pamuk eller cebe

Başlatan fatih55ankara, 27 January 2010, 15:29:15

« önceki - sonraki »

sadece55

mesaj göndermek yerine aslında site olarak bir hesap açıp oraya göndersek paraları  daha kolay vallahi :)

jean

bu tur seyler lazim dahada cok artarak fena fikir degil

55.hakan

benim hoşuma gitti kampanya diğer operatörler de dahil olup aylık hatırlatma mesajları atılırsa iyi olur

estalpi

bu sms işi iyi ama... nasıl olur nasıl yapılır bilmiyorum ama ev ev dolaşılsa her evden makbuz karşılığı 5 lira alınsa 500 bin nüfuslu şehir merkezinden 2,5 tirilyon gelir elde edilir.... ama nasıl olur onu bilmiyorum yasal açıdannn.... ilçelerede gitcen... varya ne para eder... sms kaç kişi atarki.... kimse bilmiyor bile bari çiftliğe falan as reklam yap.... oda yok....

Sercan

Yapılacak en büyük yardım,otopark veya benzinlik gibi kalıcı gelir sağlamak olur

estalpi

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2010, 23:06:25
Yapılacak en büyük yardım,otopark veya benzinlik gibi kalıcı gelir sağlamak olur

katılıyorum.... sadece fuar alanını verdiler.... mesela rus pazarı girişine turnike koysalar giriş paralı olsa.... şehrin bir kaç yerine otopark açılsa.... önemli merkezi yerlere büfeler açılsa... dolmuş hatlarına birer tane bile olsa dolmuş araba koyulsa...bize yeter kendi ayaklarımız üstünde dururuz....

Cagdas Ünver

28 January 2010, 02:34:33 #21 Son düzenlenme: 28 January 2010, 02:36:51 Cagdas Ünver
Boluspor sadece tek otoparktan ve bir benzinlikten 1 trilyondan fazla yıllık gelir elde ediyormuş !
Biz hala destek verecek diye Belediyeye umut bağlıyoruz.Bolu kadar olamadık ...

SMS olayı fena fikir değil. Arkadaslarin kalıcı gelir konusunda söylediklerine katılıyorum.

Fakat projenin daha düzgün tanıtılması gerekiyor. Resmi Site'miz vahim bir halde baktim fakat göremedim ...
Proje yurtdışına bile açık olmalı.Malesef her işte olduğu gibi bu projedede unutulacağız gibime geliyor...

Samsunspor adına yapılan bu projeyi desteklemek bizim elimizde.Facebook'tanda duyurmali.

erkutdem55

Arkadaşlar fikirler harika ama Samsunsporlu olmayan hatta adını duymaya katlanamayan bir adamdan medet ummayın artık,adam samsunspordan nefret ediyor

FaTiH_HaN

konturlu hatlardan da gönderim yapılıyor mu acaba?

kaptan 55

sülo,haluk tan vodafone'nun distribütörlüğünü yaptığı için bu kampanya  bu gsm hattından yapıldı.dediğin gibi duyurusuda,anonsuda,reklamıda iyi yapılmadı.

King Of The North

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 27 January 2010, 16:59:31
Bunlar nafile çabalar 3-5 bin kişi gönderir bir daha da göndermez,maça da 3-5 bin kişi gidiyor,önemli olan sürekli gelir sağlamak,otopark,benzinlik,otel,hayvanat bahçesi,su faturalarından alınacak 50 kuruş veya 1 TL, adli sicil kayıtlarından alınacak 50 kuruş 1 Tl gibi vs. süreklilik arz eden organizasyonlarla birşeyler yapılabilir,gerisi hikaye kimse kusura bakmasın...

gene söylüyorum hiçbir gelir elde edemeyiz biz bu organizasyonla.

celebi

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 28 January 2010, 10:52:19
sülo,haluk tan vodafone'nun distribütörlüğünü yaptığı için bu kampanya  bu gsm hattından yapıldı.dediğin gibi duyurusuda,anonsuda,reklamıda iyi yapılmadı.

neyi iyi yaptık ki. insanın  bir kere basireyi bağlanmasın be kardeşim

maço

Alıntı yapılan: estalpi - 27 January 2010, 17:32:29
aynen katılıyorum..... ben anlamadım zaten statta arkadaş dedi.... allahtan vodfaon kullanıyom anında atıverdim mesajı....
bu arada ne olursa olsun ama bilet fiyatları düşmeli 10 milyon lira çok pahalı..... zaten düşme potasındayız taraftara ihtiyaç varken 10 milyon yapıpta bu dönemde bu parayı veremeyecek birçok insan var...illet geçim derdinde tvlerde izliyoz hergün eylem yapanlar açlıktan ölenler.... maça gelmek isteyen çok insan var ama 10 lira çok pahalı.... yap 5 lira 3 lira dolsun stat yaaaa.........

eskıden lıselere bedava bılet yollanıyodu ogrencıler stada gelıyodu böyle bıse dusunulemez mı stadın bos kalmasından ıyıdır

Sercan

Alıntı yapılan: maço - 28 January 2010, 19:54:06
eskıden lıselere bedava bılet yollanıyodu ogrencıler stada gelıyodu böyle bıse dusunulemez mı stadın bos kalmasından ıyıdır

Ya ben stadın boş olduğunu düşünmüyorum.Şu bankasya liginde,hatta süper ligde bizim durumumuzda olan hiç bir takımın stadına buz gibi havada ve tv verirken bu kadar seyirci gelmez.Takım kafaya bir oynamaya başlasın stad zaten yetmez bize...

celebi

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 January 2010, 20:07:48
Ya ben stadın boş olduğunu düşünmüyorum.Şu bankasya liginde,hatta süper ligde bizim durumumuzda olan hiç bir takımın stadına buz gibi havada ve tv verirken bu kadar seyirci gelmez.Takım kafaya bir oynamaya başlasın stad zaten yetmez bize...

+1965