pamuk eller cebe

Başlatan fatih55ankara, 27 January 2010, 15:29:15

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

turkcell ve avea ile ne zaman anlaşacaklar.bir haberi olan var mı?

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 23 February 2010, 14:59:10
turkcell ve avea ile ne zaman anlaşacaklar.bir haberi olan var mı?

İsrafil (a.s) suru üflediği vakit anlaşacaklar  canım :D

Ben anlaşacaklarını sanmıyorum.yöneticlerden biri Vodafeone Karadeniz distirbütörü oldugundan böyle bi kampanya yapıldı.

Akyol

atilla paşa

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2010, 23:06:25
Yapılacak en büyük yardım,otopark veya benzinlik gibi kalıcı gelir sağlamak olur

park alanlarini samsunspora devredeceklerdi, önce erteleyip durdular sonrada
bazi kisiler karsi cikinca (artik isadami mi, politikaci mi orasini bilemem) samsunspora birsey kalmadi >:(

yönetim ugrasa bile, birileri karsi geliyor ve is yatiyor.
samsun halki ayaklanmasi lazim! orda burda toplansa millet bakin nasil sesimizi duyruruz

YaşarDoğu

16 May 2010, 19:08:47 #49 Son düzenlenme: 16 May 2010, 19:28:13 YaþarDoðu
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 January 2010, 15:39:05
Eleştiri mahiyetinde algılanmasını istemiyorum ama, ya kardeşim bu millet sadece Vodafone mu kullanıyor? 5500 a bütün operatörlerden gönderin diye bi projeyi tamamlayıp halka sunum yapsan daha iyi olmaz mı?

Birde 19 bin kişilik stada 4-5bin kişi geldiği zaman bu kampanyayı stadda duyuruyosun.Yeminle ben zor anladım anonsu.Çok mantıklı iş yapılmıyor ....

Alıntı2 BİN TL BİLE OLMADI
Öte yandan aylardır devam eden bir kampanyaya olan ilgisizlik ise yönetimi büyük üzüntüye sokuyor. Bütün imkansızlıklara rağmen takıma bir şekilde sahip çıkıp projelerle ayakta durmaya çalışan yönetim Vodafone hatlardan 5 TL karşılığında 5500'a atılan mesaj kampanyasında bu zamana kadar 2 Bin TL bile gelir elde edemedi. Bu durum ise yöneticileri üzerken, Kırmızı- Beyazlılar şehrin önde gelenleriyle toplantılar yaparak gelecek sezonun yol haritasını çizecek.

İLGİ İSTİYORUZ
Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Türkiye'nin 4 büyük kulübünün ardından Türk Telekom bizim girişimlerimiz sonucunda Samsuncell'i piyasaya sürecek. İnşallah bu projeye Samsunlu ve Samsunsporlular'ın büyük ilgisi olur. Çünkü Vodafone hatlardan 5 TL karşılığında 5500'a atılan mesaj kampanyasında istediğimiz sonuca ulaşamadık. Buradan henüz 2 Bin TL bile gelir sağlayamadık. Bunlar üzücü gelişmeler. Yeniden Süper Lig'e dönmek için el ele vermeliyiz" dedi.

Biz Ocak ayında söyledik bazı şeyleri.Ama siz kafası boş adamlar ağlamaktan başka , sızlanmaktan başka, bir işi adam gibi yapamamanın mimarı sizler hala ağlıyorsunuz.Diycem ki ne haliniz varsa görün ama ucunda sevdiceğim Samsunsporum var.

Böyle reklama  bu kadar para.

Ağlamayın la bigün , vallaha benide ağlatacaksınız >:(

erkutdem55

Reklam berbattı ama yine de 2000 tl'yi bile bulamamak biraz düşündürücü.Çok komik rakamlar bunlar. :( :( :( :( :(

Akyol

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 May 2010, 19:08:47

Biz Ocak ayında söyledik bazı şeyleri.Ama siz kafası boş adamlar ağlamaktan başka , sızlanmaktan başka, bir işi adam gibi yapamamanın mimarı sizler hala ağlıyorsunuz.Diycem ki ne haliniz varsa görün ama ucunda sevdiceğim Samsunsporum var.

Böyle reklama  bu kadar para.

Ağlamayın la bigün , vallaha benide ağlatacaksınız >:(