2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

cenk işlerin takımla ilgili çok güzel planları vardı ynetim izin versede geçen sezon yapamadıgını bu sezon yapsa

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Akyol55 - 07 July 2010, 10:00:55
Ne güzel hala transfer konuşabiliyoruz biz cidden polyana gibiyiz  :-X :( 

alperen

al sana örnek başkan..helal olsun ne denirki >l<..yzy'ın okuması lazım bunu

yönetici

07 July 2010, 14:11:06 #1563 Son düzenlenme: 07 July 2010, 14:15:42 Ant55
@fatih55ankara

5 dakika önce "Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları" başlığına eklediğin Denizlispor ve Mersin İdmanyurdu haberleri, Genel Futbol Forumundaki ilgili başlıklarına taşındı. Arkasından "Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları" başlığına aynı Denizlispor haberini tekrar eklemişsin. Cenk İşler Samsun'da başlığını saymıyorum bile. Lütfen biraz daha dikkat.

berusa55

AlıntıTransfer komitesi belli oldu

07 Temmuz 2010 / 14:12

Samsunspor'da transfer komitesi Erkut Tutu, Ömer Çoruh, Haluk Tan, Hasan Bozal ve Metin Ateş'ten oluşturuldu
Önceki gün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile kabul edilen transfer komitesi çalışmalarına başladı bile. Kaliteli ancak ekonomik oyuncuları Samsunspor'a kazandırmak için çalışacak transfer komitesinin işi oldukça zor gibi gibi görünüyor. Transfer komitesinin başında Erkut Tutu yer alacak. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'dan transfer listesini alan transfer komitesi ilk planda alınması gereken oyuncularla görüşmelere başladı bile.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43131

Komitemiz varmış buna da şükür   :(

AntZ

Transfer komitesi yeni belli oluyor.  >:(  :(

YaşarDoğu

Listeden bahsediliyorsa İsa'nın elindekiler tuvalet kağıdı mıydı? Bunların dpğuştan gelen yetenekerş, var , şereften yoksun yaşamak , aşağılık olmak, beeriksiz olmak vs...

LisandroLopez

Lig başlayacak adamlar transfer komitesi oluşturuyor ya  :D :D :D
Gelde gülme ya  ;D

erdem

bizimkiler ankaragücünden 4 çapulcu alacak transfer yaptık diye.turgutu peşgeş çektiler ankaragüne.elde avuçta para yok,gelen topçu yok.altyapıdan alıp oynatalım bari sağdan soldan çapulcu alacağımıza >:(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: hakanelgun - 06 July 2010, 21:14:33
şimdi spor haberlerinde izledim , Cenk İşler'in sözleşmesi Cenk ve menejerinin kararı ile tek taraflı feshedilmiş...Ama nerede Cenk'i Samsunspor'a getirecek irade...

Gelsede takıma dünyada bir ilk Başkan,Antrenör,Futbolcu olsa ya bunların alayından iyi yapar üçünü birden :D:D

mimar55

cenk samsuna geri dönsün..
trabzonlulara işler...

Burak

tutu fm e spiker olup bu adamı içerden manipüle etmek lazım bizim maçları anlatan kim başvursun o :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 July 2010, 22:54:03
Çarşamba gününü bekleyelim derim süpriz olabilir : ))

noldu abi süpriz işi bı gelısme var mı acaba  1dk!!! yoksa sende yonetım acıklamıstı ya hani cuma gunu acıklama yapcaz dıye ama hangı cuma oldugunu belırtmemıstı sende hangı carsamba oldugunu belırtmedın mı  :)

Burak

insan bu 101 sayfanın hatrına bir transfer yapar yaaa:)

mimar55

Alıntı yapılan: dukeburak - 08 July 2010, 11:20:13
insan bu 101 sayfanın hatrına bir transfer yapar yaaa:)

bende 111 sayfa