2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

europe_55

Insallah bu sefer dogru cikar haberler...
Yeter artik bu kadar sene bu ligde cektigimiz cileler...
Seneye sampiyon olmak dilegiyle...

brigand

sağlam bi abiye ihitiyacı var zaten takımın.atar attırır. hemde sürükler takımı hadi hayırlısı bakalım...

Turuncu

heyecanlandırdı beni bu transfer inşallah gerçekleşir

havzalı55

beyLer herşey iyi güzeldi bizim bu yönetim oktayla niye anlasma yapmıyor ? adam gözgöre göre gidiyor amac ney ?

Akyol

Hep söylüyorum bu şehirin dinamiklerini harekete geçirmek için birisinin tuşa basması lazım. Domino taşı gibi yönetemeyenlerimiz var durdukları yerde duruyorlar birileri tuşa basacak ki onlar harekete geçecek zaten onlar harekete geçince herkes harekete geçer....

Cenk İşler mi?  OoOofff oOoOfff OoOooff  ne güzel olur... >l<

55JNR55

Yzy az bi adım atsın herkes domino taşı gibi devrilir üstüne destek olarak, zaten bundan eminim ama şehrin başındakiler sallamazsa diğerleri de savunma olarak "tek ben mi yardım edicem, herkesin yardım etmesi gerek" zırvalıklarına sığınıyorlar...

usare

Bence dominonun ilk taşına Galip Baba vurdu. İnşallah bundan sonra da diğerleri harekete geçer. Oktay ve Turgay ile pazartesi görüşülecek sanırım. Allah utandırmasın bu sene inşallah

YaşarDoğu

20 May 2010, 21:35:52 #202 Son düzenlenme: 20 May 2010, 21:39:57 YaþarDoðu
Şampiyonluk sözünden bahseden çakma yönetim, defansta Can Özgür le mi şampiyonluğa gidecek, yada Orhanla?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 May 2010, 21:35:52
Şampiyonluk sözünden bahseden çakma yönetim, defansta Can Özgür le mi şampiyonluğa gidecek, yada Orhanla?

abi öle dıyosun da ahmet sahın sene basında olsaydı suan playoff taydık hatta savas az becerıklı olsa bıle playoff ta olabılırdık defansta onemlı tabıkı ama cok da kotu deıl defansımız ha karabuk gıbı acık ara sampıyonluksa heedef o zaman bana gore murat oktay ve ahmet sahın dısındakı mevkılerın hepsıne ıyı adamlar almak lazım

YaşarDoğu

Can Özgür ün kaç maçını dünya gözüyle izledin bilmem hakeza Orhanın, bunlarla olmaz.Kime sorarsan sor, ben defansta Can Özgür gibi canlı bomba görmekten candan olacağım.Orhan ın yaptığı kademe hatalarını Orhan ın kendi başlığında oku kardeşim.Ayrıca defansımız öyle ahım şahım da değil.Ahım şahım olan defasn 47 tane yiyor, kupada da 4 tane yiyor sadece bir takımdan. ;)

Ollivanders

Suleyman abi memleketcilik duygusu hakim olduktan sonra sol kanada transfer yaptırmaz huseyin kalpar o yuzden yapacak birsey yok yine orhana talim. Ama defansın ortasına kesin bir adam alınmalı.

Akyol

Orhan konusunda pozitif düşünmek için kendimi zorluyorum ama bir türlü olmuyor. Sol kanatta gerçekten çok kötüydük bu yıl, Can Ulun geri gelse gerçekten harika olabilir. Defansın ortasına mutlaka transfer yapılmalı Ersin iyi bir kesici ama yetersiz. Pavlik ve Can Özgür ağır kalıyorlar bize atlayan zıplayan defans lazım çevik olmalı. Ahmet Şahin olsa 12 puan daha almıştık bu konuda herkes hem fikir sanırım. Bu sene 5 tane iyi transfer lazım, sözleşmeleri biten Turgay ve Oktay'da kalırsa...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 May 2010, 22:04:58
Can Özgür ün kaç maçını dünya gözüyle izledin bilmem hakeza Orhanın, bunlarla olmaz.Kime sorarsan sor, ben defansta Can Özgür gibi canlı bomba görmekten candan olacağım.Orhan ın yaptığı kademe hatalarını Orhan ın kendi başlığında oku kardeşim.Ayrıca defansımız öyle ahım şahım da değil.Ahım şahım olan defasn 47 tane yiyor, kupada da 4 tane yiyor sadece bir takımdan. ;)

açıkcası can ozguru 2 defa ızledım bırınde ıyıydı bırınde baya kotuydu orhanı cok ızledım ızlemez olaydım bence dedıgım gıbı ahmet sahın murat ve oktaydan baska herkesın yerıne adam alınmaası lazım ha belkı bı de adem olabılır onun dısında 47 gol yemısız evet cok yemısız ama emınım bu gollerın 10 15 tanesını kalecılerımız yedı rakıp forvetler atmadı ayrıca takım savunması denen bıse var yedıgımız gollerı sadece defansa baglamak yanlıs olur ama dersen kı elımızde ımkan var transfer ıcın ha o zaman aynen senın gıbı dusunuyorum defansı komple degıstırsek ıyı olur ama oncelıgımızın forvet ve orta saha olması gerekır

jean

allahim yalvariyorum her sene ayni seyleriu duyuyoruz gerceklesmiyor cenk gelecek kaliteli takim kurulacak artik gerceklesin bu sene 5 yil oldu bunaldik iyice ins olur bu sefer

vanlioglu

jean sendeki bu cenk sevdası baya bi fazla heralde :D snn her transfer yorumunda cenk ismini okuyorum.. :))