pamuk eller cebe

Başlatan fatih55ankara, 27 January 2010, 15:29:15

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

Pamuk eller cep´e
Başlatılan SMS kampanyasıyla Samsunspor'a kaynak yaratmayı amaçladıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Türkiye genelinde hayata geçirdiğimiz bu çalışma sayesinde Samsunspor'u seven herkes takımına katkıda bulunabilecek" dedi.
Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, kulübe katkı amaçlı başlatılan SMS kampanyası hakkında bilgi verdi. Vodafone hatlı cep telefonlarından 5500'a gönderilecek boş mesajın Samsunspor'a 5 TL'lik katkı olacağını belirten Haluk Tan, "Bu projenin temelleri bir önceki yönetim döneminde atıldı ve artık hayata geçti. Türkiye genelinde Samsunspor'u seven ve destek vermek isteyen Vodafone hatlı cep telefonu kullanıcıları, 5500'a atacakları boş bir mesajla takımlarının güçlenmesinde pay sahibi olacaklar" dedi.

PROJELER SÜRECEK
Gereken yasal izinlerin alınmasının ardından kampanyanın başlatıldığını söyleyen Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Bu kampanya ilk etapta 1 yıl boyunca sürecek. Aynı çalışmayı diğer GSM operatörleriyle de yapmayı planlıyoruz. Bu SMS kampanyası sayesinde takımını seven herkes az da olsa Samsunspor'a katkı sağlamış olacak. Ümit ediyorum ki Samsunspor'a gönül veren insanlar bu kampanyaya duyarsız kalmayacak. Buna benzer kampanyalar için projelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

babasamsunlu

haydi bakalım hayırlsıı...

YaşarDoğu

Eleştiri mahiyetinde algılanmasını istemiyorum ama, ya kardeşim bu millet sadece Vodafone mu kullanıyor? 5500 a bütün operatörlerden gönderin diye bi projeyi tamamlayıp halka sunum yapsan daha iyi olmaz mı?

Birde 19 bin kişilik stada 4-5bin kişi geldiği zaman bu kampanyayı stadda duyuruyosun.Yeminle ben zor anladım anonsu.Çok mantıklı iş yapılmıyor ....

celebi

Tribün_ali

Ben yolluyacam 5 tl benden bakalım bu kampanyaları süper ligde yapsan başarı sağlasan çok maddi anlamda para toplarız ama nerde o eski günler

Fecr_55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 January 2010, 15:39:05
Eleştiri mahiyetinde algılanmasını istemiyorum ama, ya kardeşim bu millet sadece Vodafone mu kullanıyor? 5500 a bütün operatörlerden gönderin diye bi projeyi tamamlayıp halka sunum yapsan daha iyi olmaz mı?

Katiliyorum..
+ Yurtdisina özel bir numara da verilebilir, bizde elimizden geleni yapariz..!

europe_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 January 2010, 15:30:47
haydi bakalım hayırlsıı...

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 27 January 2010, 16:09:25
+ Yurtdisina özel bir numara da verilebilir, bizde elimizden geleni yapariz..!

King Of The North

Bunlar nafile çabalar 3-5 bin kişi gönderir bir daha da göndermez,maça da 3-5 bin kişi gidiyor,önemli olan sürekli gelir sağlamak,otopark,benzinlik,otel,hayvanat bahçesi,su faturalarından alınacak 50 kuruş veya 1 TL, adli sicil kayıtlarından alınacak 50 kuruş 1 Tl gibi vs. süreklilik arz eden organizasyonlarla birşeyler yapılabilir,gerisi hikaye kimse kusura bakmasın...

FK_SAMSUN

ankarta 55

Alıntı yapılan: FK_Samsun - 27 January 2010, 17:08:51

adam diyoya diğer oparatörlerlede anlaşılıp onlardanda msj atılabileçk

estalpi

Birde 19 bin kişilik stada 4-5bin kişi geldiği zaman bu kampanyayı stadda duyuruyosun.Yeminle ben zor anladım anonsu.Çok mantıklı iş yapılmıyor ....

aynen katılıyorum..... ben anlamadım zaten statta arkadaş dedi.... allahtan vodfaon kullanıyom anında atıverdim mesajı....
bu arada ne olursa olsun ama bilet fiyatları düşmeli 10 milyon lira çok pahalı..... zaten düşme potasındayız taraftara ihtiyaç varken 10 milyon yapıpta bu dönemde bu parayı veremeyecek birçok insan var...illet geçim derdinde tvlerde izliyoz hergün eylem yapanlar açlıktan ölenler.... maça gelmek isteyen çok insan var ama 10 lira çok pahalı.... yap 5 lira 3 lira dolsun stat yaaaa.........

lucarelli

27 January 2010, 18:25:22 #11 Son düzenlenme: 27 January 2010, 18:27:40 lucarelli
Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 27 January 2010, 16:59:31
Bunlar nafile çabalar 3-5 bin kişi gönderir bir daha da göndermez,maça da 3-5 bin kişi gidiyor,önemli olan sürekli gelir sağlamak,otopark,benzinlik,otel,hayvanat bahçesi,su faturalarından alınacak 50 kuruş veya 1 TL, adli sicil kayıtlarından alınacak 50 kuruş 1 Tl gibi vs. süreklilik arz eden organizasyonlarla birşeyler yapılabilir,gerisi hikaye kimse kusura bakmasın...

Kesinlikle katılıyorum.

Belki su paralarına millet problem çıkarabilir ama özellikle lüks ve eğlenceye yönelik  otopark,benzinlik,otel,hayvanat bahçesi vs uygulamalarda alınabilir. Hatta kente yapılacak inşaatlardan bile para sağlanabilir.  Milletin belediyeleri ne yapıyor ne ediyor aktarıyo para (IBB, Anakaraspor vs.) bizim belediyede tık yok.

mehmet yılmaz

Duyurusu iyi yapılamadı, sadece Vodafone olması da bir sıkıntı ama biz site olarak üstümüze düşeni yapacağız. Bedelsiz olarak ana sayfamıza bu kampanyanın reklmını koyacağız. Benim vodafone hattım yok ama oaln bir arkadaşa parasını peşin vererek mesaj göndermeyi düşünüyorum.

ankarta 55

Alıntı yapılan: samsuni - 27 January 2010, 18:48:51
Duyurusu iyi yapılamadı, sadece Vodafone olması da bir sıkıntı ama biz site olarak üstümüze düşeni yapacağız. Bedelsiz olarak ana sayfamıza bu kampanyanın reklmını koyacağız. Benim vodafone hattım yok ama oaln bir arkadaşa parasını peşin vererek mesaj göndermeyi düşünüyorum.
iyi fikir  ;)

Sercan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2010, 19:50:18
Ben çok az kişinin bilet fiyatlarından şikayetçi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca bu takım üst sıralar için oynasın 30 tl de olsa o stad dolar.Hem tv veriyor,hem hava buz gibi,hem pazartesi ama yinede taraftar sahaya gidiyor.Bu insanların hiçbiri bilet fiyatından şikayetçi olmaz.

Sms konusunda ise iyi bir fikir ama bize yeterince katkı sağlamaz.Çünkü bizler Sivas ya da Kayseri vb. gibi memleketimizin takımı olduğu için değil,Samsunspor'lu olduğumuz için destek veriyoruz,maça gidiyoruz,lisanslı ürünlerini alıyoruz.Ben inanıyorum benim gibi öğrenciler bile kız arkadaşına daha az mesaj atar ama takıma destek olsun diye 5500'a mesaj gönderir.Bunları yapacak olanlar sadece Samsunspor'lular olur zaten.Çünkü şehrimiz adeta bitmiş...