2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

red_white

okurken inanmadığı için insan üzülüyor ne sevinmesi  :(

mimar55

kim sevinir bu habere   ............ :o :o :o :o
imza atarlarsa samsun sevinir :D :D :D :D

edmontdante

jean

artik birseylerin olmasi lazim her sene gec kaliyoz isini halleden hallediyor biz sona kaliyoz

Jnr.Serkan

Altay geçen sene bizim denemeye aldığımız Parfait Mandandayla sözleşme imzalamış...Bakalım nasıl kaleciymiş

berusa55

mimar55

milletin kimi aldığı değil bizim kimleri alacağımız önemlidir gercek samsunspor ruhu ile oyun oynanılırsa kim kimi alırsa alsın hiç bir önemi yok....

fatih55ankara

yabancı forvet olarak simon zenke(fransa 2. liginde strasbourg da oynuyor.) düşünülüyormuş.ve bugün yusuf ziya yılmaz dan yardım konusunda olumlu adımlar atacağı konuşuluyor.

fatih55ankara

bugün kulüp desteği ile ilgili güzel gelişmeler olacakmış.kaynak samsunspor yabancılar pazarındaki store daki abi.onun yalancısıyım.dün konuştuk.ayrıca store a çok güzel samsunspor anahtarlıkları gelmiş.ben bir tane aldım.

Serkan

store'deki abi transferleri bilmiyordur senin benim gibi sağdan soldan duyduklarını anlatıyordur...

Tamer55

evet yerel basında Fatih Öztürk ün beyanatları var sanki ağzından bal damlıyor Kimse merak etmesin transferler haftaya imzalar atacaklar  anlaşılıpta başka klüplere giden  futbolcular bizim yedek listedeki isimlermiş asıl listedikiler imsza atacaklarmış kongredende güçlü bir yönetim çıkacacakmış hedeften sapma diye bir şey yok diyor.kimse merak etmesin her şey yolunda diye yazıyor bende gazetelerin yalancısıyım

celebi

Serkan

gelmez ayın son cuması atılır heralde abi;)

Yahu şu yönetim patlatsa bombaları bende şöle ağız tadıyla bir *öt olsam benle dalga gecseniz ne oldu lan bak yönetim böle adamı mosmor eder filan deseniz:D

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Tamer55 - 05 July 2010, 12:39:03
evet yerel basında Fatih Öztürk ün beyanatları var sanki ağzından bal damlıyor Kimse merak etmesin transferler haftaya imzalar atacaklar  anlaşılıpta başka klüplere giden  futbolcular bizim yedek listedeki isimlermiş asıl listedikiler imsza atacaklarmış kongredende güçlü bir yönetim çıkacacakmış hedeften sapma diye bir şey yok diyor.kimse merak etmesin her şey yolunda diye yazıyor bende gazetelerin yalancısıyım

imzalar atılana kadar inanmasamda bu yazıları grmek bile insanı sevindiriyor