2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

eLLis

İçimde bu sene biz çıkıcaz diye bi duygu var ya da kendi kendimi heyecanlandırıyorum inşallah çıkarız artık ...

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: eLLis - 19 May 2010, 18:12:39
İçimde bu sene biz çıkıcaz diye bi duygu var ya da kendi kendimi heyecanlandırıyorum inşallah çıkarız artık ...

Ben  Seneye öss ye gircem kesin Süper lige çıkarız bende ders çalışamam :) Benim şanssızlığıma güvenin.

sadece55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 19 May 2010, 18:13:51
Ben  Seneye öss ye gircem kesin Süper lige çıkarız bende ders çalışamam :) Benim şanssızlığıma güvenin.

Kardeşim buna şöyle diyelim senin Üniversiteye adımın Samsunsporumuzun Süper Lige çıkışıyla denk geliyor :)Hadi hayırlısı

bluegreen55

noluyor yav bişey söyleyin? kimi almışız , galip öztürk başkanmı oluyor. şifreli konuşmayın bari... olmazsada umutlanıp sevinelim biraz :)

edmontdante

Sıfre falan yok.Turgut a gazıantep 800 mılyar vermıs galıp ozturk devreye gırmıs 1250 karsılıgında bonservısını almıs.yıllık ucretını ve prımlerını de o odeyecekmıs.alınması dusunulen oyuncular superlıgden.salı gunu yzy ıle gorusulecekmıs cıddı cıddı.onun verecegını soyledıgı destege gore hareket edılecek.almayı dusunduklerınızın lıstesını hazırlayın gelın demıs yzy.

mehmet yılmaz

YZY'yi kandırmanın yolu listede oynama yapmaktır...

Mesela...

Alınacaklar listesi
1- Köprü ayağı
2- Işıklandırma Direği
3- Raylı Sistem için travers
4- Park aydınlatma lambaları
5- havyanat bahçesine lama
6- hayvanat bahçesine zürafa
arada da bunları kaptırmak lazım :)
7- mehmet nas
8- yedek kaleci
9- bir brezilyalı
10- bir nijeryalı
11- sol bek
12- oyun kurucu

germencisse

Alıntı yapılan: edmontdante - 19 May 2010, 19:42:52
Sıfre falan yok.Turgut a gazıantep 800 mılyar vermıs galıp ozturk devreye gırmıs 1250 karsılıgında bonservısını almıs.yıllık ucretını ve prımlerını de o odeyecekmıs.alınması dusunulen oyuncular superlıgden.salı gunu yzy ıle gorusulecekmıs cıddı cıddı.onun verecegını soyledıgı destege gore hareket edılecek.almayı dusunduklerınızın lıstesını hazırlayın gelın demıs yzy.

Engin abi böyle güzel haberlerini her zaman bekliyoruz..

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 19 May 2010, 19:47:21
YZY'yi kandırmanın yolu listede oynama yapmaktır...

Mesela...

Alınacaklar listesi
1- Köprü ayağı
2- Işıklandırma Direği
3- Raylı Sistem için travers
4- Park aydınlatma lambaları
5- havyanat bahçesine lama
6- hayvanat bahçesine zürafa
arada da bunları kaptırmak lazım :)
7- mehmet nas
8- yedek kaleci
9- bir brezilyalı
10- bir nijeryalı
11- sol bek
12- oyun kurucu

;D ;D ;D ;D Kardeş kopardın beni. Harika yazmışsın.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 19 May 2010, 19:52:54
;D ;D ;D ;D Kardeş kopardın beni. Harika yazmışsın.

pardon abi, listede "halk dansları festivali için zurna" yazmayı unutmuşum :)

bu arada yarın ki halk gazetesinde çıkacak olan Turgut haberi

Alıntı

TURGUT'UN TRANSFERİ

Gaziantepspor'un Turgut Doğanşahin'in ısrarla istemesi üzerine İkinci Başkan Erkut Tutu, bu kulüple pazarlığı oturur. Tutu, Turgut için en son 1 milyon dolar ister, buna karşılık Gaziantepspor kulübü 800 bin Dolar'da ısrar eder ve "Fazla veremeyiz. Ya kabul edin, ya da biz yerine başka oyuncu transfer edeceğiz" der. Bunun üzerine Tutu, İstanbul'da Metro Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile görüşür. Tutu, Öztürk'e, "Abi Turgut'a Gaziantepspor 800 bin dolar veriyor, biz 1 milyon istiyoruz. Abi başkanıyla bir konuşup 1 milyona bu işi bitirebilir miyiz" der.
Bunun üzerine Galip Öztürk,"Ben Gaziantepspor'un başkanını tanımam, konuşamam da. Sen niye bu çocuğu satıyorsun" der.
Tutu ise,"Para lazım mutlaka satmamız gerekiyor. Satmazsak sıkıntıya düşeriz. Zaten yönetimi de bırakırız" diye cevap verir.
Galip Öztürk, "Size acil ne kadar para gerekli diye sorar Tutu'ya"
Tutu'da, "1 milyon şimdilik yeter" yanıtını verir.
Öztürk,"Size 1 milyon veririm, ama der"
Bunun üzerine Tutu,"Turgut'un bonservisini size verelim" der.
Galip Öztürk'te, "Tamam size 1 milyon, Turgut'un bonservisi ve satış hakkını Samsun Metro Şirketi'ne devredin" diyerek işi bitirirler.
Şimdi Samsunspor yönetimi Turgut'un bonservisini Samsun Metro'ya devretmek için işlemlere başladı.
Bu arada, Metro Şirketler Topluluğu'ndan bir açıklama geldi. Açıklamada,"Bir yerel gazetede Turgut Metro Spor'a transfer oldu gibi bir haber çıkmış. Metro Şirketler Topluluğu'nun böyle bir spor kulübü yoktur. İlgililere duyurulur" denildi.

europe_55

Insallah bu sefer gerceklesir bu haberler...

Dartagnan

erkutdem55

Yıllar sonra ilk kez Süper Lig için umutlandım.Allah utandırmasın.

samsunmania

Bu 1 milyon dolar ancak geçmiş futbolcu alacaklarını temizler. İyi tranferler yapabilmemiz için daha fazla kaynağa ihtiyacımız var.

**KaR6**

resmen ikiye bölünmüş durumdayım.. birileri kesin diyor birileri imkanı yok.. kime neye inanacağımı şaşırdım, mal gibi bekliyorum afedersin..

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 19 May 2010, 20:38:39
resmen ikiye bölünmüş durumdayım.. birileri kesin diyor birileri imkanı yok.. kime neye inanacağımı şaşırdım, mal gibi bekliyorum afedersin..

bende öyle valla biri olumlu sölüyo diğeri tam aksini birisi patlayacak ama hangisi bakalım :D inşallah engin abinin söylediği gibidir.ama ben pek ihtimal vermiyorum