa Turan, "Tuncay ile birlikte daha bir çok oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Çarşamba günü kısmet olursa yeni sezon için sahaya ineceğiz. Önümüzde yaklaşık 45 gün var. Bu süreyi çok iyi değerlendirip, sezona hazır başlamak istiyoruz" dedi. Özgür KALANBAK

germencisse

Transfermarkt.de sitesine göre Samsunsporumuzun ilk transferi Fatih Yiğituşağı olarak görülmektedir..

Ayrıca Cengiz Biçer'de Mersin İdmanyurdu takımına gittiği gözükmektedir

AntZ

YENİ TUNCAY ŞANLI !!!!!  :D :D :D :D

Bizim gazetecilerin yaratıcılığına bitiyorum.  :)
Tuncay adını görür görmez yeni Tuncay Şanlı, bir de iyice benzesin diye FB de peşinde yazmazlar mı  :D
Hakan Bayraktar biraz genç olsa yeni Hakan Şükür yazacaklar  :D

Önce Lyon un elinden Obama ve Romeo'yu şimdi de FB nin elinden Tuncay'ı kaptık.  :) Bizim talip olduğumuz futbolcuları kimse alamaz, tek rakibimiz Real Madrid  :)

55.hakan

Herşey kötü giderken yönetim istifa ederken ne olduysa taraftar protesto kararı alınca ibre birden tersine döndü transferler haberleri başladı

LisandroLopez

Fatih Yiğituşağı denen futbolcu tipinden ''Ben futbolcuyum'' diyor zaten.. Bi oyuncu duruşundan anlaşılır zaten ilk önce.
Hakan Bayraktar,Selmani,Ve 2 kamerunlu oyuncuda hafta sonuna kadar imza atacak deniyor.
Tuncay denen oyuncu da iyi ise eldeki kadroyla birlikte neden olmasın demek geliyor içimden..

lucarelli

GurbetciFanatik

Bugünkü gelismeler süper , tabiki bugünkü bakalim yarin neolacak
kimler istifa edecek kimler tahtayi kapatacak.
Hergün yeni macera.
Dizi haline getirilse reyting rekoru kirar bu kulüp yöneticileri.

beşnumara

Kimse gelmesin ama bu yönetim gitsin ona razıyım

alperen

imzalar atılmadan hiçbişeye inanmam