2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 May 2010, 21:10:29
bende öyle valla biri olumlu sölüyo diğeri tam aksini birisi patlayacak ama hangisi bakalım :D inşallah engin abinin söylediği gibidir.ama ben pek ihtimal vermiyorum
dediğin gibi böyle durumlarda genelde öyle olur,biri tam tersini söyleyip son anda yatmış transferler gibi birşey bekliyorum ama inşallah olur heyecanla bekliyorum

berusa55

Sayın Galip Öztürk ufaktan ufaktan devreye girmiş görünüyor. Helal olsun. Güzel haberleri bekliyoruz.

sadece55

Yzy bunca zaman destek vermedin ama şimdi destek ver çıkart bizi süper lige herşeyi unutalım seni sırtımızda taşıyalım çok mu zor be

vanlioglu

bunca sene destek vermeyen bi adamın kalkıp da bu sene destek vermesi hiç akıl karı deil... bu senenin geçen senelerden farkı ne ki!! her sene aynı terane..

Lusage

brigand

hakkımızda hayırlısı...laf etmem ilk maçın arifesine kadar!

AntZ

AlıntıYıldız futbolcu sözü

Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması konusunda kesenin ağzını açan Metro Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Kırmızı-Beyazlı ekibe yıldız futbolcu sözü verdi

Şimdi herkes yeni sezonda Samsunspor forması giyecek yıldız futbolcunun kimler olacağını merak etmeye başladı
Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ten iki yıldız futbolcu sözü. Yeni sezonda Samsunspor'u şampiyonluğu taşıyacak kalitede bir takım kurmayı benimseyen Kırmızı-Beyazlı ekibe teknik alınmasını istediği iki yıldız futbolcuyu daha Samsunspor'a kazandırma sözü veren işadamı Öztürk, "Samsunspor'u gerçek layık olduğu yerlere taşımak adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Galip Öztürk'ün bu açıklamalarından sonra gözler şimdi Kırmızı-Beyazlı ekibe kazandırılacak yıldız futbolcuların kimler olduğuna çevrildi. Bu konuda derin bir çalışma içerisinde olduklarını belirtilen teknik ekibin yönetime önümüzdeki günlerde bir rapor sunması bekleniyor.

Denge

Gazetenin kapattığı yüzü açtığımızda tahmin edildiği gibi karşımıza Cenk çıkıyor  :)

cem

tüm yerel gazeteler yazıyor HEDEF SÜPER LİG diye..galip öztürk öyle demiş
ben bugün heycandan uyuyamam vallahi....

Dartagnan

İnanmıyorum abi.Bana kızanlarda olabilir.Bi umit ediyoruz hevesımı kıryorsun dıye.Ama Cok kırıldı be abı hevesımız.Bır daha bunu kaldıramam.

LisandroLopez

Bu sene olacak başka yolu yokkkk......

germencisse

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 May 2010, 15:07:24
Denge

Gazetenin kapattığı yüzü açtığımızda tahmin edildiği gibi karşımıza Cenk çıkıyor  :)

Yinede doğruluk payı var bence..Cenk zaten yeleğini asmış bir oyuncu seve seve hizmet edeceğinden hiçbir şüphemiz yok..

usare

Abi noluyo gözünüzü seveyim. .:.:.
Sabahtan beri giremiyodum foruma bi açtım. Sanki her taraftan destek yağıyo SAMSUNSPOR'umuza. Denge gazetesinde Galip Öztürk ve Fatih Öztürk'ün süperlig mesajları var. Rüyadamıyız neyiz. İnşallah verilen sözleri yerine getirirler.  >l<

SSBiz Gençlik

YZY'nin el atması lazım...Samsun Dinamiklerini harekete geçirmesi lazım...

mimar55

mimar55

Cenk İşler (d. 25 Şubat, 1974-Köln, Almanya) Kasımpaşaspor'lu Türk futbolcu.
Türkiye'de futbol hayatına 1992-93 yılında Samsunspor'da başlayan Cenk İşler bu kulüpte oynadığı 112 maçta 35 gol atmıştır. Aynı zamanda aslen Samsunlu'dur.
2009-2010 sezonunda Manisaspor'dan Kasımpaşaspor'a transfer olan Cenk İşler, Turkcell Süper Lig'de attığı 142 golle faal oyuncular arasında en golcü isim konumundadır.
Milli takım formasını da giymiştir.