SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: pitbul055 - 27 January 2010, 09:27:19
2 zenciyi deniyorlarmış kulüpte doğrumu?
ewet doğru Senagalli Assane Gane ve Mamadou Sarr

edmontdante

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 26 January 2010, 20:32:28
Adam alacaklarına Volkan-Burhan-Hakan-Sefa takımda tutulsaydı cok daha iyi olurdu.bu aldıklara gerizekalılardan 1000 kere daha iyi topçulardı.

Yazdıklarının diğerlerine katılıyorum.Ancak Volkan-Sefa-Burhan ve Hakan varken bu takım neredeydi ne yapmıştı.Burhan yerine iyi bir golcümüz olsaydı en az 5-6 tane daha atardı.Sefa'yı zaten hiç karıştırmayalım.Hacıbektaş zaten 1 maç oynadı adam akıllı.Bir tek Volkan.O da önce bir kendine bakmalı.İyiydi,takımı taşıyordu ama 20 dakika.Ya geri kalan 70 dakika ne olacak.Bu kadarı bunca para alması için yeterli değildi bence.

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: edmontdante - 27 January 2010, 10:40:24
Yazdıklarının diğerlerine katılıyorum.Ancak Volkan-Sefa-Burhan ve Hakan varken bu takım neredeydi ne yapmıştı.Burhan yerine iyi bir golcümüz olsaydı en az 5-6 tane daha atardı.Sefa'yı zaten hiç karıştırmayalım.Hacıbektaş zaten 1 maç oynadı adam akıllı.Bir tek Volkan.O da önce bir kendine bakmalı.İyiydi,takımı taşıyordu ama 20 dakika.Ya geri kalan 70 dakika ne olacak.Bu kadarı bunca para alması için yeterli değildi bence.

Benim fikrime göre özellikle Volkan ve Burhan takıma son derece katkı yapan cocuklardı.volkan 70'ten sonra oyundan dusuyordu dersen katılırım. burhan2ın ise son vurusları cok iyiydi. Ikisinide kaybetmek büyük aptallık.
Hakan ve Sefaya gelince Hakan fizikli,ayakta durabilen,topa basabilen gerektiginde de ortasahada top dagıtan bir adamdı.Yeni onliberomuz hakan kocarslandan da ömürden de cok cok iyi bir adamdı.
Sefa konusu ile ilgili de ozel birsey bilmiyorum gercekten,neden gonderildi,ne oldu ama yine de kalmasının takıma faydasıolabilecegini dusunuyorum.

bu adamlar varken gol atabiliyorduk diye hatırlıyorum.
Rakip kaleyi bulan daha fazla şutumuz oluyordu.

Volkan soldan iniyordu,turgut sagdan iniyordu,burhan atıyordu.
boyle cok golumuz var.
Volkan'ın cizgiye inip attırdıgı dacok gol var. (bkz.Bolu maçı 3-0)
volkan ve burhan'ı kaybetmek cok yanlıştı.
ben bunların yanında ozellikle Hakan'ın da kaybedilmesininson derece hatalı bir karar oldugunu dusunuyorum
Sefa konusunda dedigim gibi sana katılabilirim ama yeteneklerine guvendigim bir futbolcuydu.
Kaldı ki Ordu-giresun macinda gayet iyi de oynamis.

Neyse gecmis ola tabii ki,donusu yok.Mevcut oyuncular ile devam.

Anlayamadigim 2-3 sezondur kimler geldi kimler gecti takimdan. kac tane adam alindi. Kimler gitti kimler kaldı. bir disiplinsizlik lafıdır gidiyor. Takımda Samsun'lu adam kalmadı.

Hep bizde mi bu disiplinsiz,şımarık futbolcular anlayamıyorum.
ciddi yonetim hatasını gormeden futbolcular disiplinsiz,şımarık,federasyona başvurdu hemen kadro dışı,gonderelim vs.
3 senede gelen giden 3 takım kurduk neredeyse.
Boyle basarı gelir mi kardesim.
Eskiden f.bahce'de hersene yeni takım kuruyordu. sonra "ne olacak bu fenerin hali" her kanalda aynı hikaye.
simdi biz burada "ne olacak SAMSUNSPOR'un hali"
Kadro istikrarımız yok.kim nerede duracagını bilmiyor.3 ayda bir defans blogu degisiyor.kaleci degisiyor. boyle is olmaz.
Gonder gitsin..
Tamam aldın yenisini,ee bedava mı geliyor bu adamlar. habira al,borclan. Yaw alma kardesim,
takımdaki dengeyi bozacaksan,borclanacak daha da kotuye gidecekse gelir-gider dengesi alma ya. boyle adamları hele hic alma.
Kadronu koru. Takımda birlik beraberlik yok.
Allah yardımcımız olsun,işimiz cok zor maalesef.

fatih55ankara

teoman abiyi anma töreninde haluk tan bey belçika 1. ligden bir forvet getiriyoruz dedi.adam güya 30 maç üstü oynamış geçen sezon.kasımpaşadan pavlik ve sivas dan onur acar alacağız dedi.hatta süleyman can ve mehmet abi de vardı.hala ses yok.adam öyle inandırıcı konuşuyoki benim bile inanasım geldi.

fatih55ankara

BÜLENT AKIN   
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yeri  : BELÇİKA 
Doğum Tarihi  : 28 Ağustos 1978 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilcisi : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 12213 
Kulüp  : İSTANBULSPOR A.Ş. 
Sözleşme Başlangıç T.  : 8 Ocak 2008 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2008

fatih55ankara

eski gs li bülent akın kendine şu an kulüp bulamıyor.bence bize orta sahada faydalı olabilir.

pitbul055

denenen 2 zenciden haber varmı?

samsunmania

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 27 January 2010, 14:00:24
eski gs li bülent akın kendine şu an kulüp bulamıyor.bence bize orta sahada faydalı olabilir.

Ancak sezon sonu form tutar o adam. Bize direkt oynayacak ve katkı sağlayacak adam lazım.

samsunspor.co.nr

32 yaşında. Onceki yoruma katılıyorum. Hazır hale gelmesi zaman alır.
Umarım yanılırız tabii ve çıkar oynar.

Ne kadar verecekler Bülent Akın'a merak ediyorum, ya da vermeyi taahhüt edecekler.

celebi

Benim bildiğim bülent akın gelmez SAMSUNSPORA

samsunspor.co.nr

27 January 2010, 14:48:00 #535 Son düzenlenme: 27 January 2010, 14:53:35 samsunspor.co.nr
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 27 January 2010, 10:34:20
ewet doğru Senagalli Assane Gane ve Mamadou Sarr

mamadou sarr isim benzerligi herhalde,çünkü aynı isimde senegalli atlet var.

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 27 January 2010, 14:46:19
Benim bildiğim bülent akın gelmez SAMSUNSPORA

Çelebi herif İstanbulspor'da tutunamamış uçarak gelir bence ama işimize yaramaz.

fatih55ankara

Hep deneme hep deneme
27 Ocak 2010 / 13:38
Samsunspor, dün iki Senegalli oyuncuyu daha büyüteç altına aldı. Assane Ngone Wane ile Mamadou Sarr takımla beraber antrenmana çıktı. Kırmızı-Beyazlı ekibin bugün biri İtalya biride Belçika'dan olmak üzere iki futbolcuyu daha denemeye alacağı ifade edildi
DENEMELER BIKTIRDI
Bank Asya Birinci Ligi'nde kümede kalma savaşı veren Samsunspor'da denemeye gelen oyuncuların ardı arkası kesilmiyor. Denemelerin önüne geçmek amacıyla Sportif Direktör İsa Turan'ın projesiyle yabancı ve gurbetçi oyuncular Antalya'da ilk yarının bitimiyle beraber kampa alındı. Yaklaşık bir hafta süren denemeler bununlada kesilmedi.

KALPAR BEĞENMEDİ
Devre arası hazırlık kampında da yoğun bir şekilde devam eden denemelerde de umduğunu bulamayan Samsunspor takımı, ikinci yarı başlayalı 15 gün olmasına rağmen deneme oyuncuları Samsun'a getirmeyi sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın isteği üzerine Samsun'a davet edilen iki Senegalli futbolcu dün takımla beraber antrenmana katıldı.

SIRADA İTALYANLAR VAR
Assane ile Mamadou adındaki iki Senegalli futbolcunun beğenilmedikleri ve bugün geri gönderilecekleri iddia edildi. Senegalli oyuncuların dışında Samsunspor, bugün iki futbolcu daha deneyecek. İtalya ve Belçika'da oynayan iki futbolcunun bir aksilik yaşanmadığı taktirde bugün Samsun'a gelerek takımla beraber çalışmalara katılacağı açıklandı. Özgür KALANBAK

fatih55ankara

Samsunspor´da transfer taaruzu
Forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan Kırmızı-Beyazlılar, Belçika Ligi'nde forma giyen Burundili forvet oyuncusu Eric Ndizeye'yi Samsun'a çağırdı. Kasımpaşa'da forma giyen Çek stoper Petr Pavlik'in durumu ise bugün kesinlik kazanacak.
Transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala Samsunspor Yönetimi adeta taarruza geçti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, Belçika 1. Ligi'nde forma giyen Eric Ndiyeze'yi Samsun'a çağırdı. Burundili forvet oyuncusunun bugün yapılacak olan idmana katılması bekleniyor. Kasımpaşa'da forma giyen Çek stoper Petr Pavlik'i de renklerine bağlamaya çalışan Kırmızı-Beyazlılar, futbolcunun kulübüyle her konuda anlaştı. Kasımpaşalı idarecilerin futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı ve bu transferle ilgili kesin kararın bugün belli olacağı belirtildi.

BOUMSONG VETO YEDİ
Kırmızı-Beyazlı idarecilerin dün akşam Samsun'a getirmeyi planladığı Kamerunlu orta saha oyuncusu Daniel Maa Boumsong'dan ise son anda vazgeçildi. 1987 doğumlu orta saha oyuncusunun sezon başında Kocaelispor'la antrenmanlara çıktığı ve beğenilmeyerek geri gönderilmesinin öğrenilmesi, bu oyuncunun Samsun'a getirilmesine engel oldu. Bu arada menajerler aracılığı ile önceki gece Samsun'a getirilen Senegalli oyuncular Assane Kane ve Mamadou Sarr, dün takımla birlikte antrenmana çıktı. Bu oyuncularla ilgili kararın yeniden izlenildikten sonra verileceği öğrenildi.     

mehmet yılmaz

27 January 2010, 20:15:02 #539 Son düzenlenme: 27 January 2010, 20:17:27 samsuni
Alıntı

Forvet bulundu gibi
Samsunspor Belçika 1. Liginden forvet oyuncusu getirtti
27.01.2010 17:12:42 

HABER: İLYAS GÜN

Ligde kötü günler yaşayan Samsunspor, gol sorunu çözmek için Belçika 1. Ligi'nde oynayan ve geçtiğimiz sezon 24 maçta forma giyen tecrübeli bir golcüyü Samsun'a getirtti.

30 MAÇTA OYNAMIŞ
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Grundi asıllı 24 yaşındaki siyahi oyuncu Eric Ndizeye bugün takımla birlikte idmana çıktı. Geçtiğimiz sezon Belçika 1. Ligi'nde 30 maçta forma giyen tecrübeli golcüye Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın onay vermesi halinde imza attırılacağı öğrenildi.

http://www.netkulis.com/haber-6947-Forvet_bulundu_gibi

BRİNDİLİ İDMANA ÇIKTI

gazetekolik.net

Kırmızı-Beyazlılar, denemeye aldığı 2 Senegalli oyuncudan sonra, bugün de Belçika'da top koşturan Brindili forvet oyuncusunu Eric'i denemek üzere idmana çıkardı

Kategori : Bank Asya
  Yorum Sayısı : 0
  Tarih : 27-Ocak-2010, 18:06

FORVET OYNUYOR
Samsunspor'da oyuncu deneme turları tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar önceki gün 2 Senegalli oyuncuyu denedikten sonra, bugün de Belçika Birinci Ligi'nde forma giyen Brindili Eric Ndiyeze'yi Samsun'a getirtti. Siyahi oyuncu takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

SENEGALLİ'LER GİTTİ
Bu arada, Kırmızı-Beyazlı takımla birlikte denenmek üzere iki gündür idmanlara çıkan Senegalli Assane ile Mamadou, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar tarafından beğenilmedi. Bu iki oyuncu bugün Samsun'dan ayrılarak ülkelerine döndü.

EKONOMİK OLMALI
Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, yüksek maliyetli oyuncu transfer etmeyeceklerini belirterek,"Ekonomik olarak bize uygun, istediğimiz özellikleri taşıyan oyuncu arıyoruz. Böyle oyuncu bulursak alacağız,Burada öncelik Samsunspor'un menfaatleri" dedi.