pamuk eller cebe

Başlatan fatih55ankara, 27 January 2010, 15:29:15

« önceki - sonraki »

holigan_itü

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 January 2010, 20:07:48
Ya ben stadın boş olduğunu düşünmüyorum.Şu bankasya liginde,hatta süper ligde bizim durumumuzda olan hiç bir takımın stadına buz gibi havada ve tv verirken bu kadar seyirci gelmez.Takım kafaya bir oynamaya başlasın stad zaten yetmez bize...

aslında lıselere bılet fıkrı benım fıkrımdı de abımın hesap acıkmıs herhalde onunkınden yazdıgımın farkında deıldım:)ayrıca stad tabıkı bulundugumuz yere gore ıyı doluyo. goruyorum antalya fenerle mac yapıyo maraton trıbunu bos ve maraton trıbunu bızımkıyle kıyaslanamaz ama en azından futbolcuların motıve olması amacıyla bazı maclara boyle bıse yapılabılır hem genclerde samsunsporu hatırlar belkı

Sercan

Alıntı yapılan: holigan_itü - 28 January 2010, 21:18:58
aslında lıselere bılet fıkrı benım fıkrımdı de abımın hesap acıkmıs herhalde onunkınden yazdıgımın farkında deıldım:)ayrıca stad tabıkı bulundugumuz yere gore ıyı doluyo. goruyorum antalya fenerle mac yapıyo maraton trıbunu bos ve maraton trıbunu bızımkıyle kıyaslanamaz ama en azından futbolcuların motıve olması amacıyla bazı maclara boyle bıse yapılabılır hem genclerde samsunsporu hatırlar belkı

Haklısın tabi ...

Kaptan

ben hiçbi yerel tv den daha bu kampanyayı duymadım , çok güzel tanıtım yapıyosunuz helal...

isyankar

göndericez ama kanamalı yaraya merhem tutmaz

Pergani 55

Alıntı yapılan: isyankar - 29 January 2010, 13:25:46
göndericez ama kanamalı yaraya merhem tutmaz
olsun yinede hiç yoktan iyidir. 5 lira dedigin nedir ki herkesin göndermesi lazım

Tribün_ali

smsle ilgili bir acıklama var mı bilgi ne kadar sms atılmış peki? bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim

harbisamsunsporlu5517

en az 100 kontorde benden tum sıte uyelerımız 100 kontor gözden cıkarsa o kafıdır

King1965

otopark ısınden gelen paralarla o kadar ceza lar odedık transferler yaptık allahtan otoparkımız var :) oradan ıyı para akıyor sms kampanyası yas ıs

Fecr_55

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 13 February 2010, 09:27:22
otopark ısınden gelen paralarla o kadar ceza lar odedık transferler yaptık allahtan otoparkımız var :) oradan ıyı para akıyor sms kampanyası yas ıs

Bence cok mantikli ve saglam bir kampanya, tabii reklami iyi yapilirsa..10 yasindaki cocugun elinde bile telefon var, 1 mesaj atsak bile faydasi cok olacaktir..Bir de yurtdisina verseler bir numara, daha da saglam olacak! Madem böyle bir ise girisildi, gerekli yerlere reklam, duyuru vs. verilmesi gerekir..Ilgisiz kalinirsa devami nasil gelebilir ki?

kaptan 55

şimdi de turkcelle görüşmeler başlamış daha yaygın hale getirmek lazım bu projeyi.

eLLis

Pankartlar halinde şehirin heryerine asılması gerekir bende bi vodafone alıp göndericem 100 kontör aveaylada görüşseler iyi olur.

deli 55

kesinlikle bu projenin çok sağlam bir şekilde reklamı yapılmalı...

fatih55ankara

arkadaşlar şöyle güzel olmaz mı?takım galibiyet serisine devam etse.evimizde 20.000 kişiye oynasak.vodafone turkcell ve avea ile anlaşılsa.2 haftada bir stadda sadece 20.000*5 tl-100.000 tl para ayda 200.000 tl eder.bu bile samsunsporumuzu kendi yağıyla kavurmaya yeter be

sadece55

O iş o kadar basit değil hem 20bin kişiye oynayamayız bu 1 , hem de ordaki kişilerin çoğu bilet parasını zor ödüyor. Onlar zaten görevlerini yapıyor. Bu kampanya daha çok maça gelmiyenlerden alınabilcek ekstra desetekler için yapılmıştır tahminimce...

germencisse

bu kadar atan var ama faydası oluyormu acaba ????