2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 June 2010, 12:08:23
şenol demirci ve evren avşar % 90 Samsunspor'da..
Bizimkiler anca düşük yüzdeleri gerçekleştirebildiğine göre demekki Şenol ve Evren'ide kaçırdık geçmiş olsun :)

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 June 2010, 12:08:23
şenol demirci ve evren avşar % 90 Samsunspor'da..
evren avşar kim. necidir, ne iş yapar?

Ajan

evren avşar 83 doğumlu şenol'un giresundan takım arkadaşı geçen sezon oynadığı 25 maçta 4 golü var istatistiklere göre bizim için yetersiz bir gölcü inşallah bu yıl bizde bir patlama yapar.

brigand

şu anki görünüş bu sene de olamyacak gibi. baya zamandır takip edemiyordum.sabahtan beri tüm haberleri gelişmeleri okudum..yok olmuyorr şuan inşallah toparlarlar yoksa yine geç kalınmış olacak..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: ßy_azræl - 10 June 2010, 13:01:57
evren avşar 83 doğumlu şenol'un giresundan takım arkadaşı geçen sezon oynadığı 25 maçta 4 golü var istatistiklere göre bizim için yetersiz bir gölcü inşallah bu yıl bizde bir patlama yapar.

adam golcü değilki ? her gelen adamı nie gol sayısına göre inceliyosunuz anlamıyorum.adam sağ açık ve ortasahada oynuyor.

KareAs55

Evren Avşar  Kimdir ?

DOĞUM TARİHİ: 31 May 1983
DOĞUM YERİ: İstanbul
UYRUK: Turkey
BOY: 177 cm.
MEVKİİ: Orta Saha

55.hakan

Evren ve Şenol tamam gibi

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın ısrarla alınmasını istediği Şenol Demirci ve Evren Avşar transferinde dün olumlu gelişmeler yaşandı. Sportif Direktör İsa Turan'ın oyuncuların menajeriyle görüştüğü ve işin bitmesinin an meselesi olduğu açıklandı
Bir süredir Samsunspor'un transfer gündemini oluşturan Şenol Demirci ve Evren Avşar konusu dün enine boyuna tartışıldı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın da mutlak ve mutlak alınmasını istediği iki futbolcu için dün menajerleri arandı. Sportif Direktör İsa Turan'ın telefonla görüştüğü transferin bitmesinin an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında. Şu anda Antalya'da tatil yapan Şenol ve Evren'in olumlu gelişmelerden dolayı çok mutlu oldukları ifade edildi.
kaynak:denge

Ertuğrul Sağlam

Giresun forumlarında pek iç açıcı yorumlar yok Evren Avşar hakkında...

ahmetsefa55

EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ DRİBBLİNGLERİ

1.77 boyunda ve 69 kilogram olan Evren'in en büyük özelliği dribblingleri. Etkili bir şekilde rakip savunma arasına kat eden Evren hızıyla da rakiplerinin baş belası oluyor. Sağ ayağıyla yaptığı başarılı ortalarla da adından sıkça söz ettiren Evren dengesini de iyi koruyor. Çevikliği, tekniği, iyi yer tutması ve önceden sezileriyle gol posizyonlarını çok iyi kokluyor. Attığı gollerin çoğunu da bu şekilde kaydediyor. Yeni sezonda tecrübeli oyuncu Giresunspor'da 32 numaralı formayı giyecek

gıresuna transfer oldugu donem de yeşil giresun gazetesinde yapılan yorum

jean

Mesudiyeli

Evren Avşar bu sezon başında Şenol Demirci ile beraber süper lige yükselmeyi başaran Diyarbakırspor'da başarı ile forma giymişlerdi.Bu iki oyuncu Diyrabakır süper lige yükseldikten sonra takımdan ayrılıp Giresunspor'a transfer oldular.Bu ikili şampiyon olan Diyarbakır'daki kadar başarılı olmasalarda bu sezon Giresun'dada başarılı sayılırlar.

Evren Avşar bildiğim kadarı ile tam bir joker oyuncu defansın sagında oynayabilyor,orta sahada oynayabiliyor,orta sahanın sag tarafında oynayabiliyor.Kuvvetli,mücadeleci,savaşçı bir oyuncu ama yaratıcı teknik becerisi o kadar yeterli degil diye biliyorum.

mehmet yılmaz

İnşallah Şenol'u transfer ederiz. Konu kapanmış gibiydi ama son gelişmeler olumlu. En son disiplinle ilgili endişeler yüzünden transferin düşünülmediği bildirilmişti. Fakat bundan sonrası tamamen benim fikir yürütmem, bence Kalpar geldi ve dünkü toplantıda Şenolu sordu. Onlar da gelmek istediğini ama disiplin nedeniyle almadıklarını söyledi. Kalpar da Şenol'u kesinlikle istediğini, o konuyu kendisinin halledeceğini ve Şenol'u takımda görmek istediğini söyledi.

Bundan sonrası ise gerçek şeyler, İsa Turan akşam saatlerinde Şenol'un menajerini aradı. Şenol'u transfer etmek istediklerini ve görüşme taleplerini bildirdi. Şenol şu an Antalya'daymış, ailesiyle tatilde. Gece ona haber ulaşmış ve çok mutluymuş..

serkancengiz

rahatladık bu habere derin bir ohh çektim valla

mimar55

gözümüz aydın  inşallah devamı gelir....
ilk defa içten alkışlıyorum....
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

KocumVolkan

10 June 2010, 20:42:11 #734 Son düzenlenme: 10 June 2010, 20:59:08 KocumVolkan
Evren'i Abdülaziz ile kıyaslanırsak büyük bir farkla üstün çıkacağına inanıyorum, umarım imzalar atılır hevesimiz kursağımız da kalmaz.